Crypto

Najbolji novi popis kripto kovanica – Je li Tamadoge sljedeći Shiba Inu, Dogecoin ili GMT

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Tamadoge (TAMA) će se oglasiti na OKX berzi 27. septembra u 11:00 UTC i ima za cilj da kombinuje privlačnost meme kovanica kao što su SHIB i DOGE sa P2E igrom, uključujući metaverzum i kretanje radi mehanike zarade. Je li najbolja lista novih novčića za pogledati ove sedmice?

Nova kripto TAMA je valuta u igri i nagradni token aplikacije Tamadoge battle, koja se koristi za stvaranje virtuelnih kućnih ljubimaca koji su tokenizirani kao NFT i koje zarađuju igrači u njegovom ekosistemu. Ove sedmice Capital.com je pregledao Tamadoge projekat – još jedan pokazatelj da bi njegova početna ponuda za razmjenu (IEO) mogla dobro funkcionirati.

OKX najava novog kovanog novca

Sledeći GMT

Tamadoge je prikupio 19 miliona USDT u pretprodaji tokena za manje od dva mjeseca, od 25. jula do 18. septembra, privlačeći visok nivo interesovanja investitora uprkos trendu pada cijena kriptovaluta – Bitcoin i Ethereum se i dalje trguju ispod 20.000 i 1.500 dolara ove sedmice.

Ta velika potražnja zasjenila je većinu kripto preprodaja, privatne prodaje ili inicijalne ponude kovanica (ICO) 2021. ili 2022. – na primjer, prodaja tokena STEPN (GMT) prikupila je samo 9,2 miliona dolara, što je uključivalo ulaganja kripto VC-a kao što su Binance Labs, Alameda Research, Sequoia Capital i druga velika imena.

Pokrivenost u CNBC-u na točki od 15 miliona USDT također je možda pomogla da se finansiranje novog kripto tokena pomakne preko ciljne linije mjesec dana ranije nego što je planirano u Tamadoge mapi puta. Yahoo Finance je također istaknuo TAMA-u još u beta prodaji.

Širom kripto medija, Tamadoge je dospeo na naslovnice u BeInCrypto, Bitcoinist, NewsBTC, The Cryptonomist, ZyCrypto i drugima – TAMA kombinuje najpopularnije sektore kriptovalute kao igru ​​za zaradu kripto imovine, meme novčića i nadolazećeg metaverzuma i prelaska zaradite karakteristike.

GMT na svom vrhuncu dostigao je živu tržišnu kapitalizaciju od 2,5 milijardi dolara – do vrha od 4,18 dolara uz opskrbu od 600 miliona u opticaju (10% ukupne ponude, 6 milijardi). Njegova ICO cijena iznosila je 0,64 dolara, a njegov rast se dogodio dok je cijena bitkoina bila u opadajućem trendu – od početka marta do kraja aprila 2022.

Tamadoge će lansirati sa opskrbom od 1 milijardu dolara (50% ukupne ponude od 2 milijarde), po kotirajućoj cijeni od 0,03 dolara – početna tržišna kapitalizacija od 30 miliona dolara. Postizanje iste tržišne kapitalizacije koju je STEPN dostigao osam sedmica od lansiranja značilo bi ciljnu cijenu TAMA-e od 2,50 dolara, što je povećanje od 83,3x.

Danas od svoje korekcije GMT ima tržišnu kapitalizaciju od nešto više od 380 miliona dolara – što bi TAMA dostigao na 0,38 dolara po tokenu – 12,6x dobit od lansiranja.

Za razliku od GMT-a, TAMA je deflaciona s ugrađenim spaljivanjem tokena na transakcijama u Tamadoge trgovini – kada igrači nadograde svoje Tamadoge NFT ljubimce s dodacima ili kupuju hranu za njih – a veći postotak zaliha tokena otključan u njegovom IEO-u također može pomoći podržavaju cijenu.

Tamadoge takođe nema skupu barijeru za ulazak kao STEPN – u svojoj M2E kripto igri, igrači su morali da kupe NFT patike. Eksplozivni bikovski ciklus GMT-a dogodio se u vremenskom periodu u kojem su NFT patike imale najnižu cijenu od oko 12 Solana (SOL) – što svjedoči o tome koliko su popularne aplikacije koje plaćaju korisnicima kriptovalute.

