Crypto

Najbolji kripto za kupovinu danas 21. januara – APTOS, MEMAG, OP, FGHT, HBAR, CCHG, SOL, RIA, MANA, TARO, D2T

Globalna kripto tržišna kapitalizacija iznosila je 1,04 biliona dolara 21. januara. To je povećanje od 6,59% u odnosu na prethodni dan. Ukupan obim tržišta kriptovaluta u 24 sata iznosio je 67,83 milijarde dolara, što predstavlja povećanje od 68,33%.

Najbolje kriptovalute za kupovinu danas su APTOS, MEMAG, OP, FGHT, HBAR, CCHG, SOL, RIA i MANA. Ova lista se ažurira svaki dan kako bismo osigurali da trenutno dobijate najbolje kripto mogućnosti.

APTOS

Aptos je 17. januara najavio partnerstvo sa Moralisom, provajderom Web3 infrastrukture. On će kreirati prilagođene Aptos API-je i podržavati sve trenutne krajnje tačke omotača API čvorova.

Programeri će uskoro moći kreirati i distribuirati aplikacije u velikim količinama koristeći Moralis Web3. Igrao je značajnu ulogu u eksplozivnom rastu novčića.

Dugoročni investitori bi trebali držati na oku Aptos zbog njegovog ogromnog potencijala rasta. U vrijeme pisanja, APT/USD je porastao 51,67% u prethodna 24 sata i trgovao se na 12,29 dolara.

Meta Masters Guild (MEMAG)

MEMAG, novi savez za mobilne igre, ima za cilj poboljšati P2E iskustvo pružanjem zabavnih igara koje podstiču igrače da ostanu na platformi.

Izvorni token MEMAG prisutan je u fazi 2 svoje pretprodaje i služi kao temelj ekosistema. Za osam dana cijena će porasti sa 0,01 dolara na 0,013 dolara. Vrijednost tokena će porasti tokom pretprodaje.

Mreža također poklanja $100,000 u MEMAG tokenima jednom srećnom dobitniku kako bi demonstrirala napredak zajednice i tekući uspjeh njihove pretprodaje.

Posjetite Meta Masters Guild sada

optimizam (OP)

Synthetix je bio jedan od prvih projekata koji se posvetio izgradnji optimizma, a njegova popularnost je značajno porasla posljednjih mjeseci. Synthetix je zabilježio šestostruko povećanje ukupnih transakcija u posljednja tri mjeseca, sa prosječnim sedmodnevnim obimom trgovanja sa 1.000 na 7.400.

Optimizam je povlačio i poteze na NFT tržištu, pored povećanja obima transakcija. Svakodnevno aktivni korisnici i kovnice na mreži su se povećavale, što ukazuje na sve veći interes za NFT-ove na mreži Optimism. To doprinosi rastu vrijednosti novčića.

U vrijeme pisanja ovog teksta, OP/USD se trgovao na 2,38 dolara, što je porast od 35,00% u prethodna 24 sata.

Borba (FGHT)

Fight Out, potpuno novi projekat kriptovalute, pruža jedinstvenu priliku za zaradu uz korištenje vrhunske strategije Move-to-Earn (M2E). Bazira se na konceptu funkcionalne snage općenito i promoviše vrstu fitnesa sa svrhom.

To bi bilo izuzetno korisno za privlačenje novih kupaca. Investitori imaju još dva dana da kupe tokene po minimalnoj pretprodajnoj cijeni od 0,0166 USDT, prema web stranici FightOut.

Kada se pretprodaja završi 31. marta, cijena će postepeno rasti na maksimalnih 0,0333 USDT. Štaviše, u prvoj sedmici aprila, FGHT će biti izlistan na centralizovanim berzama kriptovaluta za 0,0333 dolara. (CEX). Novčić je već kotiran na LBank Exchange i BitForex-u.

Projekat je do sada prikupio značajnih 3,1 milion dolara u pretprodajnim investicijama svojih FGHT tokena, a trenutno investitori mogu dobiti 50% bonus tokena za učešće u pretprodaji.

Posjetite Fight Out Now

hedera (HBAR)

Prema tvitu od 20. januara, Hedera je doživjela brzi organski rast. Prema objavi, Hedera mreža je obrađivala više od 323 miliona transakcija prosječnom brzinom od 535 TPS u prethodnih sedam dana, postavljajući novu propusnost ATH od 8.061 TPS i dovršavajući transakcije za 3,56 sekundi (pros.).

Nadalje, na Svjetskom ekonomskom forumu 16. januara najavila je partnerstvo sa kompanijom za upravljanje sigurnosnim i digitalnim ID-om Wisekey.

Trenutna cijena HBAR/USD je $0,072364, što je porast od 17,88% u posljednja 24 sata. Ovo je zaista pod velikim uticajem rasta HBAR-ove matične platforme, Hedera.

C+Charge (CCHG)

C+Charge radi na sveobuhvatnom peer-to-peer (P2P) sistemu plaćanja za stanice za punjenje električnih vozila. Svaki korisnik će dobiti CCHG uslužni token, koji može koristiti za plaćanje EV punjenja u svom digitalnom novčaniku.

Štaviše, mreža će podstaći korisnike da budu ekološki svjesniji tako što će im dati karbonske kredite zasnovane na NFT. CCHG se trenutno trguje po $0,013. Štaviše, prikupio je 348.585 dolara od ukupno 2.080.000 dolara.

U narednim mjesecima učešće korisnika može dovesti do brzog rasta. Prvo CEX lansiranje održat će se 31. marta 2023. To će biti od koristi ekosistemu i značajno povećati vrijednost tokena.

Posjetite C+Charge Now

Solana (SOL)

Prema tvitu Solana Daily od 19. januara, SOL je bio na drugom mjestu po broju prodaje NFT-a među prvih deset blockchaina. Sa izuzetkom Ethereuma, mreža je nadmašila svaki drugi blockchain u NFT ekosistemu.

Prema nedavnom izvještaju, Solana je najbrže rastući programerski ekosistem, sa više od 2.000 ukupno programera do 2022. Solanin nedavni učinak prijao je investitorima pokazujući znakove rasta, pored širenja tržišta NFT-a.

SOL/USD se trenutno trguje na 25,34 dolara, što je porast od 18,83% u posljednja 24 sata. Na gore, Solanin trenutni otpor ostaje na području od 29 dolara, dok podrška nastavlja da drži oko 24,50 ili 22 dolara.

Razmotrimo traženje trgovine preko 24,50 dolara kao bikovske, sa RSI i obrascima koji obuhvataju sugerišući trend kupovine.

kalvarija (RIA)

Calvaria je nova igra kriptovaluta u kojoj se igrači takmiče za kontrolu nad fantastičnim podzemljem. RIA token je izuzetno važan za ekosistem. U Duels of Eternity, igri koja se igra za zaradu iz Calvaria-e, igrači koriste svoje akumulirane NFT borbene karte da se upuste u strateške duele jedni protiv drugih.

Za trgovinu RIA na centralizovanoj berzi BKex, mreža će koristiti jedinstvenu inicijalnu ponudu razmene. Jednom kada RIA bude kotirana na BKex-u, bit će kotirana na berzi LBank u Hong Kongu.

Calvaria pretprodaja je trenutno u svojoj petoj i završnoj fazi. Samo 6% tokena je na prodaju, ali je već prikupljeno preko 2,8 miliona dolara.

Posjetite Calvaria sada

MANA

Decentraland je 19. januara objavio svoj manifest za 2023., najavljujući ključne koncepte na koje namjerava usredotočiti svoje napore i napredak. Jedan od njegovih brojnih ciljeva je da proširi svoju mrežu kreatora sadržaja.

U svom cilju za 2023., blockchain metaverse odlučio je učiniti DCL platformu lakšom za korištenje tako da može dodati više funkcija bez isključivanja nijednog autora.

To je jedan od faktora koji je pomogao tokenu da postane kripto imovina s najboljim učinkom. MANA/USD se trenutno trguje na 0,752080 dolara, što je porast od 19,08% u posljednja 24 sata.

RobotEra (TARO)

RobotEra je metaverzum koji obnavlja planete. Njegov primarni uslužni token je TARO. RobotEra igračima je na raspolaganju traženje, učešće u aktivnostima zajednice i koncertima, sadnja svetih stabala, rudarenje, kočenje i druge pasivne i aktivne aktivnosti koje donose prihod.

U ovom trenutku, 1 TARO iznosi 0,020 USDT. Pretprodaja 1 se bliži kraju sa povećanjem cijene od $0,025. Kao rezultat, to je jedna od najprivlačnijih prilika za ulaganje.

Posjetite RobotEra odmah

Dash 2 Trade (D2T)

Dash 2 Trade je platforma trgovačke inteligencije. Investitori će imati pristup analitici u realnom vremenu i podacima o društvenom trgovanju putem vlastite kontrolne table za trgovanje, koja će također uključivati ​​sve alate i resurse koji će korisnicima biti potrebni za informiranje i poboljšanje njihovog trgovanja.

Mreža je završila proces listinga i sada je dostupna na glavnim berzama kao što su Gate.io, LBank, Changelly Pro, BitMart i Uniswap.

Trenutni kurs D2T/USD je 0,01225 dolara, što je 3% više u odnosu na prethodni dan. U ovom trenutku, D2T dobija trenutnu podršku blizu 0,01200 dolara, a zatvaranje svijeća iznad ovog nivoa ima potencijal da pokrene uzlazni trend cijene D2T.

Sa pozitivne strane, trenutni otpor D2T će vjerovatno ostati blizu nivoa od 0,01300 dolara.

Posjetite Dash 2 Trgujte sada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *