Crypto

NFT Signals je partner sa BEASTLIKE-om prije dugo očekivanog Mint-a

NFT Signals, NFT servis signala trgovanja koji je do sada isporučio preko 50 miliona dolara ukupnog profita grupe svojim članovima, objavio je da se udružuje sa revolucionarnim NFT projektom Beastlike.

Beastlike radi nešto drugačije sa svojom kolekcijom NFT-ova zasnovanih na 10 godina staroj ideji igre pod nazivom Shonobi Tribe koja nikada nije stigla na tržište.

Ovaj projekat čini nešto što nikada ranije nije urađeno, koristeći moć NFT-a za poboljšanje rijetkosti, igrivosti i angažmana u priči u Beastlike univerzumu.

Ne postoji ništa na tržištu kao Beastlike, što ovaj projekat čini zaista revolucionarnim.

Iz projekta rada ljubavne strasti tim je uspio iznijeti na tržište inovativno i umjetničko remek-djelo koje će podjednako oduševiti kolekcionare i trgovce.

Poboljšanje vrijednosti rijetkosti

Dok će većina NFT kolekcija proizaći iz jednog osnovnog lika, Beastlike ih ima 50.

Svaka od 50 životinjskih rasa ‘Zvijeri’ i 10 usklađenih plemena elemenata kombiniraju se na različite načine kako bi stvorili kolekciju od 30.000 komada jedinstvenih NFT-ova.

Individualne osobine uključuju sva tipična sredstva fantastične serije, kao što su oklop, tretmani lica, oružje, plemena i tako dalje.

Međutim, zbog Beastlike-ovog bogatog pristupa, kolekcija u cjelini pruža dublje iskustvo, što, pojednostavljeno, znači da postoji veća raznolikost karaktera, a samim tim i veće atrakcije za ozbiljne igrače i prave kolekcionare.

Proizlazeći iz ovih dizajnerskih odluka, Beastlike može ponuditi osam nivoa rijetkosti, počevši od standardnih od 23.000 komada, do tajnih od 5 komada.

Probojni proizvod na više platformi

Beastlike prevazilazi koeficijent rijetkosti i rješava problem koji je bio na vrhu liste za igrače svih vrsta – kako prenijeti svoje iskustvo igranja između formata.

Zamislite situaciju u kojoj igre s kartama, društvene igre, DND (Dungeons & Dragons), na mreži, kako to kažete, više nisu odvojene jedna od druge. Umjesto toga, kao i kod Beastlike NFT-a, vaš lik će moći postojati u svim tim formatima.

Trenutno tim radi na 3D avatarima NFT kartica.

Zanimljiva priča za ispričati na potpuno nov način

Na kraju, ništa od rijetkosti ili konceptualizacije nije važno osim ako ne postoji zanimljiva priča za ispričati.

Opet, Beastlike pokida knjigu. Priča je zasnovana na historiji dugoj 3000 godina, a umjesto neprirodno dodanih prednastavaka i nastavaka, Beastlike počinje u sredini vremenske linije priče i djeluje prema van.

Nije preterivanje reći, zaista ne postoji ništa slično zveri.

Partnerstvo pruža obilje sinergije za iskorištavanje

Beastlike udruživanje sa NFT signalima je dobitna kombinacija za oba brenda.

S jedne strane, Beastlike dolazi na radar nekih od najangažovanijih pojedinaca u sektoru, dok zajednica NFT signala može iskoristiti pristup onome što se oblikuje kao jedan od najtraženijih događaja kovanja posljednjih mjeseci.

U okviru ugovora, Beastlike zajednica će dobiti 15% popusta na sve pakete NFT signala.

Zauzvrat, zajednica NFT signala će dobiti 100 mjesta na bijeloj listi za kolekciju Beastlike od 30.000 komada koja sadrži 50 drevnih vrsta životinja.

Beastlike kovnice od 19. septembra

Kolekcija se proizvodi 19. septembra, a svaki komad počinje od 0,05 ETH za članove WL-a i 0,09 ETH za javnu prodaju.

