Crypto

Možete zaraditi novac igrajući ovu kripto igru ​​– kako to funkcionira?

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Najpopularnije kripto igre trenutno su igre za zaradu, a Calvaria čini zaradu još lakšom.

Ali šta je to tačno i kako igra funkcioniše?

Šta je Calvaria?

Calvaria: Duels of Eternity je blockchain igra koja igračima olakšava sticanje profita. Igra kombinuje nekoliko elemenata Web3, omogućavajući pločama da putuju u virtuelni metaverzum gde mogu da kupe ne-zamenljive tokene (NFT) koji predstavljaju različite likove.

Ovdje je cilj izgraditi špilove za trgovanje kako bi se takmičili s onima drugih igrača, zarađujući nagradni token kad god pobijede.

NFT se koriste za predstavljanje različitih likova u Kalvariji. Ovi likovi su podijeljeni u kategorije, a svaki ima posebnu ličnost. Dakle, u igri postoje razne opcije koje možete izabrati.

Calvaria također organizira različita takmičenja na kojima igrači mogu zaraditi.

Dva tokena ekosistema

Kalvarija ima dva novčića. Prvi je eRIA, koji igrači dobijaju kada pobjeđuju u igricama i bitkama. Međutim, primarni token ekosistema je RIA. Sa RIA-om, Calvaria može održavati zdrav ekosistem jer može kupiti NFT-ove na tržištu unutar aplikacija.

Digitalna imovina također ima intrinzičnu vrijednost budući da je to proof-of-stake (PoS) kovanica. To znači da investitori mogu uložiti svoje tokene kako bi zaradili više jedinica. I, kao PoS kovanica, vlasnici mogu staviti RIA na učešće u Calvaria-inoj decentralizovanoj autonomnoj organizaciji (DAO).

DAO se bavi svime što se tiče glasanja za igru, a ulaganje RIA je način na koji igrač učestvuje u upravljanju.

Kupite RIA u pretprodaji odmah

Zašto RIA?

Izgledi RIA-e prvenstveno su vezani za Kalvariju. I trenutno je igra jedna od najuzbudljivijih na tržištu.

Calvaria nastoji da smanji barijeru za ulazak u blockchain igre; atraktivan je jer igrači ne moraju da kupuju NFT da bi uživali u njemu. Oni dobijaju besplatne NFT-ove kada se prijave za igru ​​- za razliku od toga da moraju preuzeti bilo kakve finansijske obaveze za igru.

Dostupnost Calvarie na iOS i Android operativnim sistemima znači da igrači mogu pristupiti igri bez obzira na njihov uređaj ili lokaciju.

RIA-ina pretprodaja je u toku

Trenutno je RIA token dostupan u pretprodaji. Imovina je jedna od najuzbudljivijih pretprodaja na tržištu i već je prikupila impresivnih 1,8 miliona dolara.

Očekuje se da će pretprodaja trajati deset faza, od kojih su tri već završene.

RIA-ina cijena na početku pretprodaje iznosila je 0,010 dolara, a cijena je već porasla na 0,025 dolara. To znači da su rani investitori već ostvarili dobit od preko 100%.

Ipak, ostalo je još šest faza do kraja, a očekuje se da će cijena RIA-e dostići 0,055 dolara do kraja pretprodajnog perioda. To znači da novi investitori i dalje mogu kupiti novčić i ostvariti preko 100% profita.

Također, Calvaria programeri su potvrdili da će imovina biti kotirana na LBank i MEXC, dvije od najvećih berzi na kripto tržištu. Brza infuzija likvidnosti će pomoći da cijena imovine poraste još više tokom vremena.

Kupite RIA u pretprodaji odmah

Leave a Reply

Your email address will not be published.