Crypto

Kako pronaći kripto novčanike koji stvaraju interes

Odricanje od odgovornosti: Tekst ispod je oglasni članak koji nije dio Cryptonews.com urednički sadržaj.

Na tržištu medvjeda, koje karakterizira visok nivo volatilnosti, prednosti novčanika za kripto kamate govore same za sebe. Pružaju pasivni profit bez napora, bez rizika, bez obzira u kom smjeru se tržište kreće.

Međutim, nisu svi novčanici stvoreni jednaki i postoji niz faktora koje treba uzeti u obzir kada birate dom za svoju digitalnu imovinu.

TRANSPARENTNOST I KONZISTENTNOST

Glavni uslov pri odabiru kripto novčanika je pouzdanost projekta. Da li je profit stabilan, predvidljiv i transparentan i da li je platforma sigurna?

Jedan novčanik koji se po ovom pitanju izdvaja iz gomile je ArbiSmart, kamatonosni novčanik i ekosistem finansijskih usluga. Osnovana 2019. godine, the Ovlašteni i registrovani u EU provajder novčanika je izgradio reputaciju pouzdanosti nudeći stabilan pasivni profit koji je toliko dosljedan da se može unapred izračunatoprije deponovanja sredstava.

SVE JE O NOVCU

Suočimo se s tim, svačiji prioritet kada je u pitanju ulaganje je povećanje rezultata, što je brže moguće. Dakle, kada birate novčanik, željet ćete dobiti najbolji mogući povrat na svoju kripto investiciju.

I ovdje ArbiSmart postavlja standard. Kamatne stope su najviše koje nudi bilo koji legitimni novčanik u industriji, i dostižu do 147% godišnje.

Međutim, da biste imali pravo da zaradite kamatu na kapital u eurima, bitkoinima, šiba inu ili bilo kojoj drugoj podržanoj valuti, morate posjedovati najmanje 1.000 RBIS-a, izvornog tokena projekta. Ovo će vas postaviti na nivo računa Početni 1.

Tvoje nivo računa, koji je određen iznosom RBIS-a koji posjedujete, odlučuje koliku ćete kamatu zaraditi. Posjedovanje većeg broja RBIS-a znači da dobijate bolji APY na štednim bilansima sve podržani FIAT i kriptovalute i na višim nivoima računa, također ćete imati koristi od kompaundiranja.

Trenutno je RBIS predviđeno da poraste na 25 puta svoju sadašnju vrijednost do kraja 2022. i skoro udvostručiti tu cijenu do kraja Q1 2023. To znači da ćete osim do 147% godišnje u planovima štednje moći ostvariti i potencijalno ogromne kapitalne dobitke na rastućoj vrijednosti tokena.

PREUZIMANJE KONTROLE NAD SVOJIM FINANSIJAMA

Kada je u pitanju odabir novčanika, morate biti u mogućnosti da svoje iskustvo prilagodite svojim specifičnim finansijskim zahtjevima.

Na primjer, uz ArbiSmart, možete birati između 25 različitih podržanih valuta, uključujući najbolju digitalnu imovinu kao što su BTC, ETH, XRP, COMP, SHIB, USDT, MANA i APE, kao i glavne FIAT valute poput EUR, USD i GBP.

Također možete utjecati na potencijal profita ovisno o vrsti bilansa koji odaberete. Možete tražiti raspoloživi balans koji bezbedno čuva vaša sredstva, bez davanja kamate, ali osigurava da je vaš novac uvek dostupan za povlačenje. Alternativno, možete zaključati svoja sredstva u planu štednje na unaprijed postavljeni period, zarađujući višu stopu što je plan duži. Postoje kratkoročni planovi štednje u trajanju od 1 ili 3 mjeseca i dugoročni planovi u trajanju od 2, 3 ili 5 godina.

Još jedan faktor koji utiče na vaš profit je način na koji odaberete da dobijete svoju kamatu. Dnevna isplata se može automatski poslati na raspoloživi saldo s kojeg se može podići u bilo kojem trenutku. Druga opcija, koja nudi bolji povrat, je da ga pošaljete na zaključani saldo kako bi se smjestio uz početni depozit na kojem se zarađuje. Treća opcija koja nudi najbolju stopu od svih je primanje dnevne kamate u RBIS-u na zaključani saldo do isteka plana štednje.

