Crypto

Nova igra za zaradu kripto igrice: zaradite novac igrajući ovu novu kripto igru ​​– kako to funkcionira?

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Nova igra za zaradu (P2E) kripto igra Calvaria: Duels of Eternity nudi igračima priliku da zarade prave nagrade u zabavnoj i zaraznoj mobilnoj strateškoj igri borbenih karata.

Učeći od poput Gods Unchained, Splinterlands i Spellfire, Calvaria je razvila P2E ekosistem sa značajnim podešavanjima koja bi ga trebala gurnuti iznad tih rivala.

Projekat, koji je već prikupio skoro 2 miliona dolara u pretprodaji RIA tokena, privlači ogromnu pažnju i uzbuđenje u kripto prostoru kao jedan od najboljih projekata kripto igara zbog svog nastojanja da privuče obične i tradicionalne igrače na blockchain.

Posjetite Calvaria Presale sada

Šta je Duels of Eternity?

Calvaria-in vodeći brod je strateška igra s borbenim kartama smještena u zagrobni život u kojoj igrači slažu svoje špilove i koriste NFT karte kako bi pobijedili protivnike u mečevima jedan na jedan.

Igrači se udružuju u jednu od tri zaraćene frakcije – koje imaju svoje karakteristike i snage – i koriste svoje špilove, znanje, vještinu i pojačanja kako bi pobijedili svoje protivnike.

P2E igra će nagraditi pobjednike meča eRia tokenima (drugi token u ekosistemu) koji se dalje mogu koristiti za poboljšanje špilova ili kupovinu sredstava kao što su nadogradnje i pojačivači, dok će Calvaria također biti domaćin turnira za još veće nagrade.

NFT kartice će biti u potpunosti u vlasništvu igrača i njima će se trgovati na otvorenom tržištu.

Međutim, kako bi se odvojila od svojih rivala, Calvaria je uvela brojne hirovite u igricu – ne samo da će postojati tradicionalni način igrač protiv igrača, već i mod kampanje za jednog igrača.

Mod priče ne samo da će izgraditi znanje o univerzumu Calvaria, već će također omogućiti igračima da zarade karte i sredstva koja se mogu koristiti u drugim modovima.

Igra, koja sadrži pune 3D likove, također će biti dostupna na mobilnim uređajima i može se preuzeti na iOS ili Android.

Kako bi osigurala dugoročni rast igre, Calvaria će usvojiti sezonski pristup Duels of Eternity, slijedeći stope favorita Web2 kao što su Fortnite i Apex Legends.

Tada će biti objavljene nove karte i sezonski turniri, dok projekt također razvija eSports tim i poželjet će dobrodošlicu drugim eSport timovima da igraju na turnirima.

Calvaria will takođe razvija funkcionalnost virtuelne stvarnosti za Q4 2023, dok igrači mogu zaraditi pasivni prihod ulaganjem svojih tokena – što takođe daje pravo glasa o budućnosti projekta u DAO (decentralizovana autonomna organizacija).

Posjetite Calvaria Presale sada

Free-to-Play verzija

Jedna od glavnih karakteristika Calvarie je da će uz svoju glavnu P2E igru ​​objaviti potpuno besplatnu verziju.

Igra će biti potpuno ista osim što igrači neće biti nagrađivani nikakvi tokeni za pobjede u mečevima ili turnirima.

Programeri su to učinili jer žele privući tradicionalne i obične igrače na blockchain, ali, kao što su drugi projekti otkrili, mnogi ne žele migrirati zbog previsokih troškova i nedostatka tehnološkog znanja.

F2P verzija uklanja obje te prepreke i omogućava zainteresiranim igračima da isprobaju kompletnu igru ​​bez ikakvih troškova.

Calvaria vjeruje da će snaga igre natjerati igrače da se pridruže P2E verziji.

Ova verzija igre će također uključivati ​​vidljivi tracker koji pokazuje koliko je igrač mogao osvojiti u P2E verziji.

Također će biti gejmificiranih zadataka u kojima igrači uče o blockchain tehnologiji i zarađuju nagrade.

Za više informacija o projektu, pročitajte bijelu knjigu Calvaria ili se pridružite Telegram grupi.

Calvaria Presale detalji

Calvaria je trenutno u fazi 4 svoje pretprodaje u 10 faza s RIA tokenima u prodaji po cijeni od 0,025 dolara.

Cijena raste kroz svaku fazu i do završne faze koštat će 0,055 USD – povećanje od 120% u odnosu na trenutnu cijenu i povećanje od 450% u odnosu na cijenu prve faze.

Ukupno 300 miliona RIA tokena – 30% od maksimalne zalihe od 1 milijarde – je u prodaji tokom pretprodaje, bez perioda stjecanja prava i čvrstog ograničenja od 9,75 miliona dolara.

Fond za ulaganje (25%) i nagradni fond (20%) čine veliku većinu preostale ponude, sa 8% za operacije, 6% za INO i 4% za likvidnost na berzama – još 5% ide timu, a preostalih 2% savjetnicima.

Calvaria programeri su doxxed i KYC-verificirani od strane CoinSnipera, dok je token otporan na ćilim pošto je njegov pametni ugovor revidirao SolidProof.

Projekat je već ušao u partnerstvo sa velikim berzama KuCoin i Gate.io, što znači da će se listing dogoditi ubrzo nakon što se pretprodaja rasproda.

Posjetite Calvaria Presale sada

Kako kupiti Ria tokene tokom pretprodaje

Zainteresovani investitori bi trebali pročitati naš kompletan vodič za početnike o tome kako kupiti RIA tokene.

Calvaria također vodi RIA token nagradnu igru ​​od 100.000 dolara, gdje će tri igrača osvojiti dio nagrade.

Višestruki unosi se mogu izvršiti ispunjavanjem zadataka kao što je praćenje projekta na kanalima društvenih medija.

Posjetite Calvaria Presale sada

Leave a Reply

Your email address will not be published.