Crypto

Ova platforma za kripto igre može biti sljedeća Axie Infinity ili Decentraland – Kako kupiti rano?

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Axie Infinity i Decentraland najveća su imena u ekosistemima non-fungible token (NFT) i metaverzuma. Dok je Axie Infinity doveo blockchain igre u prvi red, Decentraland je postao svjetionik metaverzuma.

Međutim, oba projekta su se u velikoj mjeri borila protiv kripto zime, a investitori vođeni vrijednošću traže više obećavajućih kripto dragulja za kupovinu u ranoj fazi. Calvaria: Duels of Eternity je jedan od takvih koji se okreću.

Ovaj članak istražuje potencijal ekosistema Calvaria i kako ući rano.

Šta je Calvaria?

Pokrenuta u oktobru 2022., Calvaria: Duels of Eternity je digitalna kolekcionarska kartaška igra u istom krilu kao i Gods Unchained. Kripto igra ima za cilj da revolucionira blokčein igranje krajolika korištenjem gamificiranih komponenti za ubrzano usvajanje kriptovaluta. Da bi to postigla, Calvaria svakog igrača čini ambasadorom blockchaina i kripto igara.

Blockchain projekat je besplatan za igranje (F2P) i igranje za zaradu (P2E). Od igrača se traži da sakupe najbolji špil karata i da se međusobno duele za konačnu krunu. U zamjenu za pobjedničke igre, igrači su nagrađeni mrežnim tokenom, RIA.

Međutim, token nagrada je primjenjiva samo na P2E način rada. Svaka kartica je nezamenljivi token (NFT) što ih čini suštinski vrednim s obzirom na njihove jedinstvene atribute i osobine.

F2P opcija je usmjerena na igrače koji radije izbjegavaju povezivanje s virtuelnim sredstvima. Ali to ga ne čini manje motivisanim. F2P način omogućava igračima pristup stvarnim robama i uslugama i mogućnostima za stipendije i oglašavanje.

U međuvremenu, P2E mod nudi mnogo više zauzvrat. Igrači mogu lako nadograditi svoje NFT kolekcije, dobiti tantijeme od sekundarne prodaje karata, kladiti se na turnire, prodati svoje špilove, karte i nadogradnje i dobiti ekskluzivan pristup novim NFT kolekcijama, mogućnostima za reklame i stipendije, a kutije za plijen redovno ispadaju.

S obzirom na nedavno rastuće interesovanje za NFT i metaverzum ekosisteme, ovaj niz funkcija bogatih podstakao je interesovanje za projekat. Metaverzum je dostigao rekordnu procenu od 38,85 milijardi dolara izvještaji stavljajući svoju složenu godišnju stopu rasta (CAGR) od 2022. do 2030. na 39,4%.

Budući da se oba ekosistema prepliću, potencijal Kalvarije se ne smije propustiti. Do sada je njegov RIA token zabilježio ogroman rast u fazi ulaganja prije prodaje. Platformski token je prikupio 1,89 miliona dolara u svojoj četvrtoj rundi prikupljanja sredstava. Digitalni token se također brzo prodaje, a rani investitori mogu dobiti 40 RIA tokena za 1 USDT prije početka sljedeće runde.

Dakle, kako možete kupiti RIA po povoljnoj cijeni i iskoristiti potencijalni Decentraland u narednim mjesecima?

Kako kupiti RIA?

RIA token je virtuelna imovina, što znači da su investitorima potrebna imovina okrenuta kripto valuti da bi ih kupili. Da biste posjedovali digitalnu valutu u svojoj investicionoj korpi, slijedite ove korake:

Posjetite Calvaria

Prvi korak je posjeta službeniku web stranica projekta Calvaria. Korisnici mogu kliknuti na hipervezu kako bi bili preusmjereni direktno na početnu stranicu projekta.

Povežite novčanik

U stvarnosti, kriptovalute su samo podaci pohranjeni u distribuiranoj knjizi koja se zove blockchain, što ih čini nepraktičnim za fizički držanje. Da bi ih pohranili, investitori moraju posjedovati kripto novčanike. Najpopularniji je web novčanik sa Ethereum-om, Metamask. Korisnici mogu lako kreirati Metamask novčanik na računaru ili pametnom telefonu.

Kada se Calvaria web stranica pokrene, dodirnite ikonu ‘Kupi sada’ u desnom uglu ekrana. Ovo će vas automatski preusmjeriti na fazu pretprodaje.

Kliknite na prateći ‘Poveži novčanik’ i odaberite iz niza opcija. Unesite šifru i povežite obe platforme na interfejs sa Calvaria mrežom.

Depozitni fondovi

Projekat Calvaria trenutno podržava samo dva kripto sredstva za direktnu investiciju. To su ETH i najbolji stabilni coin sa fiat-backom, USDT. Metamask podržava direktnu kupovinu ETH na svojoj platformi ako je nemate.

Alternativno, direktan prijenos bilo kojeg od ovih tokena je moguć u bilo kojem trenutku iz centralizirane kripto burze poput Binancea u Metamask novčanik.

Kupite RIA

Poslednji korak je kupovina RIA tokena. Sve što treba da uradite je da unesete iznos RIA za kupovinu i odaberete kripto sredstvo za plaćanje. Kliknite na ‘Kupi’ i slijedite upute na ekranu da dovršite kupovinu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.