Crypto

Kripto analitičari vjeruju da ovi altkoini imaju najveći potencijal za rast u 2023. – Saznajte zašto

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com

2023. je pred vratima, a mnogi kripto investitori reorganiziraju svoje portfelje kako bi se fokusirali na sredstva koja mogu donijeti dobit u novoj godini. Neka nova digitalna sredstva imaju najveći potencijal za rast u narednoj godini.

U ovom članku ćemo ih brzo pogledati.

FightOut (FGHT)

FightOut je jedna od najrevolucionarnijih usluga u fitness prostoru. Ova platforma za zaradu nagrađuje korisnike koji ostaju aktivni i vježbaju, a istovremeno im otvara svijet mogućnosti.

Uz FightOut, korisnici mogu kreirati avatare, pratiti svoju statistiku i još mnogo toga. Prodajna točka platforme je da prati sve fitnes aktivnosti, a ne samo korake. Dakle, korisnici dobijaju kompletnu aplikaciju za praćenje koja im omogućava da stalno prate svoju kondiciju.

Osim fizičkih, FightOut također omogućava igračima da vode računa o svom mentalnom zdravlju. Povezuje korisnike sa fitness trenerima i drugim profesionalcima koji im pomažu da poboljšaju svoje zdravlje.

FGHT, izvorni token platforme, trenutno je dostupan u pretprodaji. Do sada je kripto imovina prikupila preko 2,48 miliona dolara, a svaki token košta samo 0,0016 dolara.

Kupite FGHT na pretprodaji

Dash 2 Trade (D2T)

Za kripto investitore i trgovce koji žele pronaći visokokvalitetne informacije o tome u koje kovanice ulagati, Dash 2 Trade je savršena platforma za rad. Istraživačka i analitička platforma izgleda kao “Bloomberg terminal kriptovaluta”, nudeći značajke kao što su kreator strategije, pristup signalima, pa čak i društveno trgovanje.

Dash 2 Trade pruža sve što je potrebno investitorima, bez obzira na njihov nivo iskustva. Analitika platforme na lancu omogućava trgovcima da vide nivoe likvidnosti imovine i berzi, dozvoljavajući im da investiraju samo u zdrave projekte.

Platformu pokreće D2T, izvorni token koji se koristi za mjesečna plaćanja za usluge Dash 2 Trade. D2T je u završnoj fazi pretprodaje i već je imao uspješan izlet u kojem je prikupio 11,5 miliona dolara. Prva centralizirana berza ovog digitalnog sredstva održat će se 11. januara 2023.

Kupite D2T na pretprodaji

C+Charge (CCHG)

C+Charge pruža ogromnu funkcionalnost za rastući prostor električnih vozila (EV). Platforma, izgrađena na BNB Smart Chain-u, pruža jednostavan i pouzdan sistem plaćanja za punjenje električnih vozila.

Uz C+Charge, korisnici električnih vozila mogu lako izvršiti plaćanja za punjenje svojih električnih vozila. Platforma također dolazi s mobilnom aplikacijom koja pruža podatke o stanicama za punjenje u stvarnom vremenu, omogućavajući vlasnicima električnih vozila da pronađu najbliže stanice u njihovoj blizini i provedu dijagnostiku dijelova vozila kako bi vlasnicima pomogli da znaju koje dijelove treba popraviti ili zamijeniti.

Osim toga, C+Charge se nada da će nagraditi korisnike svojim izvornim CCHG tokenima i karbonskim kreditima kada napune svoja vozila.

CCHG token je dostupan u pretprodaji i prikupio je preko 45.000 dolara za manje od mjesec dana. Kripto imovina je još uvijek u ranim fazama pretprodaje, tako da je ovo dobro vrijeme za kupovinu.

Kupite C+ Charge na pretprodaji

kalvarija (RIA)

Calvaria: Duels of Eternity je nova blockchain platforma za igre koja omogućava igračima da kupe nezamjenjive tokene (NFT) i koriste ih za pravljenje špilova trgovačkih kartica. Igra, koja je u završnoj fazi lansiranja, već je privukla veliku pažnju zbog prihvatanja modela free-to-play i dostupnosti na svim operativnim sistemima.

Izvorni RIA token za ovo sredstvo će se koristiti za pokretanje svih transakcija unutar igre. To je proof-of-stake (PoS) novčić, tako da ga vlasnici mogu uložiti kako bi zaradili više tokena i uživali pravo glasa putem Cavaria decentralizovane autonomne organizacije (DAO).

Trenutno je RIA u završnoj fazi pretprodaje. Do sada je prikupio preko 2,61 milion dolara, sa samo 15% tokena koji su ostali u pretprodaji.

Kupite RIA na pretprodaji

RobotEra (TARO)

RobotEra zaokružuje našu listu. Projekat bi trebao biti sljedeća velika stvar u igranju metaverse, a izgledi za njega počinju da se pokazuju.

U RobotEra igrači će biti prebačeni u virtuelni svijet gdje će imati zadatak da ga ponovo izgrade. Igrači mogu birati avatare, kupovati zemljište i graditi strukture širom svijeta. Pošto su sva sredstva u igri NFT-ovi, svako ko kupi sredstvo u potpunosti ga kontroliše.

RobotEra je posebno impresivna jer platforma omogućava igračima da joj pristupe bez obzira na njihov uređaj. Igra također omogućava igračima da zarađuju na različite načine. Oni mogu završiti sporedne zadatke, sudjelovati u zadacima izgradnje svijeta i unovčiti svu imovinu koju izgrade.

Izvorni TARO token platforme sada je dostupan u pretprodaji za samo 0,0020 dolara. Digitalna imovina je prikupila više od 642.000 dolara u prvoj fazi pretprodaje.

Kupite TARO na pretprodaji

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *