Crypto

Kupci se drže svojih Tiffanyjevih NFT-ova s ​​temom CryptoPunk nakon brze prodaje

NFTiffszbirka od 250 CryptoPunks-tematski NFT-ovi američkog trgovaca luksuznim nakitom Tiffanydoživio je pad u obimu prodaje jer kupci još nisu pohrlili na sekundarno tržište.

Prema NFT agregatoru podataka CryptoSlamNFTiffs obim prodaje ima ispao za 32% u posljednja 24 sata, pao na oko 458.000 USD.

Podaci po glavnom NFT tržištu OpenSea takođe ukazuje pad obima trgovanja kolekcije, koji je pao za oko 24% u posljednja 24 sata na ETH 320 (555.000 USD u vrijeme pisanja). Značajno je da je NFTiffs i dalje šesti po obimu među najboljim NFT kolekcijama na OpenSea-u tokom proteklog dana.

U međuvremenu, najniža cijena kolekcije, odnosno najniža cijena u kolekciji, dobro se držala. Prema NFT trackeru podataka NFTGodonja cijena kolekcije trenutno iznosi 28 ETH, što je porast od oko 17% u posljednja 24 sata.

Kako je objavljeno, NFTiff je kolekcija od 250 prilagođenih NFT-ova dizajniranih da postanu digitalni i fizički privjesak za vlasnike CryptoPunk-a.

Kolekcija je lansirana u petak i rasprodana za oko 20 minuta. Svaki NFT se prodavao za 30 ETH, ili oko 52.000 USD, što je kompaniji donelo oko 13 miliona USD prihoda.

Oni koji su kupili NFTiffs moraju iskoristiti svoje tokene do 12. avgusta, prema Tiffanyjevom web mjestu. Što se tiče fizičkih privjesaka, očekuje se da će oni biti isporučeni kupcima do početka 2023. Ako vlasnik NFTiff-a proda svoj token prije isporuke privjeska, onda ne može primiti privjesak, prema web stranici.
____

– Fizička umjetnost usko pobjeđuje NFT u eksperimentu Damiena Hirsta
– Prodaja virtuelnog zemljišta napravi korak usred šireg kripto pada

– NFT tajne kutije: šta su i da li su vredne toga?
– Top 7 NFT prevara na koje treba obratiti pažnju

– Advokatska kancelarija pokušava da organizuje grupnu tužbu protiv Yuga Labs
– ENS licitiranje ‘šala’ ide po zlu, NFT kit gubi 100 ETH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *