Crypto

Najbolji kripto za kupovinu danas, 23. novembra – CRV, D2T, LTC, TARO, DASH

Tržište kriptovaluta se generalno oporavilo u srijedu i povećalo svoju tržišnu kapitalizaciju na 860 milijardi dolara. Cijena lajtkoina je predvodila rast sredinom sedmice, u potezu koji je doveo nedjeljni kumulirani rast na 37,4%. Dash je također nadmašio svoje kolege sa oporavkom od 14,65%. Iako je Curve DAO Token postigao samo povećanje cijene od 3,78% tog dana, ovo bi mogao biti početak održivog trenda rasta.

Uprkos bikovskom talasu širom tržišta, analitičari očekuju da će kripto imovina brzo vratiti dobit zbog rizika povezanih sa FTX krizom.

Pad carstva vrednog 32 milijarde dolara ostavio je malo što se želi poželjeti u vezi sa mladom kripto industrijom, a investitori će se verovatno zadržati u doglednoj budućnosti. Analitičari Coinbasea predviđaju da će kripto zima potrajati vjerovatno do kraja 2023. godine.

Ipak, postoje odabrani kripto projekti, neki u njihovoj pretprodaji – koji investitorima pružaju jedinstvenu priliku da ostvare natprosječne dobitke. Tokeni kao što su Dash 2 Trade (D2T) i RobotEra (TARO) mogu se pohvaliti jakim osnovama uoči njihovog skorog izlaska na berze.

Curve DAO token (CRV)

Bikovski val koji je prošao kroz kripto tržište pomogao je bikovima da rašire krila i utrli put za nagli porast cijene CRV-a na 0,74 dolara. Ovaj potez prema sjeveru počeo je sa 0,43 dolara prije nego što su kupci potvrdili svoje prisustvo na tržištu.

Optimistična perspektiva krivulje DAO tokena je pratila signal za kupovinu iz konvergencije pomičnih proseka (MACD), koja se trenutno drži u pozitivnom regionu – iznad srednje linije.

Trenutno se cijena CRV-a trguje na 0,65 dolara nakon što je skliznula ispod 100-dnevnog eksponencijalnog pokretnog prosjeka (EMA) (plavo). Pauza i zadržavanje iznad istog nivoa su neophodni da bi CRV istegnuo nogu do 200-dnevne EMA (u ljubičastoj boji) na 0,74 dolara. Na kraju krajeva, kupci i dalje imaju prednost i raduju se smanjenju jaza na 1 dolar.

Dash 2 Trade (D2T)

Dash 2 Trade je revolucionarni ekosistem kriptovaluta koji pokreće D2T token bez poreza koji se lansira kao ERC-20 token na proof-of-stake (PoS) Ethereum mreži.

Dash 2 Trade korisnicima pruža signale za trgovanje bez obzira na njihovo iskustvo na tržištu. Podaci u realnom vremenu i analiza na lancu vode do preciznih mogućnosti kupovine/prodaje.

Platforma takođe uključuje tehničke signale poput pokretnih proseka, opsega i indikatora obima kako bi pomogli trgovcima da donesu informisane odluke, dok istovremeno poboljšavaju svoje veštine upravljanja rizikom.

Posjetite Dash 2 Trade Presale odmah

Cijena Litecoin (LTC) skoči nakon uzorka čaše i ručke

Cijena lajtkoina je izbila iz vrlo bikovskog uzorka čašice i ručke s potencijalnim usponom od 38% na najviše oko 91,00 dolara. Nakon što je označio najvišu vrednost u toku dana na 83,40 dolara, LTC je napravio manji pomak na 76,72 dolara – trenutnu tržišnu vrednost.

Signal kupovine sa MACD-a nagoveštava da se bikovska noga proteže do cilja pehara i ručke koji se spominje na 91,00 i 100 dolara. 200-dnevna EMA (u ljubičastoj boji) na 70,16 dolara je u redu da spriječi iznenadna povlačenja ako trgovci žele da rezervišu ranu dobit.

Ostale oblasti podrške koje treba imati na umu uključuju zonu zagušenja kupaca na 59,26 dolara koju je stvorila 50-dnevna EMA (crvena) i 100-dnevna EMA (plava).

RobotEra (TARO)

RobotEra (TARO), Metaverse u stilu Sandbox-a izgrađen na Ethereumu, omogućava korisnicima da igraju kao roboti i doprinose razvoju svog virtuelnog okruženja. Ekosistem igre omogućit će korisnicima da razviju vlastito zemljište, strukture i druga sredstva u igrici zasnovane na NFT-u kada se alfa verzija pokrene u Q1 2023.

Transakcije unutar svijeta bit će omogućene putem TARO-a. 1 TARO je sada dostupan za 0,020 USDT (može se kupiti koristeći USDT ili ETH), ali će se ova cijena povećati na 0,025 USD u drugoj fazi njegove pretprodaje, koja će uskoro početi.

Posjetite RobotEra Presale odmah.

crtica (CRTA)

Dash je nadmašio najavljeni 61,8% bikovski povratak od podrške na 30,79 dolara do trgovanja na sedmičnom vrhu od 44,00 dolara. Zbog ovog impresivnog poteza, njegov tehnički izgled je preokrenuo sa medvjeđeg na bikovski, sa mogućnošću dostizanja viših nivoa na 48,00 dolara.

Nivo Fibonačijevog retracementa od 61,8% na 41,00 dolara sada pruža Dash-u prijeko potrebnu podršku da se zaštiti od pritiska od strane investitora koji bi možda željeli rezervirati ranu dobit. Ova linija podrške se poklapa sa 200-dnevnom EMA (u ljubičastoj boji).

Sve oči su sada uprte u Dashovu sposobnost da razbije i zadrži iznad $44.00. Takav potez će uvjeriti trgovce u vjerojatan pomak na 48,00 dolara, nakon čega će uslijediti mogući proboj iznad 50,00 dolara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.