Crypto

Kitovi vjeruju u metaverzum RobotEra

Metaverse je stekao značajnu vuču tokom proteklih nekoliko godina, sa mnogim projektima koji su se mogli pohvaliti 100x višestrukim tokom posljednjeg tržišta bikova.

Neki od najvećih dobitnika su Decentraland, kao i relativni novi Axie Infinity (AXS) i The Sandbox (SAND).

Međutim, novi Metaverse ulaze u borbu kako se konkurencija zahuktava, a jedan koji trenutno privlači veliku pažnju je RobotEra.

RobotEra stvara sopstvenu nišu

RobotEra je potpuno nova platforma koja ima namjeru da stvori sopstvenu nišu u prostoru Metaverse.

Umjesto da slijedi slične linije postojećih projekata, fokus RobotEra Metaverse je stvaranje virtualnog svijeta kojim dominiraju roboti.

Svaki korisnik koji igra u RobotEra Metaverse imat će priliku da postane vlastiti robot, kupi vlastitu zemlju i dizajnira i kurira ovu zemlju na bilo koji način koji smatra prikladnim.

Fokus na decentralizaciju

Jedan od ključnih fokusa RobotEra tima je decentralizacija. Decentralizovane autonomne organizacije stekle su veliku pažnju poslednjih godina zahvaljujući svojoj sposobnosti da decentralizuju upravljanje projektima, posebno u kripto prostoru.

Kao takav, TARO token će također funkcionirati kao token upravljanja za RobotEra DAO.

To znači da će tim u RobotEra moći ostati na vrhuncu ekosistema kriptovaluta, jer će moći iskoristiti um svoje zajednice i saradnika.

Drugim riječima, TARO vlasnici će imati direktan utjecaj na budućnost projekta.

Podržava LBank Labs

Tim u RobotEra marljivo radi na formiranju partnerstava koja će im pomoći na njihovom putu da postanu dominantan kripto projekat, te su kao takvi osigurali podršku od LBank Labs-a, tima koji stoji iza LBank burze.

Ovo važno partnerstvo je pokazatelj kvalitetnog tima projekta, ali i budući potencijal projekta u cjelini. Ovo partnerstvo će posebno olakšati TARO-u da bude uvršten na centralizovane berze kada se pretprodaja završi.

RobotEra pretprodaja je sada uživo

Pretprodaja za domaću valutu RobotEra ekosistema, TARO, sada je uživo na web stranici RobotEra.

Trenutno cijena TARO-a iznosi samo 0,02 dolara, ali s obzirom da se pretprodaja odvija u nizu različitih faza, cijena će postepeno rasti.

U sljedećoj fazi pretprodaje cijena će porasti na 0,025 dolara po TARO-u.

Posjetite RobotEra Presale odmah

Leave a Reply

Your email address will not be published.