Crypto

Najbolji kripto za kupovinu danas 30. decembra – FGHT, BIT, D2T, TON, CCHG

Kako se bliži posljednji dan trgovanja kriptovalutama u 2022., investitori i trgovci širom svijeta ispunjeni su iščekivanjem onoga što bi nova godina mogla donijeti. Ova godina je predstavljala teško okruženje za investitore, sa S&P 500 koji želi da zatvori svoju najgoru godinu od 2008. godine, a tržište obveznica će pretrpjeti svoju najgoru godinu u modernoj istoriji. Fjučersi su u petak bili niži zbog prodaje tehnoloških dionica jer je Tesla (TSLA), koja je porasla 8% na skupu u četvrtak, još uvijek u padu za nevjerovatnih 65% ove godine i 35% u mjesecu.

U međuvremenu, nafta je zadržala veći dio svojih dobitaka u odnosu na prošlu godinu kada se udvostručila na početku, a sada bi trebala završiti za 7%. Dolar je nešto slabiji, ali će završiti svoju najbolju godinu od 2015. nakon povećane potražnje putem povećanja kamatnih stopa Federalnih rezervi.

Tržište kriptovaluta je također doživjelo popriličnu godinu sa Bitcoin i Ethereumom koji su zatvorili godinu sa gubitkom od 65% i 67%, respektivno, otkako su prošle godine registrovali svoje vrhunske vrijednosti svih vremena.

S obzirom na to da tržišta financijske i rizične imovine traže mogući oporavak u 2023., neophodno je imati raznolik portfelj, posebno na kripto tržištima koja se brzo mijenjaju. Sljedeći su 5 kriptovaluta koje možete kupiti danas i koje predlažemo da razmotrite na osnovu njihovih jakih osnova i/ili tehničke analize.

FightOut (FGHT)

FightOut-ova dugo očekivana aplikacija i fitness lanac move-to-earn (M2E) nastavljaju da impresioniraju investitore, koji su već dali milion dolara tokom jednonedeljne privatne prodaje projekta. Što je još više zapanjujuće, ukupan iznos pretprodaje je sada premašio nevjerovatnih 2,5 miliona dolara – podvig koji će sigurno privući još više pažnje u 2023.

Revolucionarna FightOut aplikacija stoji iznad ostalih M2E programa, nudeći niz funkcija i jedinstveni kapacitet za praćenje bilo koje vrste fizičke aktivnosti – ne samo koraka. Štaviše, nećete morati da praznite svoj novčanik kupujući skupe NFT da biste koristili ovu neverovatnu aplikaciju; umjesto toga, korisnici će dobiti nagrade jer teže zdravijim životnim stilovima koji se protežu dalje od običnog hodanja.

FightOut će revolucionirati praćenje fitnesa povezujući performanse korisnika sa njihovim personaliziranim avatarom u realnom vremenu. Ova funkcija omogućava korisnicima da prate i prate njihov napredak u snazi, kardiovaskularnoj izdržljivosti i još mnogo toga. FightOut također omogućava društveno nadmetanje između prijatelja putem aplikacije kako bi zajedno mogli težiti zajedničkim ciljevima. Osim toga, kada korisnik ostvari svoje ciljeve u stvarnosti – njegov lik se podiže, pripremajući ga za moguće borbe između likova drugih igrača kako bi zaradio nagrade.

FightOut bi trebao pokrenuti svoju prvu lokaciju za fizičku teretanu u četvrtom kvartalu 2023. Sa fokusom na pružanje usluga korisnicima najsavremenije opreme i usluga, teretana će sadržavati različite sadržaje, uključujući studije za iznajmljivanje, barove za zdravlje i ko- radni prostor. Osim toga, planiraju implementirati ambasadorski program sa renomiranim bokserima i sportistima koji će nuditi majstorske tečajeve i jedinstvene događaje.

Investitori nastavljaju da hrle na FightOut-ov $FGHT token, sa svojim obećavajućim konceptom i impresivnim bonusima prije prodaje do 50%. Uz partnere kao što su LBank Labs, Cryptonews.com, Transak i BlockMedia Labs koji nude finansijsku i operativnu pomoć, ovaj projekat je spreman za uspjeh.

Posjetite FightOut sada

BitDAO (BIT)Nakon što je jučer imao ogroman porast trgovačke aktivnosti, BitDAO je završio s povećanjem vrijednosti od 20,15%. Kriptovaluta je pokušala da probije područje otpora od 0,3448 dolara na 0,3562 dolara ranije danas i čak je dotakla dnevni EMA 100, ali je cijena odmah naišla na pritisak prodaje, gurajući cijene na nivo ispod 0,34 dolara.

BitDAO-ova cijena je 0,3378 USD na dan pisanja – povećanje od 0,45% na dan. Trgujući oko prethodnog otpora od 0,3382 dolara 14. decembra, cena se mora zadržati oko ovog nivoa ako želi da nastavi svoj zamah na gore.

Uz RSI i MACD koji trguju na bikovskoj teritoriji, potvrđeni proboj iz područja otpora od 0,3448 dolara do 0,3562 dolara i dnevni EMA 100 potrebni su za dodatnu potvrdu da kriptovaluta konačno pravi preokret trenda. Ako bude uspješan, sljedeća ciljna oblast je psihološki otpor od 0,40 dolara za potencijalni pomak od 12% na gore.

Dash 2 Trade (D2T)

Dash 2 Trade je stvorio revolucionarnu platformu za analizu i praćenje raspoloženja koja bi mogla transformirati kripto trgovinu. Ovaj vrhunski sistem opremljen je jedinstvenim karakteristikama, plus koristi postojeću zajednicu Learn 2 Trade kako bi investitorima pružio priliku da izvuku korist od FTX-ovog neuspjeha – dok trgovci traže rješenja koja će ih zaštititi od budućih katastrofa poput ove.

Pretplatom na ekskluzivnu platformu Dash 2 Trade, trgovci dobijaju pristup trgovačkim signalima, upozorenjima za nadolazeće novčiće i indikatorima društvenog raspoloženja. Oni također mogu koristiti sistem bodovanja preprodajnih tokena zajedno sa moćnim alatom za testiranje strategija koji im omogućava da simuliraju različite strategije, a zatim ih nesmetano izvršavaju na tržištu putem automatiziranog trgovanja. Funkcija automatskog trgovanja na platformi povezana je sa API-jima za razmjenu tako da klijenti mogu pratiti njihov učinak i prilagođavati kriterije prema potrebi. Kako bi se osiguralo lakše donošenje odluka, interaktivni grafikoni i grafikoni su obezbeđeni za naprednu analizu podataka koji predstavljaju metriku na lako razumljiv način.

Ove karakteristike su dizajnirane da pomognu trejderima u donošenju lukavih odluka, dok istovremeno smanjuju rizik od trgovanja kriptovalutama tako što ih informišu o tržišnim uslovima i omogućavaju preciznu analizu trendova. Pružajući vrijedne podatke kao što su predviđanja cijena na osnovu prošlih performansi, trgovci će imati sigurnost koja im je potrebna da se upuste u pametna ulaganja prilagođena njihovim potrebama.

Kako se pretprodaja tokena Dash 2 Trade brzo približava kraju, kompanija je već prikupila izvanrednih 11,57 miliona dolara. Zbog ubrzanog vremenskog okvira razvoja, očekuje se da će njihova platforma uskoro biti lansirana – s prvim listingom na burzi 11. januara.

Posjetite Dash 2 Trgujte sada

Toncoin (TON)Nakon pada u proteklih nekoliko dana u potvrđenom slomu iz simetričnog trougla, čini se da je cijena Toncoina odskočila od dnevnog EMA 50 nakon što su cijene jučer zatvorene uz rast od 8,25% nakon pokušaja da probiju dnevni EMA 20.

Nakon trgovanja iznad kratkoročnih i dugoročnih eksponencijalnih pokretnih proseka od EMA 20, EMA 50 i EMA 100 tokom većeg dela novembra do decembra, došlo je do korekcije za ovu kriptovalutu.

S obzirom da se cijena još uvijek trguje iznad EMA 50 i EMA 100, a EMA i dalje u bikovskom poretku, bikovska pristrasnost za ovaj novčić je još uvijek u igri. Da bi TON krenuo više, važno je da se cijena drži iznad 2 dolara, sa potencijalnim otporima na 2,22, 2,50 i 2,65 dolara.

C+Charge (CCGH)

Pripremite se da se pridružite naboju ka zelenijoj budućnosti uz javnu pretprodaju C+Chargea. Ovaj peer-to-peer sistem plaćanja otvara pristup karbonskim kreditima dok istovremeno čini punjenje EV lakšim i transparentnijim za vozače električnih vozila. Dajte svoj doprinos životnoj sredini tako što ćete postati dio pokreta koji nastoji učiniti punjenje EV bez problema, pristupačnim i transparentnim.

Industrija električnih vozila suočava se s raznim problemima kao što su ograničena mjesta punjenja, složeni planovi cijena i nedostatak informacija. C+Charge mreža radi na rješavanju ovih prepreka korištenjem blockchain tehnologije za stvaranje integralne veze između električnih vozila i nezavisnih punjača.

Aplikacija C+Charge pojednostavljuje proces vozačima električnih vozila da lociraju i planiraju troškove punjenja na pouzdanim mjestima punjenja uz poštene troškove. Osim toga, korisnici će dobiti beneficije ugljičnog kredita kada koriste ovu aplikaciju.

C+Chargeova pretprodaja nudi tokene počevši od 0,013 USDT sa cijenama koje rastu u 4 faze i kulminiraju na 0,02350 USD. 40% od njihovih ukupnih milijardu tokena dostupno je tokom javne pretprodaje.

Posjetite C+Charge Now

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *