Crypto

Najbolje kripto za kupovinu danas 30. septembra – XRP, XLM, TAMA, LUNC, CHZ

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Postoji veliki izbor različitih kriptovaluta spremnih za kupovinu. Međutim, s obzirom da mnogima nedostaje bilo kakva značajna korisnost, nekoliko je zapravo zdravih investicija. Kako bismo pomogli izumiteljima koji žele pronaći najbolje kriptovalute za kupovinu danas, zaokružili smo pet najboljih kandidata. Hajde da pogledamo.

XRP

Uobičajeno smatran jednim od najboljih altcoina na tržištu, XRP je u posljednje vrijeme imao još više naslova nego inače. Projekat je usmjeren na pojednostavljenje prekograničnog prijenosa sredstava, kao i na poboljšanje konverzije valuta.

Nedavno se XRP mučio usred tužbe Komisije za vrijednosne papire i razmjenu (SEC). Međutim, nakon više od godinu dana razmišljanja, stvari počinju tražiti XRP. Dok je SEC prisiljavajući XRP da se odustane od berzi doveo do pada obima trgovanja kod parova u kojima dominiraju dolar, XRP je imao porast obima kod drugih parova kao što su EUR i MNX.

Iako je još prerano da se sa sigurnošću kaže u kom pravcu će ići SEC kućište, stvari počinju da se poboljšavaju za XRP. S obzirom da je vrijednost tokena porasla za skoro 50% u protekle dvije sedmice, vrijedi provjeriti XRP danas.

Kupite XRP na eToro-u

Stellar

Stellar (XLM) je još jedna transakcijska kriptovaluta koja u posljednje vrijeme ima dobre rezultate. Projekat je kreiran razdvajanjem XRP mreže i dijeli brojne sličnosti s projektom, uključujući niske naknade i brza poravnanja.

Stellar-ov primarni cilj je revolucionirati svijet međunarodnih konverzija valuta i transfera. U tom smislu, to je prilično dobro urađeno izgradnjom partnerstva sa vodećom kompanijom za transfer novca Western Union zajedno sa nizom drugih finansijskih institucija.

S obzirom da Stellar posluje u sličnom sektoru kao i njegova matična mreža, XRP, XLM bi mogao raditi izuzetno dobro kada XRP dobije regulatornu jasnoću. Obje imovine su veliki igrači u međunarodnom mjenjačkom sektoru i vrijedi ih paziti u narednim sedmicama.

Kupite XLM na eToro-u

Tamadoge

Sljedeći u našem skupu najboljih kriptovaluta za kupovinu danas je igraj za zaradu meme novčić Tamadoge (TAMA). Imovina je nedavno okrenula glave u kripto industriji nakon što je rasprodala pretprodaju od 19 miliona dolara, nadmašivši procjene za sedmicama. Sada, kada je TAMA uvršten na OKX CEX i OKX DEX (za stanovnike SAD), čini se da bi velike stvari mogle biti na horizontu za imovinu.

Kombinacijom elemenata igranja za zaradu (P2E) igara, NFT-a i Metaverse, Tamadoge je stvorio izuzetno atraktivan ekosistem koji ima ogroman potencijal. Tamadoge omogućava igračima da zarađuju kripto igrajući kripto igricu u stilu Tamagotchija, dizajniranu kako za ljubitelje P2E žanra tako i za ležernije igrače, TAMA bi prije ili kasnije mogla biti u velikoj potražnji.

S obzirom da je TAMA token deflaciona, vjerovatno je da će token samo rasti u vrijednosti tokom vremena. Sa uvođenjem osnovne funkcionalnosti projekta (Tamadoge kućni ljubimci, Tamaverse, itd.) koja ima potencijal da značajno poveća potražnju za tokenom, nema boljeg vremena za provjeru projekta.

Kupite TAMA na OKX CEX

Kupite TAMA na OKX DEX

Luna Classic

Uprkos tome što je nastao nakon kolapsa ekosistema Terra Luna, Luna Classic (LUNC) se pokazao kao sredstvo vrijedno pažnje zahvaljujući impresivnom rastu u posljednjih nekoliko sedmica.

Dok je ekosistem Terra izgubio povjerenje svojih korisnika i vjerovatno će se boriti da se oporavi od kolapsa UST-a, LUNC token se pokazao validnim kao sredstvo ulaganja. Uz token koji privlači ogromnu pažnju investitora, mogli bismo vidjeti daljnji rast za LUNC kako se tržište oporavlja.

Dok je Luna Classic na nesigurnom mjestu jer se tvorac ekosistema Terra, Do Kwon, našao u problemima s vlastima, LUNC ne treba zanemariti kao investiciju.

Chiliz

Chiliz (CHZ) je izvorni token Socios ekosistema i koristi se za stvaranje tokena navijača za različite sportske timove. Neki značajni klubovi koji su kreirali navijačke tokene na Chiliz blockchainu su Paris Saint Germain, Barcelona i mnogi drugi.

CHZ token je imao sjajan mjesec. Vrijednost tokena je porasla za skoro 33% sa 0,21 USD na 0,27 USD. Iako se dio ovog rasta od tada povukao, CHZ se još uvijek trguje za skoro 0,24 dolara, ostvarujući dobit od preko 10% tokom perioda loših performansi na kripto tržištu.

S obzirom na to da će se Svjetsko prvenstvo uskoro održati, potražnja za CHZ-om mogla bi dospjeti do nesavladivog nivoa. Kao takav, mogao bi biti dobar trenutak da provjerite šta Chiliz nudi.

Zaključak

Iako je svaki od projekata koje smo pogledali prepun potencijala, posebno jedno sredstvo ima ogroman prostor za rast u narednim mjesecima.

Tamadoge je dobro poslovao od kada je izašao na otvoreno tržište sa obimom trgovine koji je porastao na preko 80 miliona TAMA u roku od nekoliko sati od njegovog lansiranja. S obzirom da je planirano da se uskoro uvede više funkcija, nema boljeg vremena da se uključite u TAMA ekosistem.

Kupite TAMA na OKX CEX

Kupite TAMA na OKX DEX

Povezane vijesti i analize

Leave a Reply

Your email address will not be published.