Crypto

Očekuje se da će ova kriptovaluta u pretprodaji od 0,03 dolara porasti za 400% u 2022., poput Dogecoina i Shiba Inua

Postojeći novčići uvijek predstavljaju atraktivne mogućnosti ulaganja. Iako ova imovina ima visoke vrijednosti, ne treba zanemariti ni pretprodaju. Tamadoge je jedna od digitalnih sredstava za pretprodaju.

Iako nedostupna za kupovinu, ova sredstva se mogu ulagati jer su blizu završetka.

Tamadoge (TAMA) – intrigantan blockchain gaming projekat sa ozbiljnim potencijalom – trenutno je jedan od najboljih pretprodaja u kripto prostoru.

Šta je Tamadoge?

Tamadoge je blockchain gaming projekat koji nastoji dominirati tržištem. Samoproglašeni “play-to-earn Dogecoin” ima za cilj kombinirati prednosti meme kovanica s blockchain igrama.

To čini pomoću ekosistema koji je jednostavan za korištenje i nekoliko prilika za zaradu u stvarnom svijetu za igrače.

Tamadoge se vrti oko dogea, koji su digitalni kućni ljubimci predstavljeni nezamjenjivim tokenima (NFT). Ovi kućni ljubimci se mogu kupiti i njegovati s ciljem da se na kraju suprotstave kućnim ljubimcima drugih igrača.

Sa svakom bitkom, investitori mogu povećati vrijednost svojih doge-a, a istovremeno steći doge-ove protivničkog igrača. Osim toga, pobjednici dobijaju TAMA tokene za svoj trud.

TAMA token takođe služi kao token upravljanja platformom, omogućavajući igračima da utiču na razvoj Tamadogea.

TAMA pretprodaja pojačava toplinu

TAMA-ina pretprodaja je počela u julu, a programeri platforme su distribuirali kovanice zainteresovanim ranim investitorima. I već su postigli mnogo za manje od tri mjeseca.

Tamadoge je ranije ove sedmice objavio da su prikupili 16 miliona dolara od pretprodaje imovine. Najava podiže ukupan kapital imovine na nivo viši od onog u početnoj ponudi ETH kovanica iz 2014., izvornog tokena za Ethereum mrežu.

Povećanje kapitala je posebno impresivno s obzirom da su Tamadoge programeri tek nedavno najavili prekretnicu od 14,5 miliona dolara.

Ovo pokazuje da potražnja investitora za TAMA-om nastavlja da raste, a imovina je sada čvrsto među najtoplijim pretprodajama na tržištu.

TAMA-ina pretprodajna vrijednost je porasla sa 0,001 USD na 0,003 USD od početka pretprodaje. Takvi dobici ukazuju na to da imovina može biti spremna za još veće dobitke kada izađe iz faze pretprodaje.

Sve je spremno za potpuno pokretanje

TAMA investitori se trenutno pripremaju za potpuno lansiranje Tamadoge platforme za igre. Iako je napredak već postignut, programeri se nadaju da će lansirati NFT tržište unutar aplikacije, slično popularnom Opensea NFT tržištu, i druge uzbudljive karakteristike do četvrtog kvartala godine.

To bi im trebalo omogućiti da stvore samodovoljan i otporan ekosistem igara, sličan Axie Infinity i drugim vrhunskim blockchain igrama.

Istovremeno, Tamadoge dobija priznanje u industriji. Ranije ovog mjeseca, programeri sarađivao sa Transakom, Web3 fiat on-ramps servisom, kako bi se omogućilo fiat on-ramps na platformi Tamadoge.

Saradnja će omogućiti korisnicima u više od 15 zemalja da lako kupe Ethereum kreditnim karticama, a zatim pretvore te tokene u TAMA.

Transakova saradnja će takođe proširiti funkcionalnost kupovine na sisteme plaćanja trećih strana kao što su Apple Pay i Google Pay. Kao rezultat toga, svi bi trebali imati lak pristup TAMA tokenima. A sada kada je spajanje Ethereum-a završeno, transakcije bi trebale biti mnogo brže i jeftinije nego što su bile ranije.

Posjetite Tamadoge

Leave a Reply

Your email address will not be published.