Crypto

Novi kripto ICO za ulaganje 16. septembra: Tamadoge, EnsoFinance, WeSendIt, EstateX

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Unatoč tekućem tržištu kripto medvjeda i padu u septembru nakon snažnog augusta, pretprodaja kriptovaluta i početna ponuda kovanica i dalje su jedno od najboljih mjesta za ostvarivanje dobrih povrata.

Pretprodaje i ICO obično nude jeftinije ulazne tačke za tokene i projekte, pri čemu investitori mogu da prednjače i zarade profit prije nego što ostatak tržišta slijedi njihov primjer.

Ovdje ćemo pogledati brojne kripto preprodaje i ICO-e koji bi mogli biti vrijedni ulaganja.

Tamadoge – Igra igraj za zaradu s potencijalom Meme Coin

Tamadoge uživa u jednoj od najboljih pretprodaja u godini s više od 17 miliona dolara prikupljenih i manje od 10% preostalih tokena za pretprodaju.

Njegov izvorni token, TAMA, će pokretati Tamaverse – ekosistem i novčić koji kombinuje vlasništvo nad NFT-om sa igrom za zaradu sa potencijalom meme novčića za rast.

Vlasnici TAMA-e će krajem godine moći da kovaju NFT ljubimca, a vlasnici će hraniti i brinuti o svom ljubimcu kako bi on rastao. Kućni ljubimci mogu kupiti hranu, poslastice i igračke za njih u prodavnici kućnih ljubimaca, a na kraju će rasti i voditi bitku protiv drugih kućnih ljubimaca.

Igrači će se boriti za poziciju na globalnoj listi lidera, uz nagrade i nagrade za preuzimanje.

Kućni ljubimci, koji će biti 3D, kasnije će skočiti sa ekrana kada Tamadoge objavi aplikaciju proširene stvarnosti, omogućavajući igračima da izađu u stvarni svijet i traže nagrade i žetone.

TAMA token ima snažnu tokenomiju, sa maksimalnom zalihom od 2 milijarde kovanica i deflatornim mehanizmom koji će sagorjeti 5% svake transakcije u trgovini kućnim ljubimcima.

Posjetite Tamadoge Presale odmah

EnsoFinance – Društvena aplikacija za DeFi strategije

EnsoFinance je društveni protokol koji omogućava korisnicima da dizajniraju i dijele planove ulaganja jedni s drugima u nativnoj aplikaciji i istražuju strategije vrhunskih investitora širom svijeta.

Korisnici ne samo da mogu birati protokole pozajmljivanja, farme prinosa ili alfa fond, već i posmatrati poteze i strategije drugih i razvijati finansijsku zajednicu.

Protokol se predstavlja kao ‘agregator agregatora’, omogućavajući korisnicima da dijele i koriste ideje i strategije s drugima, kao i da se takmiče s drugima za priliku da osvoje nagrade.

EnsoFinance koristi softver za društveno trgovanje bez skrbništva izgrađen na Ethereumu. Tačan datum ICO-a kripto projekta za sada nije potvrđen, ali projekt je već prikupio milione od ranih investitora kao što su Polychain Capital i DFinity.

WeSendIt – Uspostavljena platforma za prijenos datoteka koja migrira na Web3

WeSendIt je dugo etablirana firma koja posluje više od decenije u Web2, omogućavajući korisnicima da bezbedno i brzo šalju velike fajlove (slike, podatke itd.) na e-mail adresu besplatno.

Kompanija već ima više od 3,5 miliona korisnika u 150 zemalja širom sveta i sada želi da razvije svoje Web3 mogućnosti, omogućavajući decentralizaciju deljenja fajlova i čineći deljenje anonimnim.

Korisnici će također moći zaraditi WSI tokene za korištenje usluge, dok će rani vlasnici tokena moći tražiti 15 miliona tokena airdrop, što znači da bi mogao biti jedan od najboljih ICO-a za ulaganje.

Pretprodaja je u toku.

Kryptview – ‘Research-to-Earn’ platforma koja nagrađuje kreatore sadržaja

Kryptview se naplaćuje kao platforma za ‘istraživanje za zaradu’ koja omogućava članovima svoje zajednice da dijele istraživanja i uvid u projekte i tokene za nagrade.

Koristi peer-to-peer model za nagrađivanje korisnika za kreiranje i pružanje rigorozne analize novih i postojećih projekata u prostoru.

U suštini, platforma želi da bude izvor učenja za investitore, a informacije koje se nalaze na društvenim mrežama i internetu često su pristrasne i subjektivne.

Korisnici su nagrađeni izvornim KVT novčićem za generiranje sadržaja, koji je pregledan i ocijenjen od strane zajednice.

Protokol će također omogućiti korisnicima da dijele svoje portfelje, uz dodatne nagrade koje će se zaraditi ako dobro radi.

Prema CoinMarketCap-u, pretprodaja će početi 13. oktobra.

EstateX – Projekat revolucioniranja ulaganja u nekretnine i nekretnine

EstateX želi revolucionirati vlasništvo i vlasništvo nad nekretninama, otvarajući ga pojedincima za koje tržište možda ranije nije bilo otvoreno.

Projekat obećava vlasništvo bez muke, sa upravljanjem stambenim projektima i razvojem uzetim iz ruku investitora i frakcionisanim vlasništvom što znači da možete kupiti projekat za samo 100 dolara.

Svo vlasništvo bit će smješteno na blockchainu kako bi se osigurala transparentnost i sigurnost, dok će DAO odrediti u koje projekte se ulaže.

Pretprodaja još nije u toku, a investitori se mogu prijaviti za mjesto na bijeloj listi prije privatne prodaje tokena. ESX token će biti dostupan sa popustom od 50% tokom pretprodaje, a projekat obećava da će u budućnosti ponuditi ulaganje i NFT.

Leave a Reply

Your email address will not be published.