Crypto

Otkrijte uzbudljivi svijet Metaverzuma s ovim novim kripto projektom – ne propustite pretprodaju

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com

Interes za metaverzum raste iz dana u dan. Prema nedavnim izvještajima, sve više kompanija zaranja u pejzaž virtuelne stvarnosti, a čak i buduće tržišne projekcije podržavaju ovaj snažan trend. U svom najnovijem pustitiMcKinsey daje tržišnu procjenu od 5 biliona dolara za područje mješovite stvarnosti.

Ali da li je ovaj podsektor u nastajanju toliko vrijedan? Kompanije poput rebrendirane Mete misle tako. Gigant društvenih medija prošao je puni ciklus i značajno ulaže u izgradnju proizvoda za novi potrošački krajolik.

Trenutni metaverzalni projekti kao što je Decentraland vrijede milijarde dolara u tržišnoj kapitalizaciji, s mnogo više projekata koji su u centru pažnje. Međutim, to su već uhodani protokoli koji značajno smanjuju profitni odnos investitora. Za investitore koji traže nove metaverzalne projekte koji bi mogli generirati znatan profit, RobotEra odgovara.

Šta je RobotEra?

RobotEra je novi metaverzum projekat koji radi na način poput sandbox-a. To je blockchain igra za obnovu planete koja zahtijeva od igrača da pomognu u reorganizaciji uništene planete.

U naraciji, vanzemaljske sile su napale planetu i uspjele savladati stanovnike. Zbog intenziteta rata, planeta je pretrpjela kataklizmični događaj koji je doveo do njenog uništenja. Kao rezultat toga, RobotEra je posljedica i cilj spašavanja da se planeta vrati u prirodni poredak.

Igrači su predstavljeni kao roboti koji nisu zamjenjivi tokeni (NFT). To je zato što svaki robot ima jedinstvene kapacitete i rijetke osobine. To ih čini različitim jedni od drugih, što znači da su neki roboti mnogo vredniji od drugih.

RobotEra zahtijeva od robotskih igrača da nabave resurse sa planete kako bi je obnovili. Oni također imaju zadatak da stvore robote prijatelje i pratioce, formirajući zajednicu.

Ali ovo nije sve o projektu RobotEra. Platforma također radi na zajedničkom multiverzumu. Ovdje robot igrači mogu kreirati, dijeliti, upravljati i direktno sarađivati ​​s drugim NFT zajednicama. Roboti mogu kreirati originalna umjetnička djela u ovom zajedničkom multiverzumu povezanih svjetova, koja se zatim mogu prikazati u virtuelnom muzeju u ekosistemu RobotEra.

Osim toga, igrači mogu steći virtuelna zemljišta, razviti i dozvoliti drugima da ih iznajmljuju. Zauzvrat, oni ostvaruju pasivni prihod od virtuelnih nekretnina dok i dalje zarađuju od svojih aktivnosti u igri.

RobotEra je još uvijek u fazi razvoja, ali je izazvao mnogo buke. Radi na principu play to-earn (P2E), a igrači su propisno nagrađeni za interakciju s igrom. Nagrada se isplaćuje TARO tokenom valute u igri. Osim muzejskih aktivnosti, igrači mogu organizirati događaje i koncerte, napraviti piknike u tematskim parkovima, pa čak i stvoriti potpuno novo iskustvo.

Drugi je da se ovaj digitalni token može dodatno uložiti kako bi se generirao još veći prinos za vlasnike digitalnog sredstva. Međutim, ovo je samo dio cjelokupne korisnosti koju nudi. Preko RobotEra decentralizovane autonomne organizacije (DAO), TARO imovina će svojim vlasnicima dati mogućnost da glasaju u predlozima mreže u bliskoj budućnosti.

u suštini, RobotEra i TARO odaju vibracije Decentralenda i MANA u svojim ranim danima.

TARO’s Presale Generating Buzz

TARO ne stvara samo buku u svojoj održivosti ekosistema, već čak iu fazi pretprodaje. U vrijeme štampe, digitalna imovina je prikupila preko 639.000 dolara u fondovima investitora. To ukazuje na snažno investiciono žarište, s obzirom da je projekat u izradi manje od dva mjeseca.

Ogroman potencijal projekta nije prošao nezapaženo, a poznati YouTube kripto analitičar Jacob Crypto Bury je u potpunosti uključen.

Kupite TARO u pretprodaji odmah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *