Crypto

Najbolji igraj za zaradu Crypto Meta Masters Guild pretprodaja je prošla više od 1 milion dolara – cijena će porasti za 30% danas, pa investirajte sada

ponedjeljak 23.01.2023. – Meta Masters Guildkoja brzo dobija na popularnosti kao vrhunska platforma za igranje za zaradu, prikupila je preko 1.054.000 dolara od investitora u roku od dvije sedmice.

Faza 2 pretprodaje u sedam faza trebalo bi da se završi za šest dana, ali će verovatno biti završena u narednih nekoliko sati.

Kada prikupljanje sredstava dostigne oznaku od $1,120,000, $MEMAG ulazi u Fazu 3. Cijena tokena će tada skočiti 30%, sa trenutnih $0,01000 na $0,01300.

Investirajte danas za povećanje cijene od 129% kada se završi pretprodaja

Pretprodaja ima ukupno sedam faza. Kada pretprodaja dođe u svoju završnu fazu, $MEMAG će biti po cijeni od $0,02300 – to je 129% premija u odnosu na trenutnu cijenu ponude.

Projekat je sebi postavio relativno skroman cilj prikupljanja 4,97 miliona dolara kako bi dovršio svoju mapu puta, tako da nema potrebe da investitori brinu o prevelikom obećavanju i neuspjehu izvršenja

Bez vremena za gubljenje, potencijalni investitori će morati da se kreću na duhovit način kako bi ušli u prizemlje ovog uzbudljivog projekta novih igara.

Meta Masters Guild daje veliku inicijativu za stvaranje najodrživije kriptovalute koja se igra za zaradu u kripto sektoru.

Predstavljanje Meta Masters Guilda: održiva igra i zaradi, a ne dosadna igra za zaradu

Bez sumnje je P2E jedna od revolucionarnih primjena kripto tehnologije. Njegov razorni potencijal je demonstriran, kao što se vidi u početnom uspjehu Axie Infinityja, na primjer.

Ali taj uspjeh nije bio održiv zbog načina na koji je implementiran P2E, koji je stavio naglasak na zaradu kroz obavljanje ponavljajućih i dosadnih zadataka u igri umjesto zabavnog igranja.

Meta Masters Guild sve to uklanja prebacujući naglasak na ugodnu i zanimljivu igru.

Možda nije iznenađujuće, analitičari Vjerujte da Meta Masters Guild ima potencijal da postane ovogodišnja najbrže rastuća kriptovaluta za zaradu ove godine sa 10x potencijalom.

To bi, naravno, trebalo da bude abeceda svakog gaming nastojanja da se naprave proizvodi koji su ugodni za igranje, tako da se korisnici stalno vraćaju po još.

Meta Masters Guild vjeruje da je igrama potreban ugodan angažman da bi postale viralne i postale komercijalni uspjesi

Angažman koji izaziva ovisnost je ono što donosi viralnost, a ne koliko se novca može zaraditi igrajući igru.

Meta Masters Guild otključava vrijednost u igranju za igrače, ali to čini uzimajući igraj i zaradi pristup.

Možda zvuči kao očigledna i jednostavna ideja, ali igraj i zaradiš tek treba da bude prihvaćen u industriji kripto-igara, sve do sada.

Meta Masters Guild ima za cilj da nadmaši rana dostignuća Axie Infinityja stvaranjem modela i platforme koji imaju za cilj dugoročni rast.

Tim izbjegava kratkoročnost ekonomskih modela koji bi mogli privući špekulante koji žele brzo zaraditi, ali koji nemaju lojalnost ili kupnju u igricama.

Da bi se postigao ovaj cilj, prva igra projekta, Meta Kart Racers, biće ovan.

Meta Kart Racers bi mogla postati najigranija kripto igra 2023. godine i kasnije

Meta Kart će biti besplatan za igru ​​dok će uključivati ​​niz opcija igraj i zaradi.

Igra bi trebala biti objavljena na mobilnim platformama kao dio plana da postane najveća svjetska platforma kripto igara za povremene igre fokusirana na mobilne uređaje. Postojaće i verzija pretraživača.

U P2E modu, igrači mogu zaraditi dragulje od svojih aktivnosti u igri i također osvojiti rijetke NFT-ove.

Da bi započeli sa Meta Kartom, korisnici jednostavno odaberu svoje omiljene vozače i kartinge, a zatim izaberu jednu od mnogih zabavnih trkaćih staza.

Idi solo u arkadnom modu ili testiraj svoje vještine u PVP (player vs player) takmičenjima.

Igrači mogu koristiti Gems ili MEMAG tokene za kupovinu i nadogradnju svojih vozača i kartinga dostupnih u Meta Masters Guild Store-u.

Također možete igrati i zarađivati ​​u arkadnom načinu kako biste osvojili rijetke NFT-ove. Meta Masters Guild NFT su likovi koji se mogu igrati u igri nakon kupovine i prikazani su u 3D.

Meta Masters Guild je odabrao ovaj poseban format nakon što je istraživanje pokazalo da je to vrlo popularno i rastuće područje industrije igara. U segmentu trkaćih igara, ukupan prihod je iznosio 2,68 milijardi dolara u 2022, prema podacima iz Statista.

Uzbuđenja i prolivanja trkaćih igara daleko su od dosade loše implementiranih P2E farming formata.

Meta Masters Guild ima svjetske partnere za blockchain tehnologiju i razvoj igara

Igra Meta Kart je već u naprednoj fazi razvoja u sposobnim rukama gaming studija Gamearound.

Ostali partneri uključuju kompaniju za razvoj blockchaina RWaltz, čiji razvoj proizvoda obuhvata rad sa Probit razmjenom, 100XCoin i BTC Bizarre.

Gamearound je nedavno razvio igru ​​za milijardu dolara vrijednog modnog trgovca Boohoo.

Meta Masters Guild ima još dvije igre u izradi, obje u fazi koncepta.

Meta Masters World je mobilna igra za izgradnju, istraživanje i osvajanje koju je kreirao Gamearound.

Treća igra koja će uskoro početi da se razvija je Raid NFT.

Svako ko ima kripto novčanik može investirati u $MEMAG

Rani investitori u web3 decentralizovanu ponudu igara Meta Masters Guild-a žele da ostvare značajan povrat ulaganja u najbrže rastući sektor globalne industrije zabave.

Meta Masters Guild pretprodaja je otvorena za sve članove javnosti. Povežite svoj kripto novčanik kao što je Metamask ili Trust Wallet na web stranica da kupite $MEMAG sa ETH ili USDT.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *