Crypto

Najbolja kripto pretprodaja: RobotEra prešao 150.000 dolara prikupljeno za novu Metaverse igru ​​– sljedećih 20x kripto?

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Novi projekat za pretprodaju RobotEra je sada prešao cifru od 150.000 dolara za 10 dana dok investitori žure da kupe njegov izvorni TARO token uprkos haosu na širem kripto tržištu.

Projekat kombinuje igranje igara za zaradu, vlasništvo nad NFT-om i izgradnju sveta metaverzuma kako bi se omogućilo igračima da generišu aktivni i pasivni prihod na različite načine.

TARO tokeni ostaju u fazi 1 pretprodaje i trenutno su dostupni za kupovinu po cijeni od 0,02 USD svaki – što ih čini najboljim izborom za najbolje kriptovalute za kupovinu sada.

Posjetite RobotEra Presale odmah

Šta je RobotEra?

RobotEra je novi LBank Labs GameFi projekat koji će omogućiti igračima da generiraju nagrade na više načina.

Igrači imaju zadatak da obnove planetu Taro, koja je uništena nakon kataklizmičnog događaja – igrači kovaju robotske NFT-ove i kupuju metaverzalne parcele kako bi to postigli.

Igrači RobotEra mogu zaraditi odlaskom u misije i sudjelovanjem u događajima, dok će posjedovanje i izgradnja zemljišta omogućiti još više načina za nagrade, što je čini jednom od najboljih kripto igara za igranje.

Igrači mogu razvijati različite zgrade – bilo što, od kuća s bazenima do muzeja, koncertnih dvorana i još mnogo toga – dok će zemlja sadržavati resurse koji se mogu kopati za nagradu.

Zgrade će same po sebi biti imovina koja se može prodati, a parcele metaverzuma mogu se unovčiti na različite načine, naplaćujući ulaznice ili prodajući prostor za bilborde oglašivačima.

Igra ima alate za pravljenje po meri i igračima neće biti potrebno prethodno znanje o kodiranju da bi izgradili metaverzum, a igrači mogu da dodaju dinamične 3D scene, interakciju korisnika, fiziku, zvuk i još mnogo toga u igricu.

Osnivači RobotEra, koji su doxxed i KYC verifikovani, vjeruju da će se s vremenom pojaviti novi slučajevi korištenja i načini generiranja prihoda s igračima koji će moći razvijati metaverzum kako žele, uz nekoliko ograničenja.

Igrači također mogu izgraditi, nadograditi i prilagoditi nove robotske pratioce koji nisu potrebni samo za obnovu Taroa, već se mogu prodati i na otvorenom tržištu kao NFT.

Igrači RobotEra takođe mogu da ulože TARO tokene za generisanje pasivnog prinosa – ulaganje nije važno samo u igri, da bi se pomoglo u regeneraciji Taroa, ono će takođe dati onima koji ulažu pravo glasa u DAO (decentralizovana autonomna organizacija).

DAO vođen zajednicom će odlučiti o putu kojim će projekat krenuti u budućnosti, dok RobotEra takođe treba da uvede funkcionalnost virtuelne i proširene stvarnosti (VR/AR) u budućnosti.

Posjetite RobotEra Presale odmah

Detalji o pretprodaji RobotEra

RobotEra je trenutno u prvoj fazi pretprodaje sa tokenima u prodaji za $0,02.

Biće ukupno tri faze, sa 90 miliona prodatih tokena po fazi i 270 miliona ukupno – što predstavlja 15% maksimalne ponude (1,8 milijardi) TARO-a.

Pretprodaja ima ograničenu granicu od 6,93 miliona dolara i tokeni za pretprodaju neće imati period stjecanja nakon događaja generiranja tokena.

Većinu ponude preuzima Trezor/DAO (33%), a drugu veliku količinu nagradni fond play-to-earn (25%).

Preostala ponuda je podijeljena između tima (10%) – koji su doxxed i KYC-verifikovani kao što je gore navedeno – i savjetnika (3%), ECO fonda (9%), likvidnosti (3%) i ranog investitora LBank ( 2%)

Pametni ugovor tokena je u potpunosti revidiran od strane treće strane za blockchain sigurnosnu firmu SharkTeam.

Tokeni će rasti u cijeni kroz tri faze, na 0,025 USD u fazi 2 i 0,032 USD u fazi 3 – povećanje od 60% u odnosu na trenutnu cijenu – što znači da je sada najbolje vrijeme za kupovinu.

Za više informacija pročitajte RobotEra whitepaper ili se pridružite Telegram grupi, dok zainteresirani investitori trebaju pročitati naš kompletan vodič za kupovinu TARO tokena.

Posjetite RobotEra Presale odmah

Leave a Reply

Your email address will not be published.