Crypto

Kitovi se opskrbljuju ovim manje poznatim kriptovalutama dok cijene kriptovaluta padaju – saznajte zašto

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Čak i usred medvjeđeg tržišta, veliki institucionalni investitori već traže prilike u kripto prostoru gdje mogu ostvariti dobit. I kao što mnogi znaju, kovanice sa značajnom aktivnošću kitova imaju tendenciju sporadičnog porasta cijene.

U ovom članku ćemo pogledati neke manje poznate kovanice koje progutaju kripto kitovi i šta ih čini tako privlačnim.

Dash 2 Trade (D2T)

D2T pokreće listu imovine koja privlači veliku pažnju kitova. Digitalna imovina je izvorni token za Dash 2 Trade, platformu koja želi biti “Bloomberg terminal za kriptovalute”.

Dash 2 Trade isa platformom za istraživanje i analizu koja investitorima u kriptovalute olakšava pristup visokokvalitetnim informacijama za donošenje odluka o ulaganju. Platforma pomaže investitorima da usavrše svoje odluke o trgovanju, čineći mnogo bolje tržišne poteze dok ulaze u kriptovalute.

Sa karakteristikama kao što su motor za visokofrekventno trgovanje i pouzdan kreator strategije, Dash 2 Trade želi voditi sljedeću generaciju kripto investitora do profitabilnosti. Programeri platforme su također nedavno pokrenuli novu web stranicu, koja nudi funkcije kao što su nova kontrolna ploča i funkcija matrice konkurencije. Jasniji izgled osigurava da korisnici dobiju bolje iskustvo u aplikaciji i oko nje. Uz D2T, korisnici mogu lako izvršiti plaćanja za nivoe usluga platforme. Oni mogu platiti 400 D2T mjesečno za svoj početni nivo, dok Premium nivo košta 1.000 D2T mjesečno.

D2T je trenutno dostupan u pretprodaji i već je prikupio preko 6,99 miliona dolara. Pretprodaja napreduje, sa samo 34,234,070 D2T tokena za prodaju prije nego što se pređe u sljedeću fazu.

RobotEra (TARO)

RobotEra TARO token je odlična investicija za entuzijaste metaverzuma. Digitalna imovina ima potencijal da bude sljedeća velika stvar u metaverzumu.

RobotEra je nova metaverzalna platforma koja prenosi korisnike na Taro, planet uništen kataklizmičnim događajem. Igrači ovdje mogu odabrati avatare i kupiti različitu imovinu, od zgrada i zemljišta do drugih struktura. Sve kupljeno je nezamjenjivi token (NFT), tako da igrači posjeduju sve što kupe u metaverzumu.

U RobotEri, cilj je obnoviti ovaj svijet i pozvati više ljudi. Dostupne su i zajedničke metaverzalne mogućnosti, gdje se igrači mogu uključiti u različite aktivnosti za zabavu i sport.

TARO, izvorni token platforme, također je dostupan u pretprodaji. Imovina je prikupila više od 225.000 dolara za manje od tri sedmice, pokazujući impresivno interesovanje investitora.

Impact projekat (IMPT)

Impact Project mijenja način na koji blockchain tehnologija učestvuje u borbi protiv klimatskih promjena. Platforma zasnovana na Ethereum-u olakšava kupovinu karbonskih kredita, omogućavajući kompanijama i pojedincima da direktno nadoknade svoje ugljične otiske.

Uz Impact Project, postoji značajna šansa da vidimo inovacije u borbi protiv globalnog zagrijavanja. Programeri platforme već su potpisali ugovore o partnerstvu sa preko 25.000 podružnica, uključujući velika imena poput Amazona i Netflixa. Sve ove kompanije usmjeravaju značajan dio svojih prihoda na borbu protiv klimatskih promjena, u partnerstvu sa platformom kao svojim kanalom za to.

Pojedinci koji žele finansirati projekte ekološke održivosti mogu to učiniti s Impact Projectom.

IMPT, izvorni token platforme, imao je jednu od najimpresivnijih pretprodaja ove godine. Prikupio je više od 13 miliona dolara za manje od tri mjeseca i očekuje se da će tokom vremena biti veća potražnja.

kalvarija (RIA)

Našu listu zaokružuje RIA, izvorni token za Calvaria: Duels of Eternity. Ovaj rastući projekat blockchain igara omogućava igračima da kupuju NFT kartice za trgovanje u virtuelnom svetu sa temom zagrobnog života. Igrači mogu izgraditi svoje špilove trgovačkih karata i koristiti ih da se takmiče s drugima.

Platforme Calvaria nude funkcije igranja za zaradu u svojoj vodećoj igrici. Kao rezultat toga, igrači mogu zaraditi $eRIA tokene tokom igranja. Ovi RIA tokeni se mogu koristiti za kupovinu jedinstvenih likova ili nadogradnje u igri.

RIA pokreće ekosistem Calvaria i pomaže u olakšavanju kupovine NFT-a na tržištu unutar aplikacija. Token se može uložiti za vlasnike koji žele da zarade više jedinica ili da učestvuju u upravljanju kroz Calvaria’s Decentralized Autonomous Organisation (DAO).

Calvaria programeri takođe organizuju redovna takmičenja koja omogućavaju svojim klijentima da zarade novac. RIA je primarni kanal preko kojeg igrači mogu učestvovati u ovim inicijativama.

RIA je trenutno u pretprodaji i prikupila je preko 1,96 miliona dolara. Pretprodaja će se završiti nakon pete faze, tako da novi investitori moraju brzo djelovati.

Kupite RIA u pretprodaji odmah

Leave a Reply

Your email address will not be published.