POČNITE ZARADITI ODMAH

Jednostavnost je neophodna kada birate svoj prvi kripto novčanik. U idealnom slučaju, želite da budete u mogućnosti da otvorite saldo štednje, brzo i bez stresa uz korisnički prilagođeni novčanik koji već ne zahtijeva da posjedujete čak ni kriptovalute ili da znate kako se kretati razmjenom.

Čim se prijavite za ArbiSmart, možete otvoriti plan štednje i početi zarađivati ​​kamatu za manje od 10 minuta. Proces je super jednostavan, a već od prvog dana već možete primati pasivni profit.

Prvo, kupite najmanje 1.000 RBIS-a da biste stekli pravo na zaradu od kamata. To se može učiniti u samo nekoliko dodira preko kontrolne table, u RBIS menadžment tab. Zatim idite na Depozit kartica i depozit sredstava u bilo kojoj od 25 različitih podržanih FIAT-a i kriptovaluta ArbiSmart-a. Na kraju, kliknite do Zaradite kamatu tab. Odaberite valutu, datum isteka, način primanja kamate i iznos depozita za plan štednje, a zatim dodirnite POTVRDI da počnete zarađivati.

SNAŽAN Pružalac usluga

Uspjeh projekta koji pruža uslugu novčanika je ključan za vaš potencijal prihoda. Prosperitetni ekosistem, sa jakim izvornim tokenom, generirat će kapitalne dobitke povrh kamata na štednju, istovremeno pružajući dodatne potencijalno unosne finansijske usluge.

Još jednom, ArbiSmart postavlja standard. Kako sve više ljudi otvara planove za štednju novčanika kako bi ostvarili konstantan pasivni profit i zaštitili svoja sredstva od daljeg pada cijena, potražnja za RBIS-om će rasti, jer je potrebno da se zaradi kamate na vaš kapital. U isto vrijeme, ponuda, koja je ograničena, zauvijek ograničena na 450 miliona RBIS, nastavit će se smanjivati ​​kako sve više tokena bude povučeno iz opticaja i zaključano u planovima štednje. Kako potražnja premašuje ponudu, cijena tokena će nastaviti rasti.

Osim toga, u narednih nekoliko mjeseci, u Q4 2022 i Q1 2023, ArbiSmart uvodi niz novih usluga u svoj ekosistem od kojih će svi zahtijevati korištenje RBIS-a. To će uključivati ​​mobilnu aplikaciju za kupovinu, pohranu i razmjenu kriptovaluta; DeFi protokol sa nikada ranije viđenim funkcijama gamifikacije koje koriste NFT za povećanje prinosa poljoprivrednika od pozajmljivanja sredstava i obezbeđivanja likvidnosti; NFT tržište za kupovinu i prodaju različitih vrsta ne-zamenljivih tokena; ekskluzivna NFT kolekcija; berza kriptovaluta i metaverzum igraj da zaradiš, gde je valuta virtuelnog sveta RBIS.

Sve ove komunalne usluge će biti međusobno povezane, a vlasništvo nad RBIS-om će obezbijediti preferencijalne uslove u cijelom ekosistemu, povećavajući potražnju za tokenima. Dakle, ArbiSmart NFT može poslužiti kao avatar u metaverzumu ili poboljšati APY farmera prinosa, dok će naknade za razmjenu kriptovaluta biti snižene ako se plaćaju u RBIS-u. Sve ovo znači da vlasnici novčanika neće samo zarađivati ​​visoke industrijske kamatne stope na zaključana sredstva, već će profitirati na rastućoj vrijednosti domaćeg tokena.

Kao što smo vidjeli, pravi novčanik može generirati izuzetno visoku kamatu, daleko bolje od bilo koje banke, bez napora, dok stvara mogućnosti za zaradu od raznih dodatnih izvora prihoda.

Za 72 sata od objavljivanja ovog članka, ArbiSmart nudi promociju u kojoj će oni koji se prijave i otvore plan štednje u novčaniku dobiti 1.000 bodova, dodijeljujući status računa početnik 1 i omogućavajući im da počnu zarađivati ​​kamatu bez potrebe da kupuju RBIS.

Za učešće u promociji, otvori novčanik ovdje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *