Crypto

Najbolji kripto za kupovinu danas, 24. januara – MEMAG, FTM, FGHT, CHZ, CCHG

Cijene kriptovaluta ponovo su u porastu jer je rast koji je počeo 9. januara ušao u svoju treću sedmicu, pokazujući samo blage znakove usporavanja usred rastućeg tržišnog optimizma. Berza je također pauzirala zbog dobitaka od prethodne sedmice dok se investitori pripremaju za užurbani raspored najava korporativnih zarada. Dakle, koje su kriptovalute najbolje kupiti danas u trenutnoj tržišnoj klimi?

Bikovi bitkoina (BTC) branili su podršku na 22.600 dolara tokom prepodnevne sesije i uspeli da gurnu cenu na dnevni maksimum od 23.161 dolara u popodnevnim satima. Cijena bitkoina je 22.944 dolara u trenutku pisanja i pala je za 0,43% za dan.

Ako želite da uđete na kripto tržišta, kovanice sa velikim kapitalom kao što su Bitcoin i Ethereum i dalje bi mogle biti vrijedne zauzimanja pozicija, ali je također vrijedno razmotriti neke od drugih kriptovaluta koje je najbolje kupiti danas na osnovu potencijala za veće dobitke.

U svetlu ovoga, vredi pažljivije pogledati MEMAG, APT, FGHT, AXS i CCHG, koje na osnovu osnovnih i/ili tehničkih pokazatelja, možda vredi kupiti u trenutnim tržišnim uslovima.

Meta Masters Guild (MEMAG) daje ocjenu za jednu od najboljih kripto valuta za kupovinu danas

Pripremite se za revoluciju u načinu na koji doživljavate mobilne igre uz Meta Masters Guild (MMG). Ujedinjujući blockchain tehnologiju i decentraliziranu zajednicu, MMG je pionir sljedeće generacije igara. Njihova ambicija je da izgrade privlačan ekosistem koji podstiče i uživanje i interakciju dok rešavaju moderne probleme sa kojima se igrači suočavaju.

MMG platforma je kreirana da nagradi igrače za njihov naporan rad u doprinosu ekosistemu igara i pružiće im MEMAG kriptovalutu, kao i potpunu kontrolu nad svim komponentama u igri. Kroz neograničenu ekonomiju igre, moći će razmjenjivati ​​digitalni inventar i valutu koristeći nagrade „Dragulji“, koje se zatim mogu pretvoriti u stvarni novac ili predmete unutar igre.

MMG nastoji da obezbedi pravednu i otvorenu platformu koja će eliminisati nepoštene prakse dok istovremeno poboljšava sveukupno iskustvo igranja. Za početak, razvijaju Meta Kart Racers – igru ​​u kojoj se može uživati ​​i kao PVP ili za jednog igrača na mobilnim uređajima. Kompanija planira da inkorporira više najsavremenijih blockchain igara u ekosistem na stalnoj osnovi.

Kripto investitori su iskoristili priliku da se pridruže MEMAG-ovom pretprodajnom lansiranju, koje je već prikupilo značajnih 1,28 miliona dolara.

Posjetite Meta Masters Guild sada

fantom (FTM)

Fantom (FTM) je pratio rast kripto tržišta sa značajnim porastom cijene, dostigavši ​​najvišu razinu unutar mjeseca od 0,4155 dolara. Čini se da je kriptovaluta našla podršku na 0,373 dolara i suočila se s otporom na 0,4275 dolara. Dugoročni tehnički indikatori otkrivaju izrazito bikovske izglede za kriptovalutu, ali kratkoročni indikatori upozoravaju trgovce na mogućnost preokreta trenda.

Tržišna kapitalizacija FTM-a je porasla za 8,26% na 1,147,457,027 dolara zbog rastućeg interesa, ali 24-satni obim trgovanja je pao za 6,05% na 377,457,158 dolara, što ukazuje na gubitak podrške za održivo pozitivno djelovanje cijena.

Iscrtavanje proširenog nivoa Fibonačijevog retracementa u njegovom nedavnom zamahu pojačava značaj horizontalnih nivoa otpora između 0,4095 i 0,4174 dolara. FTM-ova cijena se trenutno trguje na 0,3985 dolara, unutar kanala između FIB -0,236 i FIB -0,382.

U proteklih 266 dana, FTM se kretao od najniže vrijednosti od 0,1642 dolara do najviše od 0,4343 dolara. Čisti proboj cijene iznad višeg raspona zajedno s potvrdom količine mogao bi ukazivati ​​na potencijalni preokret u trendu za ovu kriptovalutu.

Web3 Empowered Fitness: Fight Out (FGHT)

Fight Out, inovativni lanac teretana i aplikacija za kretanje i zaradu koju pokreće Web3 tehnologija, nastoji učiniti fitnes mnogo privlačnijim i orijentiranim na zajednicu. Ne samo da će kreirati prilagođene planove fitnesa prilagođene individualnim potrebama, već će također nagraditi korisnike REPS tokenima za postizanje svojih ciljeva – omogućavajući im da ostanu motivirani i zarađuju dok se znoje.

Razvijena od strane tima iskusnih profesionalaca provjerenih od strane CoinSnipera, aplikacija za zaradu (M2E) ima za cilj poremetiti fitnes industriju. Jedna jedinstvena karakteristika platforme bit će NFT avatar koji će biti vezan za dušu i koji će se povećavati kako korisnici budu ostvarivali svoje fitnes ciljeve. Korisnici se tada mogu boriti protiv svojih avatara za nagrade.

Fight Out ima za cilj izgraditi vrhunske fitnes centre širom svijeta s naprednim sadržajima kao što su “ogledala” koja prikazuju profile članova i senzore koji nude trenutne povratne informacije o vježbama, čineći vježbanje zanimljivijim. Ovaj projekat je već okupio renomirane sportiste u svom programu ambasadora kao što su Amanda Ribas iz UFC-a, Taila Santos i Savannah Marshall, bivša WBO šampionka u srednjoj kategoriji.

Uz posvećen tim i atraktivnu priliku za investitore da dobiju tokene putem pretprodaje uz bonuse do 50% na ulaganja preko 50.000 dolara, Fight Out je predodređen da napravi ogromne korake u godinama koje su pred nama. Do danas, Fight Out je već prikupio više od 3,39 miliona dolara, što je vrlo vjerovatno da će njegovo lansiranje biti uspješno s već osiguranom dugom pistom.

Posjetite Fight Out Now

čiliz (CHZ)

Chiliz, digitalna valuta koja se koristi za učešće u industriji sporta i zabave, trenutno je u bikovskoj fazi sa porastom od 46,36% od početka godine. S obzirom da CHZ trenutno trguje iznad svojih kratkoročnih i srednjoročnih pokretnih prosjeka na 0,1462 dolara, eksponencijalni pokretni prosjeci (EMA) ukazuju na nastavak trenda rasta cijene CHZ-a.

RSI je trenutno na 65,39, što je u zoni preskuposti. To znači da se kripto trguje više od onoga što se smatra normalnim, a korekcija bi se mogla dogoditi uskoro. Međutim, važno je napomenuti da RSI nije uvijek savršen indikator i da ga treba koristiti u kombinaciji s drugim indikatorima.

MACD indikator, koji mjeri razliku između kratkoročnog i dugoročnog pokretnog prosjeka, ukazuje na bikovski zamah. MACD histogram prethodnog dana je na 0,0020, a MACD histogram tekućeg dana je na 0,0022. Ovo pokazuje da se zamah kriptovaluta povećava, što je pozitivan znak za bikove.

Obim je trenutno na 242.936M, a pokretni prosjek volumena je na 192.513M. Ovo ukazuje na značajno povećanje obima trgovanja, što potvrđuje uzlazni trend kriptovaluta. Prethodna cijena zatvaranja bila je na 0,1405 dolara, uz kretanje od 4,46% u toku dana, a trenutno se kriptovalutom trguje na 0,1466 dolara, uz rast cijene od 4,52%.

Trenutni otpor za CHZ je između 0,1474 dolara i 0,1494 dolara u odnosu na 100-dnevnu EMA, dok je trenutna potencijalna podrška između 0,1318 i 0,1351 dolara u odnosu na 50-dnevnu EMA.

C+Charge (CCHG) donosi istinsku korisnost za Blockchain kako bi postao jedan od najboljih kripto-a koje možete kupiti danas

Na putu ka promjeni tržišta za punjenje električnih vozila, C+Charge će uvesti najsavremeniji peer-to-peer sistem plaćanja i aplikaciju za nagrađivanje koristeći blockchain tehnologiju kako bi punjenje električnih vozila učinilo jednostavnijim, pristupačnijim i pristupačnijim. Platforma će pojednostaviti transakcije za vlasnike EV-a i pružiti poticaje u obliku CCHG tokena kada korisnici stupe u interakciju s aplikacijom – što vlasnicima EV-a čini lakšim nego ikada prije da naplate.

C+Charge ne samo da će osigurati siguran i transparentan sistem za praćenje i autentifikaciju sesija punjenja električnih vozila (EV), već će također koristiti pametne ugovore kako bi garantirao da su sva plaćanja tačna i blagovremena. Vlasnici električnih vozila mogu se radovati iskustvu punjenja bez napora – a sa svojim tokenom koji je već veoma tražen na tržištu, C+Charge je pripremljen za revoluciju u industriji električnih vozila.

Sada je savršena prilika da podignete C+Charge tokene po uvodnoj sniženoj stopi od 0,013 USDT po tokenu prije nego što cijene porastu u tri uzastopne faze i na kraju dostignu 0,02350 USD.

Posjetite C+Charge Now

Gore navedene kriptovalute su neke od najboljih kriptovaluta koje možete kupiti danas na osnovu osnova i/ili tehničkih podataka, ali kao i uvijek, istražite sami i pobrinite se da se pridržavate strogih procesa upravljanja rizikom – i nikada nemojte ulagati više nego što možete priuštiti da izgubite .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *