Crypto

Najbolji kripto za kupovinu danas, 24. novembar – D2T, DASH, TARO, SOL, RIA

Kripto tržišta su manje-više u limbu jer su glavne kriptovalute poput Bitcoina, Ethereuma, BNB-a i Ripplea pokazale blagi rast u posljednja 24 sata, dok su i dalje u blagom padu tokom protekle sedmice.

U međuvremenu, ukupna tržišna kapitalizacija kriptovaluta porasla je za skoro 1% u posljednja 24 sata i trenutno iznosi 834,4 milijarde dolara. Ukupan obim kripto tržišta u posljednja 24 sata smanjen je za 13% na 52,67 milijardi dolara, dok je Bitcoin porastao za 0,63% tokom proteklog dana i trenutno se trguje po prosječnoj cijeni od 16,570 dolara.

Solana, koja je doživjela intenzivnu volatilnost na ogromnoj silaznoj putanji od kolapsa FTX-a, iznosi 14,36 dolara, što predstavlja rast od 3,41% u posljednja 24 sata.

U drugim vestima, Binance se uključio u licitaciju za ugašenog kripto zajmodavca Voyager sada kada FTX nije u planu.

U intervjuu, američki izvršni direktor Binance “CZ” Zhao potvrdio je da će kompanija dati novu ponudu za zajmodavca kriptovaluta Voyager. On je rekao da je ova odluka doneta jer “FTX više nije u mogućnosti da ispuni tu obavezu”.

Nakon bankrota Voyagera, FTX se prvo pojavio kao vodeći u kupovini zajmodavca, dok je prvobitna ponuda Binancea navodno zadržana. CZ pojašnjava: “Mislim da su zabrinutost američke nacionalne sigurnosti glasine koje je širio FTX.”

Iako može biti rizično kupovati kriptovalute s malim kratkoročnim do srednjoročnim potencijalom rasta zbog trenutnih tržišnih uvjeta, kriptovalute poput SOL-a koje su već pretrpjele velike gubitke mogu biti opcija za razmatranje ako šire tržište nastavi da se kreće u stranu. DASH takođe može biti dobra kupovina kada se konsoliduje nakon nedavne pumpe. U međuvremenu, tokeni u pretprodaji kao što su D2T, TARO i RIA nude šansu za kapitalizaciju budućeg rasta.

Dash 2 Trade (D2T)

Dash 2 Trade je vrhunska platforma za kriptoanalitiku i društveno trgovanje koja omogućava korisnicima da pronađu najbolje trgovine za bilo koji novčić i vremenski okvir. Platforma, koja je trenutno u pretprodaji, pokrenut će se u prvom kvartalu 2023. i ponudit će nezamjenjive alate trgovcima za praćenje i analizu kretanja cijena, vijesti i tržišno raspoloženje različitih kovanica.

Posjetite Dash 2 Trgujte sada

CRTA

Nakon velike pumpe koja je počela 22. novembra i koja je u jednom trenutku dovela do porasta kriptovaluta za 37% i dostigla 43,59 dolara, Dash je ušao u fazu konsolidacije dok je formirao obrazac bikova zastavica.

Neke spekulacije sugeriraju da su cijene možda porasle zbog anonimne prirode kriptovalute i njene potencijalne upotrebe za online klađenje na Svjetskom prvenstvu u nogometu. Bez obzira na uzrok, ako Dash pokaže odlučujući proboj iznad 44 dolara, to se može smatrati kratkoročnom kupovinom, sa razumnom cijenom od 47 dolara.

RobotEra (TARO)

Projekat je svijet metaverzuma u kojem osnivači pokušavaju stvoriti okruženje u stilu Sandbox-a. To znači da će igračima biti dostupna različita sredstva i iskustva kao dio svijeta.

Projekat će u početku prodavati izvorni token $TARO za vođenje svjetske ekonomije. Zatim će prodavati zemljišne parcele i likove robota kao NFT. $TARO se može koristiti za razne transakcije u svijetu kao što su kupovine, ulasci u igre i događaje, itd.

Robot NFT će biti korisnikov lik u igri, dok će zemljište omogućiti korisnicima da grade imovinu u rudniku $TARO, grade digitalne zgrade, kreiraju igre i još mnogo toga. Alati projekta laki za korištenje omogućit će korisnicima da kreiraju sredstva u RobotEra metaverzumu bez znanja o kodiranju.

Svijet također ima elemente “igraj da zaradiš”, tako da igrači mogu zaraditi $TARO ispunjavanjem zadataka.

Posjetite RobotEra odmah.

Solana (SOL)

Kao što verovatno znate, Solana je propao nakon fijaska FTX-a, pri čemu je FTX rasprodao svoje velike zalihe novčića kako bi podržao cenu FTT-a — dok su spekulacije o tome kako bi Solana preživeo bez podrške berze dodatno deprecirala njegovu vrednost.

Sasvim je moguće da je Solana vidjela svoje dno i možda će moći dobiti dovoljno zamaha odavde da dostigne nivo povratka od 50% od svog ATH, oko 20 dolara. Međutim, ne postoji garancija da je samo zato što je trenutno pao 95% od svog ATH-a da je trenutno solidna kupovina.

kavaria (RIA)

Trenutno postoji mnogo hype oko Cavaria: Duels of Eternity, platforme za kripto igre koja je prvi put najavljena 2022. Platforma kombinuje ne-zamenljive token (NFT) kartice za trgovanje sa metaverzom kako bi stvorila impresivno i uzbudljivo iskustvo za igrače.

U Kalvariji igrači kupuju NFT kartice za trgovanje i koriste ih za izgradnju strateških špilova. Cilj je nabaviti set karata za borbu protiv drugih igrača i pobjedu, nakon čega zauzvrat zarađuju žetone. Sa svojom jedinstvenom mješavinom elemenata igranja, Calvaria će sigurno biti jedna od najtoplijih igara!

Calvaria, besplatna igra, razbija kalup pay-to-earn igara nudeći igračima NFT čim se pridruže. Dakle, igračima nije potrebna nikakva finansijska sredstva ili tehničko znanje da bi igrali igru.

Posjetite Calvaria odmah

Leave a Reply

Your email address will not be published.