Sljedeći Shiba Inu

Shiba Inu je prvobitno odustao nakon svog Binance listinga (maja 2021., a njegova Coinbase lista je bila u januaru) i pala na najnižu vrijednost od 0,00000510 USDT četiri mjeseca kasnije u septembru

Potom je eksplodirao 17,3x na 0,00008854, uglavnom na osnovu hype-a i FOMO-a – od tada se vratio veći dio svog rasta, sada trgujući nešto preko 0,00001. U vrijeme štampe cijena Shiba Inua je porasla, ali njegova tržišna struktura je i dalje medvjedast – štampa niže maksimume i niže padove.

Čak i nakon približno 90% korekcije od vrha, Shiba Inu danas ima tržišnu kapitalizaciju od 6,4 milijarde dolara i potpuno razvodnjenu procjenu (FDV) od blizu 7 milijardi dolara. Sve sa malo koristi ili poticaja za održavanje SHIB-a.

Tamadoge bi potencijalno mogao biti sljedeća kriptovaluta koja će eksplodirati svojom Doge estetikom i konkretnijim slučajem upotrebe, budući da je izvorna valuta igre za zaradu kripto igre – nešto što Shiba Inu počinje istraživati ​​s nedavnim lansiranjem svoje igre Shiba Eternity P2E.

Sljedeći Dogecoin

Cijena Dogecoina je danas porasla za 10% – ali u vrijeme pisanja, njegov raspon cijena od 0,06 do 0,07 dolara je skoro 92% pomak u odnosu na najvišu razinu od 0,74 dolara koja je postignuta u svibnju 2021. neposredno prije nego što se Elon Musk pojavio u Saturday Night Live.

Od lansiranja, ukupna ponuda Dogecoina porasla je sa 100 milijardi na skoro 133 milijarde – DOGE je inflatorna imovina s beskonačnom opskrbom (bez maksimalne ponude). Taj aspekt njegove tokenomije će doprinijeti njegovoj korekciji u posljednjih 17 mjeseci.

Terra Classic (LUNC) koji dominira u naslovima kripto vijesti posljednjih sedmica jer je postao deflaciona imovina – LUNC Burn je ponovo u vijestima ove sedmice, pokriven na Binance blogu – podići će svijest za mnoge investitore da su deflatorni kovanici kriptovalute bolji ulaganja.

Takođe bi se moglo predvidjeti da će Tamadoge imati dobre rezultate nakon svog početnog listinga na berzi, zbog deflatorne tokenomije.

Najbolji novi kripto listing na OKX-u

Tamadoge koji ima svoj IEO na OKX-u – s još kripto razmjena koje slijede – je još jedan potencijalni bikovski katalizator da TAMA bude najbolji novi kripto novčić za ulaganje.

OKX ima ocjenu razmjene od 6,1 na CoinMarketCap-u i zelenu ocjenu – koju CMC dodjeljuje samo 21 najvišoj kripto berzi.

Ta ocjena platforme za razmjenu zasnovana je na nizu metrika uključujući koliko je burza pouzdana i sigurna, njen dnevni obim trgovine (1,6 milijardi dolara u posljednja 24 sata za OKX) i broj navedenih kriptovaluta.

Druga velika imena kao što su Bitmex, Delta exchange, Phemex, Bittrex, Poloniex i Bitmart imaju nižu ocjenu i narandžastu ocjenu na CMC-u.

Video iznad postavljen na Tamadoge YouTube kanal objašnjava kako kupiti Tamadoge kada je na listi – OKX također ima poseban DEX za one koji ne mogu koristiti njegov CEX.

Tamadoge će također imati svoju početnu DEX ponudu (IDO) na OKX-u istog dana šest sati nakon CEX listinga u 17:00 UTC.

Osim što je Tamadoge potencijalno najbolji na listi novih novčića ovog mjeseca, nove OKX prijave imaju šansu da osvoje misterioznu kutiju u vrijednosti od 10.000 dolara.

Posjetite OKX

Posjetite OKX DEX

Leave a Reply

Your email address will not be published.