Crypto

Najbolji kripto za kupovinu danas, 28. decembra – FGHT, ICP, D2T, BNB, CCHG

Trgovci su ovog Božića bili razočarani kada pijace nisu doživjele dugo očekivani skup Djeda Mraza koji ponekad prati božićnu sezonu. Indeks volatilnosti bitkoina pokazao je rekordno nizak nivo 25. decembra, postavljajući prigušeni ton za praznično trgovanje.

Vjeruje se da je izostanak skupa dijelom bio posljedica straha, neizvjesnosti i sumnje (FUD) oko centraliziranih berzi ove godine. Mnogi investitori u rizičnu imovinu također sjede po strani kako bi vidjeli kako će se velika povećanja kamatnih stopa u 2022. i nadolazeća recesija odigrati u narednim sedmicama i mjesecima.

Iako tržište kriptovaluta trenutno ne izgleda posebno vruće, još uvijek postoji ogroman potencijal za rast u 2023. Imajući ovo na umu, evo nekih obećavajućih altcoina koji imaju potencijal za kratkoročnu dobit ili idu u skoru godinu na osnovu jakih osnova, obećavajuće tehničke analize ili oboje.

FightOut (FGHT)

Nadolazeći lanac aplikacija i teretana FightOut M2E mamio je investitore, koji su uložili više od milion dolara tokom jednonedeljne privatne prodaje. Uspjeh projekta je neumoljiv jer nastavlja da prikuplja još veću podršku sa zapanjujućim ukupnim iznosom od preko 2,44 miliona dolara prikupljenih do sada.

FightOut se izdvaja od drugih M2E aplikacija sa mnoštvom funkcija, ali najistaknutija je njegova sposobnost da integriše bilo koju vrstu fizičke vežbe – ne samo preduzete korake. Pored toga, korisnici ne moraju da krše svoje budžete kupujući skupe NFT-ove da bi koristili ovu aplikaciju; još bolje, nagrađeni su za zdrav život, a ne samo za aktivnosti poput šetnje.

FightOut revolucionira praćenje fitnesa s novim funkcijama, kao što je interaktivni avatar povezan s fizičkim performansama korisnika u realnom vremenu. Ovo uključuje praćenje snage, kardiovaskularne izdržljivosti i mišićne snage. FightOut će ponuditi živu online zajednicu u kojoj korisnici mogu uporediti svoj napredak s napretkom drugih u aplikaciji. A kada korisnici postignu svoje ciljeve u stvarnosti, njihovi avatari će se također povećati.

Krajem 2023., FightOutova glavna teretana otvorit će svoja vrata kupcima uz obećanje da će isporučiti najsavremeniju opremu i usluge. Zdravstveni barovi, studiji za iznajmljivanje kao i co-working prostor samo su neki od sadržaja koje gosti mogu očekivati ​​u zamjenu za svoju članarinu. Pored toga, FightOut ima ambasadorski program u kojem će elitni bokseri i drugi svjetski poznati sportisti ponuditi majstorske tečajeve i ugostiti posebne događaje.

FightOut $FGHT token privlači pažnju velikih investitora sa preprodajnim bonusima od čak 25%. Uz strateške partnere kao što su LBank Labs, Cryptonews.com, Transak i BlockMedia Labs koji pružaju i finansijsku i operativnu pomoć — ovaj projekat ima sve elemente neophodne da doživi nevjerovatan uspjeh kada se pokrene.

Posjetite FightOut sada

Internet kompjuter (ICP)Tokom protekle sedmice, Internet Computer je zabilježio porast uzlaznog momenta od volujske svijeće 20. decembra. Trenutno, ICP se trguje na 3,886 dolara — 1,30% više nego jučer i 4,61% u odnosu na vrijeme kada se pojavio obrazac.

Iscrtavanje obrnutog Fibonačijevog kretanja u odnosu na njegov nedavni zamah otkriva područja koja bi mogla djelovati kao potencijalni otpor za ovaj trenutni trend.

U trenutku pisanja, cijena je podigla obrnuti nivo FIB 0,382 od 3,840 dolara, što se poklapa sa dnevnim EMA 20. Da bi se održao ovaj trend, važno je da se ovo značajno područje održi.

Čini se da bi nivo FIB 0,5 od 3,98 dolara mogao biti sljedeća potencijalna tačka otpora. Dodatno, ova cijena odgovara psihološkom otporu od 4 dolara i ranije je djelovala kao podrška od 13. do 14. decembra.

Kako se cijena približava značajnom nivou od RSI 50, moguće je odbijanje od nivoa RSI i FIB 0,5. Trgovcima se savjetuje da sačekaju potvrđeni proboj od 4 dolara prije nego što uđu u trgovinu ili izvrše upravljanje rizikom sa čvrstim stop gubicima nakon predviđanja proboja.

