Crypto

Lucky Block 1% Supply Burn počinje danas – evo zašto cijena LBLOCK-a može porasti

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Proteklih nekoliko sedmica, hype se sve više razvijao, ali sada je pred nama lansiranje dugo očekivanog Lucky Block (LBLOCK) programa za narezivanje i čini se da je LBLOCK token spreman za porast.

Šta je Lucky Block

Lucky Block je svetska platforma za NFT takmičenja broj jedan. Korištenjem blockchain tehnologije i NFT-a, tim je stvorio visoko efikasnu i dokazano fer konkurentsku platformu koje se kripto entuzijasti ne mogu zasititi.

Lucky Block omogućava ljudima da učestvuju u velikim nagradnim igrama s nagradama u rasponu od 1 milion dolara u Bitcoin-u do vrhunske luksuzne kuće. U svaku nagradnu igru ​​možete učestvovati kupovinom NFT-a sa brojem koji deluje slično ulaznici. Cijena za svaki NFT je proporcionalna potencijalnom džekpotu, osiguravajući da postoji nešto za svakoga.

Kako bi Burn program mogao utjecati na cijenu LBLOCK-a?

Sa Lucky Block Burning programom koji je pokrenut danas, 30. septembra, mnogi investitori su se zalihali tokenom u proteklih nekoliko dana kao rezultat spekulacija da bi LBLOCK mogao porasti nakon što zalihe počne opadati.

Lucky Block burn program će eliminisati 1% ukupnog LBLOCK zaliha mjesečno. To će iznositi približno 36,5 miliona kovanica samo u prvom mjesecu ili oko 11,5% ukupne ponude LBLOCK-a u toku godine.

Ovo bi moglo biti ogromno za Lucky Block. Cijena imovine je vođena velikim dijelom ponudom i potražnjom. Stoga, nakon što ponuda LBLOCK-a počne da opada, sve dok je potražnja stabilna, cijena će se neizbježno rasti. Međutim, sa izlaskom LBLOCK V1 na V2 token bridge predviđen za puštanje u prodaju 3. oktobra 2022. godine, mogli smo vidjeti još veći uzlazni zamah.

S obzirom da se oba ova događaja visokog profila odvijaju zajedno sa kampanjom da se LBLOCK uvrsti na dobro poznate centralizirane berze (CEX) kao što su MEXC i Gate.io, mogli bismo vidjeti neke impresivne poteze za LBLOCK u narednim sedmicama i mjesecima. Kao takvo, moglo bi biti vrijedno nabaviti tokene prije roka kako bi se pripremili za potencijalni porast tokena.

Posjetite Lucky Block

Povezane vijesti i analize

Leave a Reply

Your email address will not be published.