Crypto

Najbolji kripto za kupovinu danas, 21. novembar – D2T, TWT, TARO, XEM, IMPT

Bio je to još jedan užasan dan na tržištu kriptovaluta, a cijena bitkoina je pala na 16.000 dolara. Ethereum, druga po veličini kriptovaluta, pala je dalje u zečju rupu i trguje se 5% niže tokom dana na 1.117 dolara. Rasprodaja je pratila pad kripto tržišne kapitalizacije od 3,6% na 830 milijardi dolara.

FTX debakl nastavlja da izaziva haos na tržištu kriptovaluta

Subjekt ili pojedinac koji je zaradio 600 miliona dolara od propale FTX berze bio je zauzet premještanjem sredstava nakon nekoliko dana zamjene kriptovaluta. Vijest je odjeknula širom kriptoprostora u ponedjeljak dok je “FTX Accounts Drainer” zamijenio Ethereum za Bitcoin preko Renovog BTC Gatewaya.

Prije zamjene, haker je konsolidirao sredstva iz različitih novčanika. Prva serija od 5.000 ETC zamijenjena je u nedjelju za 347 renBTC. Ovo je verzija umotanog Bitcoina koji se izvršava na Ethereum blockchainu. Olakšava prijenos vrijednosti između lanca i može se unovčiti za izvorni Bitcoin.

Prema PeckShieldAlert, platformi koja prati kretanje ukradenih sredstava, nakon prvog procesa prijenosa vrijednosti uslijedilo je još 344,53 renBTC-a u ponedjeljak, što je kripto tržište dovelo u zastoj.

Kako tržište krvari, zainteresirani investitori mogu razmotriti kupovinu nekih tokena sa jakim makro i tehničkim osnovama. Tokeni poput Dash 2 Trade (D2T), Trust Wallet (TWT), RobotEra (TARO), NEM (XEM) i IMPT obećavaju ogromne dobitke uprkos medvjeđem tržištu 2022.

Dash 2 Trade (D2T)

Dash 2 Trade je na prvom mjestu među ovim obećavajućim pretprodajama. Ova platforma omogućava kreiranje i testiranje strategija trgovanja za trgovce i investitore kako bi donosili informirane tržišne odluke. Dash 2 Trade je dizajniran da vaše trgovanje kriptovalutama podigne na viši nivo.

D2T je ERC-20 token na Ethereum mreži posvećen pokretanju Dash 2 Trade platforme. Ovaj token omogućava pristup kriptoanalitici, signalima i funkcijama društvenog trgovanja koje su potrebne za postizanje uspjeha na tržištu.

Posjetite Dash 2 Trade Presale odmah

Trust Wallet cijena je između kamena i nakovnja

Cijena Trust Wallet-a je skočila na 2,75 dolara nakon pada FTX-a. Interes investitora dostigao je vrhunac za decentralizovane kripto novčanike kao što je Trust Wallet i MetaMask jer su centralizovane berze poput Binancea i Coinbasea postale pomalo nepopularne za držanje imovine. Milioni učesnika na tržištu računaju gubitke koji se kreću u milijarde dolara nakon što je FTX podnio zahtjev za bankrot.

Iako su mnoge kriptovalute već odustale od dobitaka ostvarenih u oktobru, cijena Trust Wallet-a se drži neznatno iznad 2,00 dolara. Ogromna prepreka na 2,40 dolara sprečava bikove da guraju na više nivoe cijena, dok područje potražnje na 1,85 dolara drži lošu stranu TWT-a pod kontrolom.

Cijena Trust Wallet-a mogla bi ponovo testirati 1,85 dolara ako kratkoročna podrška koju pruža 50-dnevni eksponencijalni pokretni prosjek (EMA) (plavo) na 1,98 dolara padne. Štaviše, TWT nije uspio da se izbori sa signalom prodaje predstavljenom od strane Moving Average Convergence Divergence (MACD) indikator 15. novembra.

Ipak, manja povlačenja u cijeni ne bi trebala zabrinjavati investitore jer će kupci koji se nalaze sa strane vjerovatno kupiti TWT kako bi pojačali vjetar u leđa. Probijanje iznad otpora na 2,40 dolara će utrti put za još jedno kretanje prema sjeveru ka novom vrhuncu svih vremena.

RobotEra (TARO)

Osnivači RobotEra kreiraju platformu sličnu popularnom metaverse kripto projektu, Sandboxu. Međutim, oni u početku prodaju TARO, domaći kripto žeton, kako bi pokrenuli svjetsku ekonomiju. Kasnije će prodavati zemljišne parcele i likove robota kao NFT.

Igrači će imati pristup prilagođenim alatima za kreiranje sredstava unutar igre, što znači da neće biti potrebno iskustvo kodiranja prilikom izgradnje metaverzuma.

TARO-ova pretprodaja je u toku i prodaje se za 0,020 dolara. U prve tri sedmice od pretprodaje, tim je prikupio preko 161.000 dolara. Cijena će se, međutim, povećati na 0,025 dolara u sljedećoj fazi.

Posjetite RobotEra Presale odmah.

NEM (XEM) cijena briše dnevne dobitke dok investitori knjiže profit

Cijena NEM-a skočila je u ponedjeljak uprkos rasprodaji na tržištu kriptovaluta. Fitilj bikovske svijeće rastegao se do nedjeljnog maksimuma od 0,0405 dolara prije nego što je naglo pao na 0,0325 dolara. Vjerovatno su investitori brzo bilježili ranu dobit, što je rezultiralo oštrim padom koji je još uvijek u toku.

Indikator Super Trend poslao je signal za kupovinu tokom azijske sesije u ponedjeljak, ali je zamijenjen pozivom na prodaju zbog povlačenja. Kratke pozicije bi mogle biti profitabilne ako XEM padne ispod podrške na 0,0320 dolara sa ciljem profita na 0,03 dolara.

IMPT

IMPT je još jedna obećavajuća pretprodaja – zeleni novčić koji može pomoći u diversifikaciji portfelja. IMPT koristi Ethereum proof-of-stake (PoW) i pogodan je za pojedince koji žele smanjiti svoj ugljični otisak.

Ovaj ekološki novčić obećava 50 puta dobitke i omogućava investitorima da kupuju, prodaju ili povuku karbonske kredite dok istovremeno izbjegavaju dvostruko računanje i prevaru.

IMPT se smatra najzelenijom kriptovalutom, idealnom za ESG investitore. Uz IMPT, kripto može spasiti svijet – i mnogo je bolje od SolarCoina i Powerledgera.

IMPT pretprodaja je u drugoj fazi – i brzo se prodaje. Do sada je prodato otprilike 698 miliona od 1.260.000.000. IMPT se prodaje za 0,023 dolara, a tim očekuje da prikupi nešto više od 25 miliona dolara prije nego što se uvrsti na berzu.

Pogledajte IMPT pretprodaju sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published.