Crypto

Ova nova platforma za punjenje električnih vozila ima potencijal za 10x – saznajte kako kupiti rano

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com

Novi kripto projekat C+Charge je prva platforma u ekosistemu plaćanja za punjenje električnih vozila koja koristi karbonske kredite za nagrađivanje vlasnika EV za punjenje svojih vozila. Njegov kripto token je sada u pretprodaji i može investitorima dati 10x prinos.

Napunite svoj EV i zaradite

Sektor električnih vozila (EV) prolazi kroz ogromnu transformaciju jer ljudi nabavljaju ova nova vozila koja ne zahtijevaju gorivo. Međutim, uprkos ogromnom obećanju električnih vozila, i dalje postoji pitanje optimalnog punjenja. Do sada, stanice za punjenje nisu uvijek ravnomjerno raspoređene, a punjenje automobila je skupo i komplikovano.

C+ Charge je nova platforma koja koristi blockchain tehnologiju kako bi pomogla vlasnicima električnih vozila da efikasno pune svoje automobile i ostvare moguću zaradu. Izgrađen na BNB pametnom lancu, C+ Charge nastoji olakšati i isplatiti svima da se pridruže EV revoluciji.

Primarna ponuda C+ Charge-a je prilika za vlasnike električnih vozila da pristupe ekosistemu proizvoda gdje mogu puniti svoje automobile na ekološki održiv način. Osim mogućnosti da osigura da punjenje automobila bude zeleno, platforma također korisnicima pruža svoj izvorni CCHG token, koji zarađuju za svoj rad.

Aplikacija C+ Charge

Jedna od glavnih ponuda za C+ Charge je njegova mobilna aplikacija. Aplikacija omogućava korisnicima da uživaju u višestrukim pogodnostima, uključujući informacije u stvarnom vremenu o stanicama za punjenje u blizini. Na ovaj način, vlasnici električnih vozila mogu putovati bilo gdje i biti sigurni da će moći puniti svoje automobile sve dok su stanice blizu njih.

Aplikacija C+ Charge također omogućava vlasnicima električnih vozila da dijagnosticiraju svoja vozila, dobiju preporuke za popravke i spriječe bilo kakva trajna oštećenja.

C+ Charge partner sa Flowcarbon

Uprkos tome što je relativno nov igrač, C+ Charge je već počeo da pravi talase u automobilskoj industriji. U septembru, platforma se udružila s dobavljačem rješenja za smanjenje emisije ugljika Flowcarbon kako bi vlasnicima električnih vozila omogućili da zarade kredite za ugljične emisije za punjenje svojih automobila.

Partnerstvo koristi Flowcarbon’s Goodness Native Token (GNT), nudeći korisnicima C+ Charge-a pristup ugljičnim kreditima na lancu dok naplaćuju svoje automobile. Imovina će biti dodatni poticaj ljudima da kupuju električna vozila i pridruže se zelenoj revoluciji.

Vrijeme je za kupovinu CCHG

CCHG, izvorni token za C+ Charge, već je jedan od najzanimljivijih novih kovanica na tržištu. Digitalno sredstvo se prvenstveno koristi za plaćanja, a programeri C+ Chargea se nadaju da može zamijeniti softver i hardver na prodajnom mjestu (PoS) za plaćanja. Uz CCHG, vlasnici električnih vozila će imati efikasan način obrade plaćanja koji će im pomoći da lako naplaćuju i podmire naknade za stanice za punjenje.

Kripto imovina je deflaciona, a jedinice su uklonjene iz opticaja jer se koristi za obradu plaćanja. I trenutno, investitori mogu dobiti CCHG tokene u pretprodaji za samo 0,013 dolara.

Do sada je CCHG zaradio preko 38.000 dolara putem pretprodaje. Digitalna imovina je još uvijek u prvoj fazi pretprodaje, tako da postoji mnogo potencijala za rane investitore da ostvare profit kako se više faza pretprodaje završi.

Posjetite C+ Charge Now

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *