Crypto

Kitovi predviđaju ove 4 pretprodaje mogu 10x do 2023. – šta oni znaju?

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Tržište kriptovaluta poraslo je za 1% u posljednja 24 sata, bilježi skroman oporavak usred tekuće štete uzrokovane krizom bankrota FTX-a i povezanim dešavanjima. Sa 869 milijardi dolara, njegova ukupna gornja granica je u osnovi nepromijenjena u posljednjih sedam dana, ali je smanjena za 21% od postavljanja jednomjesečnog maksimuma od 1,1 bilion dolara 5. novembra.

Dok se cjelokupno tržište i dalje koleba između oporavka i kontinuiranih gubitaka, različiti altcoini su uspjeli registrovati iznadprosječne dobitke u posljednjih nekoliko sedmica i mjeseci. Ovo je posebno slučaj sa tokenima u pretprodaji, s tim da su neke nove kriptovalute značajno porasle ove godine nakon što su prvi put uvrštene na listing.

U svjetlu mogućnosti koje nudi prodaja tokena, ovaj članak prikuplja četiri najperspektivnije pretprodaje koje se trenutno dešavaju. Očekuje se da će sva ova četiri tokena ostvariti snažan prinos kada budu izlistali početkom sljedeće godine, pri čemu će svaki imati vrlo solidne osnove.

Dash 2 Trade (D2T)

Predviđeno za lansiranje u prvom tromjesečju 2023., Dash 2 Trade je platforma za obavještavanje trgovanja bazirana na Ethereumu. Pruža analitiku u realnom vremenu i podatke o društvenom trgovanju, koji su zajedno dizajnirani da pomognu početnicima i iskusnim trgovcima da donesu informiranije odluke o ulaganju.

Pretprodaja njegovog matičnog tokena, D2T, počela je u oktobru i već je prikupila samo 7 miliona dolara, a 1 D2T trenutno košta 0,0513 dolara. Ova cijena bi trebala porasti na 0,0533 dolara kada prodaja uđe u svoju četvrtu fazu (od devet), a investitori će moći učestvovati u ponudi tako što će otići na dash2trade.com i povezati svoje MetaMask ili Wallet Connect novčanike.

Pretprodaja Dash 2 Trade se pokazala popularnom uglavnom zato što obećava da će pomoći trgovcima da ostanu ispred često nepredvidivog tržišta kriptovaluta. Sa kolapsom FTX-a koji je izazvao nagli pad cijene njegovog FTT tokena, on je naglasio vrijednost mogućnosti čitanja tržišta ispred većine drugih trgovaca.

Ovo je mjesto gdje Dash 2 Trade ulazi u okvir, sa kontrolnom pločom koja nudi niz funkcija za trgovce. To uključuje signale za trgovanje (za prilike za kupovinu i prodaju), društvene podatke (za identifikaciju kovanica u trendu) i on-chain analitiku, kao i alate za izgradnju strategije za izgradnju solidnog portfelja.

Ove karakteristike pomažu da se objasni zašto je platforma već doživjela snažan napredak i zašto je njen Twitter prikupio preko 40.000 pratilaca uprkos tome što je lansirana tek u septembru. Ima potvrđene liste za svoj D2T token na BitMart i LBANK berzi, što sugeriše da rani investitori očekuju neke dobitke nakon što se prvi put uvrsti na listu.

Posjetite Dash 2 Trgujte sada

RobotEra (TARO)

RobotEra (TARO) takođe je planiran za izdavanje u prvom kvartalu 2023., RobotEra (TARO) je Metaverse u stilu Sandboxa u kojem će igrači moći da igraju kao roboti i učestvuju u kreiranju njegovog virtuelnog svijeta. To znači da će igrati ulogu u stvaranju zemljišta, zgrada i drugih predmeta u igrici zasnovanih na NFT-u, od kojih se sve može trgovati za potencijalni profit.

Njegova pretprodaja je trenutno u prvoj fazi, a 1 TARO se sada prodaje za 0,020 dolara. Ovo će porasti na 0,025 dolara kada započne druga faza, što će se dogoditi kada prodaja prikupi 1,8 miliona dolara.

Ovo investitorima daje priliku da učestvuju u prodaji u najranijoj mogućoj fazi, što mogu učiniti tako što odu na robotera.io i koriste ETH ili USDT za kupovinu TARO-a. Ukupno će biti tri faze, sa 15% ponude TARO-a od maksimalne ponude od 1,5 milijardi.

Jednom kada bude lansiran sljedeće godine, RobotEra će pružiti bogat i raznolik Metaverse, omogućavajući igračima da nabave digitalne resurse iz svog svijeta igara, kreiraju nove robote, slijede različite zadatke, a također učestvuju u takvim događajima kao što su virtualni koncerti. Takođe će postojati funkcije igranja za zaradu, pod uslovom da se predmeti u igri i zemlja mogu prodati za TARO.

Jedna od najambicioznijih i najuzbudljivijih karakteristika RobotEre je ta što će omogućiti igračima da izgrade “novi metaverzum sa drugim NFT zajednicama”, a istovremeno će im omogućiti da inkorporiraju “NFT-ove iz drugih zajednica”. Drugim riječima, planira se razviti interoperabilni multi-stih, nešto što bi moglo imati vrlo uzbudljive implikacije.

Što se tiče njegove pretprodaje i buduće liste, vrijedi spomenuti da je RobotEra već dobila potporu LBANK Labsa. To bi značilo da bi trebalo da se nađe na LBANK berzi kada se završi prodaja.

Posjetite RobotEra odmah

IMPT (IMPT)

Nakon što je već prikupio više od 13 miliona dolara, IMPT je tržište i maloprodajna platforma za karbonske kredite. Ima dva primarna cilja: 1) podsticanje izbora zelene kupovine od strane potrošača; i 2) pružanje veće transparentnosti tržištu karbonskih kredita.

Prvi cilj će postići tako što će potrošačima omogućiti da kupuju preko mreže od “hiljade” maloprodajnih brendova, od kojih svi doprinose dijelom svoje prodaje ekološkim inicijativama. Ovo obećava da će običnu potrošnju pretvoriti u pozitivan proces.

Osim toga, IMPT će također nagraditi potrošače svojim nativnim tokenom (IMPT) prilikom kupovine. Zauzvrat, IMPT se može koristiti za kupovinu ugljeničnih kredita zasnovanih na NFT-u, kojima se takođe može trgovati na IMPT-ovom tržištu ili penzionisanim.

Kada odu u penziju, karbonski krediti će povećati korisnikov IMPT.io rezultat, koji prati pozitivan uticaj koji su njihove akcije imale na životnu sredinu.

Drugo, korištenje Ethereum blockchaina od strane Impact projekta pomoći će da se tržište za karbonske kredite učini transparentnijim, u smislu da se kretanje ovih kredita može pratiti i pratiti. Nedostatak transparentnosti je problem za ovo tržište već nekoliko godina, tako da će se ovo pokazati kao vrlo pozitivan korak.

Posjetite IMPT odmah

kalvarija (RIA)

Calvaria (RIA) je igra za trgovanje karticama zasnovana na blokčejnu, dostupna u prodavnicama za PC i mobilne aplikacije. Kao kartaška igra, omogućava igračima da zarade i nadograde kolekcionarske kartice zasnovane na NFT-u, koje su se nekada borile sa različitim frakcijama u univerzumu igre sa temom zagrobnog života.

Pretprodaja njegovog RIA tokena počela je prošlog mjeseca i prikupila je nešto manje od 2 miliona dolara. Trenutno je u četvrtoj od deset faza, sa ukupnim ciljem od 9,75 miliona dolara.

Ova prodaja bi trebala završiti u prvom kvartalu sljedeće godine, a Calvaria će lansirati svoju alfa verziju u drugom tromjesečju. Kada bude lansiran, nudit će verzije Free-to-Play i Play to-Earn, a verzija Free-to-Play otvorena je za igrače koji ne posjeduju nijednu kriptovalutu.

Činjenica da igračima nije potrebna kripto za igranje Calvaria potencijalno je čini dostupnijom od ostalih igara baziranih na blockchain-u i mogla bi joj pomoći da privuče širu publiku. Uz to, karte će biti predstavljene kao nezamjenjivi tokeni (kao i drugi predmeti i sredstva u igri), dok igrači također mogu uložiti izvorni RIA token kako bi zaradili nagrade.

Ostale karakteristike uključuju sistem stipendija i razne mini-igre, a takođe planira i online turnire za drugu polovinu godine, nakon što se pokrene puna verzija igre.

Njegov RIA token ima ukupnu maksimalnu ponudu od milijardu, s tim da je 38% od toga posvećeno tekućoj pretprodaji. U trenutku pisanja, 40 RIA se može kupiti sa 1 USDT, iako će to porasti u petoj fazi, kada će 1 USDT kupiti samo 33,33 RIA.

Posjetite Calvaria odmah

Leave a Reply

Your email address will not be published.