Crypto

Kako izbjeći sljedeći FTX: kripto signali i podaci na lancu olakšani s ovom novom platformom

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

U proteklih nekoliko sedmica, događaji na kripto tržištu pokazali su da investitori moraju biti izuzetno oprezni pri odabiru kovanica i razmjena. Srećom, Dash 2 Trade je tu da pomogne investitorima da donesu bolje informisane odluke koristeći podatke na lancu u realnom vremenu za korisnike svih nivoa iskustva.

Bloomberg terminal za kripto

Dash 2 Trade je platforma za istraživanje i analizu koja pomaže investitorima na tržištu da pronađu profitabilne prilike za trgovanje koristeći širok spektar alata i uvida. Platformu je izgradila Learn 2 Trade, kripto-obrazovna platforma koja ima postojeću zajednicu od preko 70.000 članova.

Alati mogu biti kritičan resurs za investitore koji možda nisu voljni proći kroz opsežne tehničke i fundamentalne korake istraživanja.

Više nego samo istraživanje

Dash 2 Trade pruža statistiku o imovini i likvidnosti berze koja može da identifikuje kovanice sa niskom likvidnošću ili razmene sa nedovoljnim obimom da podrže njihove aktivnosti. Ovo će pomoći investitorima da izbjegnu razmjene poput FTX-a i digitalne imovine poput FTT-a sa slabim osnovama. Dash 2 Trade može pomoći investitorima da pronađu bolje alternative sa tržišnim povratima.

Investitori takođe mogu dobiti pristup tokenima i aktivnostima novčanika, prateći kretanje novčanika nekih velikih kitova kako bi utvrdili koja sredstva mogu imati rast cijena. Dash 2 Trade non-stop skenira vodeće mreže kako bi identifikovao trendove, omogućavajući investitorima da posmatraju dinamiku tržišta u više blokova.

Ovaj alat izgleda kao “Bloomberg terminal za kriptovalute,” Dash 2 Trade je spreman da vidi značajan porast aktivnosti i broja korisnika kada kripto tržište krene u bikovski rast. Očekuje se da će investitori uskoro pohrliti na tržište, a ovi ljudi će najvjerovatnije tražiti platformu poput Dash 2 Trade. Korisnici svih nivoa iskustva mogu da iskoriste prednosti resursa zahvaljujući njegovom intuitivnom korisničkom interfejsu.

Konačno, programeri Dash 2 Trade takođe redovno vode različita takmičenja i inicijative za angažovanje zajednice na kojima korisnici mogu osvojiti nagrade.

Skočite na ovaj bandwagon sa D2T

Kako se izgledi za Dash 2 Trade nastavljaju poboljšavati, investitori će tražiti načine da se uključe u akciju. Ovdje dolazi D2T.

D2T služi kao izvorni token za Dash 2 Trade. Imovina se koristi za plaćanje funkcija platforme. Korisnici mogu platiti 400 D2T mjesečno za Starter uslugu i 1.000 D2T mjesečno za Premium nivo.

D2T je također primarni kanal preko kojeg korisnici mogu učestvovati u Dash 2 Trade takmičenjima.

S obzirom na osnove projekta, D2T ima potencijal da vrati ogroman profit ranim investitorima. Imovina je trenutno dostupna u pretprodaji i prodaje se za $0,0513.

Ova cijena će porasti na $0,0533 u sljedećoj fazi prodaje.

Posjetite Dash 2 Trgujte sada

Leave a Reply

Your email address will not be published.