Crypto

Ova kriptovaluta je porasla za 170% ove godine, a predstoje i veći dobici

Mnogo je napisano o industriji kriptovaluta i trenutnom padu cijena kovanica. Čak i dok se tržište bori da izbije iz svog trenutnog medvjeđeg trenda, kripto stručnjaci prepoznaju da nekoliko sredstava i dalje nudi prilike za profit.

Pronalaženje kovanica visoke vrijednosti na rasprodaji koje bi mogle skočiti u nebo kada dođu u centar pažnje jedan je od najboljih savjeta za investiranje za svakoga tko ulazi u kripto prostor. Tamadoge (TAMA) je dokazao da je ovaj savjet ispravan na više načina.

Šta je Tamadoge?

TAMA je izvorni token za Tamadoge, samoproglašeni Dogecoin koji se lako zarađuje koji ima za cilj kombinirati funkcionalnost blockchain igara sa sklonošću meme novčića za sporadične dobitke. Digitalno sredstvo je dizajnirano da bude izvorni token za svoj ekosistem igara, omogućavajući investitorima i igračima da uđu u svijet u kojem se mogu boriti za prevlast i zarađivati ​​dok igraju svoju omiljenu igru.

Tamadoge omogućava igračima da uzgajaju “doge”, digitalne kućne ljubimce predstavljene nezamjenjivim tokenima (NFT). Igrači se mogu boriti protiv ovih kućnih ljubimaca kako bi zaradili više doge-a i TAMA žetona kako napreduju.

Impresivni dobici za TAMA do sada

TAMA je do sada bila jedna od najuzbudljivijih sredstava na tržištu. Imovina je trenutno dostupna za pretprodaju na Tamadoge web stranici, a rani investitori mogu je nabaviti.

Kada je TAMA pretprodaja počela, jedan token se mogao kupiti za 0,01 USD. Od tada je priliv investitora doveo cijenu kovanice na 0,027 dolara. TAMA se pokazao kao pouzdana investicija za svakoga ko želi da zaradi, sa povećanjem od 170% za manje od tri mjeseca.

Tamadoge programeri su ranije ove sedmice potvrdili da su prikupili 14,5 miliona dolara od pretprodaje tokena. Tamadoge sve više izgleda kao održiva investicija za investitore dok rade na potpunom lansiranju platforme i svih njenih dodatnih funkcija.

Tamadoge programeri pojačavaju svoje napore za angažovanje fanova pored rada na platformi. Na primjer, nedavno su pokrenuli nagradnu igru ​​od 100.000 dolara, omogućavajući članovima zajednice da zarade kroz svoje aktivnosti na društvenim mrežama.

Nova partnerstva jačaju Tamadoge

Dok brujanje društvenih medija i aktivnosti uzbuđuju investitore, Tamadoge programeri i dalje naporno rade na formiranju pravih saveza za jačanje svog ekosistema.

Oni sarađivao sa Transakom ranije ovog mjeseca za implementaciju fiat on-ramps. Ovo omogućava korisnicima u više od 15 zemalja da kupe ETH sa svojim kreditnim karticama ili lokalnim metodama plaćanja i trenutno ga konvertuju u TAMA.

Korisnici koji se uključe na Tamadoge moći će lako kupiti ETH različitim načinima plaćanja, uključujući, ali ne ograničavajući se na kartice, Google Pay i Apple Pay, koristeći Transak. Zatim, oni mogu odmah pretvoriti ETH u TAMA. Brz i siguran proces omogućava zainteresiranim kupcima da povoljnije kupe imovinu.

Uz još razvoja na putu i TAMA pretprodaju koja se uskoro završava, ova imovina je pripremljena za još veće dobitke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.