Crypto

Kitovi akumuliraju ovaj malo poznat Metaverse Crypto – Stiže pumpa?

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Novi kripto predprodajni projekat RobotEra već privlači ogromna ulaganja, a kripto prostor je uzbuđen potencijalom nove igre za zaradu i izgradnju Metaverse.

Projekat koji podržava LBank Labs već je prikupio skoro 120.000 dolara ulaganja za manje od nedelju dana otkako je pokrenut, a priča se i da kitovi kupuju izvorni TARO token dok su u prvoj fazi njegove pretprodaje.

TARO tokeni na rasprodaji za $0,02

Pretprodaja RobotEra tek je pokrenuta i nalazi se u prvoj od tri faze, s TARO tokenima u prodaji za samo 0,02 USD svaki, što ga čini jednom od najboljih kriptovaluta ispod 1 USD za kupovinu.

Tokeni, koji imaju različite slučajeve upotrebe, uključujući upotrebu za nagrade u igri, ulaganje i pravo glasa u DAO-u (decentralizovana autonomna organizacija), povećaće se za 60% tokom tri faze.

U fazi 2, cijena će skočiti na 0,025 dolara, au trećoj i posljednjoj fazi na 0,032 dolara.

Nadalje, RobotEra će učiniti samo 15% od maksimalnih 1,8 milijardi zaliha dostupnih za kupovinu tokom pretprodaje, sa 90 miliona tokena dostupnih tokom svake faze.

Preprodajni tokeni neće imati period stjecanja prava s ograničenom kapom od 7 miliona dolara, dok će RobotEra imati tržišnu kapitalizaciju od 57,6 miliona dolara prilikom otključavanja tokena.

RobotEra ima doxxed tim koji je KYC verificiran od strane CoinSnipera, dok je pametni ugovor tokena revidirao SharkTeam.

Preostali tokeni su podijeljeni između tima (10% – zaključano na 12 mjeseci, a zatim pušteno linearno na 20 mjeseci), ECO fonda (9%), likvidnosti i savjetnika (po 3%) i ranih investitora LBank (2%) – sa centralizovanom berzom koja će verovatno biti jedan od njenih prvih listinga.

Posjetite RobotEra Presale odmah

Ostvarite aktivni i pasivni prihod uz RobotEra

Investitori su toliko uzbuđeni zbog RobotEre jer omogućava igračima da generiraju aktivni i pasivni prihod na različite načine u svom ekosistemu.

Igračima su potrebni roboti NFT-i da pomognu u obnovi planete Taro, koja je uništena kataklizmičnim događajem, i da kupe parcele zemlje u metaverzumu, a zatim ih ponovo izgrade kako žele – dodajući infrastrukturu i zgrade Zemlji.

Igrači RobotEra mogu zaraditi nagrade na brojne načine, idući u misije, posjećujući događaje, rudarenjem za resurse i unovčavanjem Metaverse zemlje, a mi smo je proglasili jednom od najboljih kripto igara.

Nije potrebno prethodno znanje o kodiranju s igračima koji koriste prilagođene alate igre za izgradnju puteva, kuća, prostora za događaje, koncertnih dvorana, muzeja i još mnogo toga – dok se dinamičke 3D scene, interakcija korisnika, fizika i zvuk također mogu dodati zemljištu.

Zemljišne parcele se u potpunosti mogu trgovati, a prihod se može ostvariti naplatom ulaza na događaje ili prodajom oglasnog prostora oglašivačima.

RobotEra programeri također vjeruju da će se u budućnosti pojaviti više korisnosti sa nekoliko ograničenja u pogledu onoga što se može izgraditi u Taro metaverzumu.

Igrači također mogu izgraditi, nadograditi i prilagoditi robote pratioce, koji se zatim mogu prodati na otvorenom tržištu kao NFT.

TARO tokeni se takođe mogu uložiti za generisanje pasivnog prihoda, kao i da se učesnicima daju pravo glasa na odluke zajednice u DAO-u.

Potencijalni investitori bi trebali pročitati RobotEra whitepaper za više informacija o projektu ili se pridružiti Telegram grupi.

Posjetite RobotEra Presale odmah

Kako kupiti TARO

TARO tokeni su sada dostupni za kupovinu na web stranici za pretprodaju, a potencijalnim investitorima je potreban kripto novčanik i ETH ili USDT za kupovinu.

Slijedite ove korake u nastavku ili, alternativno, pročitajte naš cijeli vodič o tome kako kupiti TARO tokene.

  1. Preuzmite Crypto novčanik kao što je MetaMask
  2. Kupite ETH ili USDT i držite ih u novčaniku
  3. Povežite se na web stranicu RobotEra
  4. Pretvorite ETH ili USDT za TARO
  5. Zatražite TARO kada se pretprodaja rasproda

Posjetite RobotEra Presale odmah

Leave a Reply

Your email address will not be published.