I NFT Signals i Beastlike će objaviti partnerstvo na svojim društvenim kanalima.

Evo svih detalja o kovnici:

  • Ukupna ponuda: 30.000
  • Cijena: WL: 0,05 ETH, Javna prodaja: od 0,09 ETH
  • Datum kovnice: 19. septembar 2022
  • Vrijeme: 9:00 (EST) je 23:00 (JST)
  • Javna prodaja: 20.09.2022
  • Vrijeme: 9:00 (EST) je 23:00 (JST)

Komentarišući partnerstvo i nadolazeću kovnicu, glasnogovornik Beastlike je rekao: „NFT signali su radili sjajan posao za svoju zajednicu pristupom vrijednosti u NFT sektoru.

“Kao premium NFT kolekciju, drago nam je što smo partneri sa VIP uslugom kao što je NFT signali.

“Sviđa nam se način na koji NFT Signal naporno radi kako bi svoju zajednicu održao sigurnom i informiranom dok pokušavaju sakupljati i trgovati jedinstvenim i vrijednim umjetninama.”

Darnell McWilliams, šef marketinga u NFT Signalsu, rekao je: „Veoma nam je drago što možemo najaviti naše partnerstvo sa Beastlike-om i sviđa nam se ono što rade sa svojim revolucionarnim novim pristupom u NFT prostoru.

“Radujemo se što ćemo poželjeti dobrodošlicu članovima Beastlike zajednice u našu najbolje ocijenjenu trgovinsku uslugu.”

O Beastlike

BEASTLIKE je revolucionarni NFT projekat, za razliku od jednostavnog digitalnog tokena, stvorili smo okruženje otvorenog svijeta, koje je dizajnirano oko 50 drevnih životinjskih rasa koje su povezane s 10 različitih elementarnih plemena.

Sva umjetnička djela su teško crtana i jedinstvena. Prva faza uključuje 30.000 jedinstvenih životinja 20 različitih rasa, svaka s različitim oklopom, oružjem, krznom, bojom, izrazima, pozadinom i drugim karakteristikama, stvarajući najunikatniju kolekciju koju ste vidjeli.

Članovi koji drže Beastlike’s NFT ne dobijaju samo komad prelepe umetnosti. Biće nagrađeni i dobiti pristup neverovatnim delovima zajednice. Beastlike nije samo stvaranje proizvoda – to je stvaranje brenda i revolucije.

Beastlike je dizajniran od temelja da se proširi i pređe više platformi. Ovo uključuje RPG, grafički roman, platformu za ulaganje, digitalnu valutu, članski klub i još mnogo toga.

Beastlike online

Discord: https://discord.com/invite/beastlikenft
Twitter: https://twitter.com/BEASTLIKENFT
Instagram: https://www.instagram.com/beastlikenft/
Sajt: https://www.beastlike.io/

O NFT signalima

Paketi NFT signala dolaze po tri različite cijene. Mjesečni, tromjesečni i godišnji paketi koštaju 50, 75 i 250 funti.

Evo šta dobijate u paketima:

  • 5 signala sedmično minimum
  • Informacije o tome kako dobiti bijele liste za nadolazeće projekte.
  • Upozorenje o besplatnim kovnicama
  • Q+As

Broj signala će varirati u zavisnosti od tržišnih uslova i usluga koje članovima naglašavaju da se ne upuštaju u prekomerno trgovanje.

Također, usluga je fleksibilna, tako da je na svakom članu da odluči na koje signale će djelovati i koliko će uložiti.

NFT Signals preporučuje da članovi ne dodeljuju više od 5% svog trgovačkog pota za jednu trgovinu.

NFT signali online

Discord: https://discord.gg/tCQTxEsvSm
Twitter: https://twitter.com/nftcrypto_io
Instagram: https://www.instagram.com/nftcrypto_io
Web stranica: https://nftcrypto.io/

Leave a Reply

Your email address will not be published.