Dash 2 Trade (D2T)

Dash 2 Trade dizajnirao je revolucionarnu trgovinsku analitiku i platformu za praćenje društvenih osjećaja koja bi mogla revolucionirati kripto trgovinu. Pružajući niz inovativnih funkcija, kao i dovođenjem korisnika iz postojeće Learn 2 Trade zajednice, Dash 2 Trade nudi investitorima izuzetnu priliku da ostvare ekonomsku korist nakon pada FTX-a – dok trgovci traže alate koji će ih spriječiti da postanu plijen. takve nedostatke u budućnosti.

Otključavanjem punih mogućnosti platforme Dash 2 Trade uz pretplatu koristeći D2T tokene, trgovci mogu primati trgovačke signale, izlistati upozorenja za nadolazeće novčiće i indikatore društvenog raspoloženja. Osim toga, oni će imati koristi od sistema bodovanja preprodajnih tokena i alata za back-testing strategije koji im omogućava da testiraju potencijalne strategije prije nego što ih izvrše u realnom vremenu. Funkcija automatskog trgovanja čini praćenje ovih strategija lakšim nego ikad jer se povezuje direktno na API-je razmjene, omogućavajući trgovcima da prate svoju stopu uspjeha i u skladu s tim prilagode parametre trgovanja.

Dash 2 Trade pravi talase kako se približava završetku svoje pretprodaje tokena, prikupljajući impresivnih 11,2 miliona dolara finansiranja na tom putu. Razvojni tim Dash 2 Trade također je najavio da idu ispred roka i da je izlazak platforme imanentan. Prvi listing tokena postavljen je za 11. januar.

Posjetite Dash 2 Trgujte sada

Binance Coin (BNB)Binance, najveća svjetska berza kriptovaluta po obimu, zabilježila je vrtoglavi broj zahtjeva za povlačenje u posljednjih nekoliko sedmica. Nije tajna da se Binance bori protiv izvještaja o pranju novca i glasina o nesolventnosti koje se šire na Twitteru i drugim platformama društvenih medija.

Binance CEO Changpeng Zhao rješavali probleme korisnika nedavno na Twitteru, tvrdeći da nedavni porast FUD-a (strah, neizvjesnost i sumnja) nema nikakve veze sa stvarnošću. U međuvremenu, čini se da su vlasnici BNB-a pozdravili nedavni email koji je poslao klijentima Binancea od samog Zhaoa u kojem ih je pokušao uvjeriti u sigurnost njihove kripto imovine unutar Binance platforme.

Trgujući bočno sa opadajućim obimom u posljednjih 10 dana, cijena Binance Coin-a je na 243,7 dolara na dan pisanja i trgovanja unutar značajnog područja podrške od 243 do 247 dolara.

Gledajući vodeće indikatore RSI i MACD, trenutno se trguje na RSI 38,52 – konsolidujući se ispod značajnog nivoa RSI 40. Iako je još rano, MACD izgleda da ima bikovski prelaz potvrđen zelenim svijećama u protekla dva dana. Kombinujući ovo sa činjenicom da je obim konstantno opadao tokom protekle nedelje, BNB bi mogla da preduzme korak.

Sljedeći ključni nivo otpora je dnevni EMA 20 koji bi se možda mogao poklopiti sa područjem otpora od 251 do 254 dolara od 18. do 20. decembra.

C+Charge (CCGH)

Pridružite se javnoj pretprodaji C+Chargea i budite dio njihovog pokreta za revoluciju u punjenju električnih vozila, a istovremeno čineći karbonske kredite dostupnijim za vozače električnih vozila. Ovaj peer-to-peer sistem plaćanja fokusira se na pojednostavljivanje procesa punjenja za vlasnike električnih vozila, čineći lako i transparentno punjenje njihovih vozila.

Industrija električnih vozila trenutno se bori s nedostatkom stanica za punjenje, komplikovanim planovima cijena i ograničenim informacijama. C+Charge Network koristi blockchain tehnologiju kako bi premostio jaz između električnih vozila i nezavisnih punjača. Kako bi olakšala vozačima da lociraju najbližu tačku punjenja, aplikacija C+Charge će korisnicima pokazati pouzdane opcije punjenja po transparentnim troškovima, dok korisnici također zarađuju nagrade za ugljični kredit kada plaćaju troškove. Sa ovim moćnim alatom u ruci, vozači električnih vozila će imati mogućnost da lako pronađu stanice za punjenje i planiraju troškove punjenja, omogućavajući novi nivo pogodnosti i olakšavajući nego ikad prelazak na električno vozilo.

Iskoristite prednost C+Charge-ove pretprodaje sada da kupite tokene po početnoj cijeni od 0,013 USDT. Ova cijena će stalno rasti u četiri faze, na kraju dostići maksimalnu cijenu od $0,02350 u fazi 4. 40% od ukupno 1 milijarde tokena je dostupno za javnu pretprodaju.

Posjetite C+Charge Now

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *