Crypto

OutSad pokreće ekspresivne NFT-ove za istraživanje metaverzuma

Odricanje od odgovornosti: Tekst ispod je saopštenje za javnost koje nije dio Cryptonews.com urednički sadržaj.

Singapur, Singapur, 2. avgust 2022, Chainwire

OutSad je lansirao jedinstvenu kolekciju NFT-ova dizajniranih da pomognu istraživačima metaverzuma da izraze svoje emocije. Prepoznajući ograničenja u tumačenju društvenih znakova unutar virtuelnih okruženja, OutSad se sastoji od niza likova koji mijenjaju raspoloženje i koji mogu pratiti svog vlasnika dok lutaju paralelnim svemirima.

Kulminacija 700 dana rada, OutSad NFT-ove je kreirao umjetnički kolektiv koji je razvio više od 3.000 originalnih slikarskih rukopisa i 4.500 materijalnih modela. Bilo je potrebno stotine refaktora da se završi 5.000 jedinstvenih NFT sredstava. Svaki od NFT-ova postoji na Ethereum blockchainu, gdje se može koristiti za privlačenje niza metaverzova i virtuelnih svjetova.

NFT kolekcija inspirisana je statičnim dizajnom trenutnih PFP kolekcija i spoznajom da one ne odražavaju ličnost svog vlasnika. S obzirom da se većina NFT-ova dodjeljuje kupcu nasumično nakon “otkrivanja”, vlasniku je suđeno da završi s likom koji malo liči na njihov. OutSad NFT-ovi su namijenjeni da odražavaju svaku suptilnu emocionalnu promjenu i promjenu raspoloženja, te da se prilagode dok njihovi vlasnici donose odluke u igri koji će oblikovati njihovu sudbinu.

Osim što služe kao PFP-ovi koji se mogu koristiti kao bedževi, avatari i slike profila, OutSad NFT-ovi rade i kao članske značke. One pružaju različite karakteristike i prednosti, počevši od ulaska u novonastali OutSad ekosistem. Kako ovo vremenom raste, zajednica će moći otključati nove svjetove i dodatne funkcije.

Više od samog NFT projekta, OutSad potiče inovacije proizašle iz autonomnog prostora gdje zajednica može generirati nove ideje i iskoristiti kolektivno donošenje odluka. OutSad NFT-ovi daju vlasniku svjetsku licencu za korištenje, kopiranje i prikazivanje kupljene umjetnine, zajedno sa svim ekstenzijama koje odluče da koriste, što znači da svaki vlasnik posjeduje pojedinačna komercijalna prava.

O OutSad-u

OutSad je NFT projekat usmjeren na zajednicu koji favorizira osjećaje umjesto prevrtanja i igru ​​umjesto profita. Svaki od njegovih izrazito ekspresivnih likova je dizajniran da odražava različite aspekte ličnosti svog vlasnika. Dok putuju kroz ekosistem metaverzuma u nastajanju, OutSad PFP će služiti kao dvojnik korisnika, bez obzira na njihovo raspoloženje.

Website | Twitter | Discord | Instagram

Kontakti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *