Crypto

Očekujte bolje blockchain igre 2023. godine, kaže izvršni direktor Animoca Brands

Proslavljena unija između blockchaina i igara naišla je na nekoliko prepreka koje su mnoge navele da se zapitaju hoće li novi sektor kriptovaluta i igara ikada ispuniti svoj potencijal.

U petoj epizodi Hashing It Out podcast, Elisha Owusu Akyaw iz Cointelegrapha i izvršni direktor Animoca Brands, Robby Yung, raspravljaju o tome kako blockchain industrija igara napreduje bez obzira na izazove.

Robby Yung smatra da postoje problemi na obje strane. Što se tiče blockchain programera, Yung tvrdi da industrija nije bila u mogućnosti da obrazuje mase o prednostima blockchain tehnologije. Prema Yungu, ljudi moraju shvatiti da je posjedovanje njihove digitalne imovine revolucionarna tehnologija.

S druge strane, Yung ističe da industrija igara ima konzervativnu crtu, gdje se igrači nerado mijenjaju. Yung se prisjetio reakcije mobilnih gejmera i besplatnih igara koje su iskusili kao vrhunski primjeri konzervativne kulture među igračima.

Yung se prisjetio kako mobilni igrači nisu bili voljeni u zajednici personalnih računara (PC) i konzolnih igara, koji su smatrali da mobilni telefoni ne mogu pružiti autentično iskustvo igranja. On je takođe naveo odbacivanje besplatnih igara koje su primljene zbog uvođenja koncepta besplatnog igranja i plaćanja za stavke u igri. Yung vjeruje da će vrijednost blockchain tehnologije na kraju uvjeriti tradicionalne igrače.

Povezano: Muzički NFT-ovi pomažu nezavisnim kreatorima da unovče i izgrade bazu obožavatelja

Neki analitičari tvrde da blockchain igre nisu zabavne i da same novčane nagrade možda neće biti dovoljne da privuku usvajanje. Izvršni direktor Animoca Brands-a vjeruje da su takve kritike nepravedne za novorođenu industriju staru jedva tri godine. Prema Yungu, za izradu pristojnih igara potrebno je vrijeme. On se osvrnuo na industriju mobilnih igara, gdje većina igara koje su lansirane prije Angry Birdsa nisu za pamćenje i razvoj može biti spor u industriji igara.

Uključite se za još podcast serija iz Cointelegrapha

U epizodi Elisha i Yung također razgovaraju o:

  • Kako programeri igara mogu prikupiti kapital
  • Tokenomika za blockchain igre
  • Dinamika besplatnih igara s tokeniziranim sredstvima.

Za kompletnu sliku industrije igara, poslušajte petu epizodu Hashing It Out na novoj stranici Cointelegraph Podcasts ili Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts ili TuneIn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *