Crypto

Ova platforma signala za kripto trgovinu doživljava ogroman porast kupaca nakon FTX fijaska – evo zašto

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Prodaja tokena Dash 2 Trade je sada prikupila više od 6,6 miliona dolara, a platforma za obavještajne podatke o trgovanju bilježi porast interesa usred tekuće krize bankrota FTX-a. S obzirom da je platforma na putu da rasproda treću fazu svoje pretprodaje, čini se da je tržišna turbulencija naglasila vrijednost za mnoge investitore da imaju analizu tržišta u realnom vremenu i podatke o društvenoj trgovini.

Zasnovano na Ethereumu, Dash 2 Trade bi trebao lansirati beta verziju svoje platforme u prvom kvartalu 2023. godine, kada će njegov izvorni D2T token dobiti svoje prve liste na burzi. Odatle, nove funkcionalnosti će se redovno dodavati na kontrolnu tablu, pružajući trgovcima obilje podataka koje mogu koristiti prilikom donošenja odluka o ulaganju.

Ova platforma sa signalima za kripto trgovinu doživljava ogroman porast kupaca nakon FTX fijaska

Kao što je navedeno u svojoj bijeloj knjizi, Dash 2 Trade će pružiti prošireni paket tržišne analitike u realnom vremenu i podataka o društvenoj trgovini. Zajedno, ovo će pomoći investitorima da razviju sopstvene strategije i donesu odluke o ulaganju na osnovu čvrstih informacija.

Karakteristike platforme uključuju:

  • Trgovinski signali koji ukazuju na mogućnosti kupovine i prodaje
  • metrika društvenog raspoloženja i analiza na lancu za identifikaciju kovanica u trendu
  • Izgradnja strategije i alati za društveno trgovanje
  • Pristup pretprodaji kriptovaluta i upozorenjima o novim listama kriptovaluta
  • Feedovi najnovijih vijesti

Kriza bankrota FTX-a je naglasila hitnu potrebu za takvim alatima, s tim da je tržište ostalo u veoma nestabilnom stanju nakon kolapsa berze. čak se pogoršalo u proteklih nekoliko dana, s drugim kompanijama i platformama u opasnosti od kolapsa. A s obzirom da se BlockFi navodno priprema za bankrot (između ostalog), tržište ima dodatne velike gubitke.

Trenutna hiperosjetljivost tržišta kriptovaluta znači da bi investitori imali koristi od pristupa podacima i vijestima u realnom vremenu kako bi mogli biti ispred svih vjerovatnih rasprodaja. Nasuprot tome, kada se širi ekonomski uslovi poboljšaju, a tržište postane više bikovsko, platforma Dash 2 Trade obećava da će im pomoći da ostanu ispred skupova.

Dash 2 Trade nudi ograničenu besplatnu verziju, ali investitori će morati da se pretplate na jedan od dva nivoa kako bi pristupili većini ili svim njegovim funkcijama.

Sa 400 D2T mjesečno, početni nivo pruža pristup raznim društvenim kanalima, automatiziranim alatima za trgovanje i alatima za izgradnju strategije. A na 1.000 D2T, Premium Tier dopunjuje takve alate s podacima na lancu, upozorenjima o kitovom novčaniku i tržišnim indikatorima profesionalnog nivoa.

Njegov tim ukazuje na vjerovatnu kvalitetu karakteristika i alata Dash 2 Trade-a. Ovo je isti tim odgovoran za Learn2Trade, popularnog provajdera forex signala koji ima zajednicu od oko 70.000 aktivnih trgovaca.

Dash 2 Trade je na dobrom putu da izgradi ovu zajednicu sa njegov Twitter nalog već ima preko 44.000 pratilaca. To je uprkos tome što je ovaj račun otvorio tek u septembru.

Presale Gains

Zainteresovani investitori mogu učestvovati u D2T prodaji tokena tako što će posjetiti Dash 2 Trade web stranicu i povezati svoje MetaMask ili Wallet Connect novčanike. Zatim mogu koristiti Ethereum (ETH) ili Tether (USDT) za kupovinu D2T.

Kao što je gore navedeno, D2T bi trebao biti uvršten na berzu u prvom kvartalu sljedeće godine. Već je potvrdio liste BitMarta i LBANK Exchange, što je dobro za projekat koji je pokrenuo pretprodaju prije samo mjesec dana.

Sve ovo sugerira da je D2T dobro postavljen da zabilježi neke značajne dobitke nakon što se navede. Neki predprodajni novčići su udobno nadmašili tržište 2022. godine, a s obzirom da Dash 2 Trade služi stvarnim potrebama tržišta, ima osnove za dolazak daleko.

Posjetite Dash 2 Trade Now

Leave a Reply

Your email address will not be published.