Crypto

Je li ApeCoin sljedeća kriptovaluta koja će eksplodirati na lansiranju APE Stakinga

Čini se da je ApeCoin spreman za pumpanje u narednim danima i sedmicama prije nego što APE krene uživo.

Novčić je ostvario stabilne dobitke u posljednjih sedam dana, 15% u sedmici i 7% u posljednja 24 sata, uz veći rast koji se očekuje nakon što je Horizen Labs najavio da će održati Twitter Spaces na tu temu 22. septembra.

Ostaje nejasno kada će tačno ulaganje krenuti uživo, a neki vlasnici su na društvenim mrežama izrazili ljutnju i razočaranje što se to još nije dogodilo.

Međutim, opće raspoloženje o APE-u je sada bikovsko i tržište bi moglo vidjeti veći rast i prije i nakon ulaganja uživo, s investitorima koji žure da kupe novčić i zatim ga skinu s tržišta.

Šta je ApeCoin i Bored Ape Yacht Club?

Bored Ape Yacht Club (često nazivan BAYC) jedna je od najboljih NFT kolekcija u kripto.

Uprkos tome što su milijarde povučene sa NFT tržišta i mnoge kolekcije u minusu, najjeftiniji BAYC je i dalje na rasprodaji za 72 ETH (približno 125.000 dolara), a tokom NFT bull trke prošlog leta, višestruki Bored Apes prodati su za desetine miliona dolara.

Kolekcija ima brojne sponzore slavnih, među kojima su Eminem, Snoop Dogg, Madonna, Jimmy Fallon i mnogi drugi.

BAYC univerzum također uključuje druge kolekcije – Mutant Ape Yacht Club i Bored Ape Kennel Club – koje su sekundarne kolekcije i koštaju znatno manje, ali su i dalje vrlo tražene.

ApeCoin je ERC20 token koji djeluje kao token upravljanja unutar APE ekosistema i ApeCoin decentralizovane autonomne organizacije (DAO), to je inicijativa vođena zajednicom koja omogućava vlasnicima da glasaju o idejama, projektima i drugim zadacima unutar ekosistema.

Također omogućava vlasnicima ekskluzivan pristup drugim stvarima kao što su roba, događaji, premium igre i usluge, a mi smo ga uvrstili među naših 10 najboljih novih kriptovaluta za kupovinu.

APE je u maju dostigao najviši nivo od 25 dolara i iako mu je cena značajno pala, ostao je među 40 najboljih kovanica po tržišnoj kapitalizaciji na osnovu poželjnosti ekosistema Bored Ape i snage zajednice, uprkos opštem nedostatku korisnosti u odnosu na neke projekte.

Šta je APE Staking?

ApeCoin DAO je objavio sve detalje o tome šta će ulaganje podrazumijevati.

Ali u sažetku, ApeCoin će biti distribuiran svim vlasnicima Bored Apea i Mutant Apea koji ulože svoje NFT plus APE novčić. On nudi veliki podsticaj vlasnicima NFT-a da kupe više APE-a sa jedinom namerom da ga ulože i što više rade to će nagrade biti veće.

Međutim, da bi vlasnici ostvarili maksimalne prinose, moraju imati određeni iznos APE (10.094 za BAYC i 2.042 za MAYC), a mnogi vlasnici ne zarađuju ni blizu toga.

Korisnik Twittera Ouroboros Capital je razbio APE ulaganje, novčanike vlasnika NFT-a i potencijalni iznos koji bi vlasnici BAYC-a i MAYC-a mogli zaraditi i zaključio da će APE uskoro postati obavezna kupovina za njih.

Ne samo da će to dovesti do povećane potražnje, već će kada ulaganje prestane da postoji, ponuda novčića će biti isisana sa tržišta.

Jedan alternativni novčić sa sličnim potencijalom rasta u narednim sedmicama je Tamadoge.

Projekat trenutno uživa izuzetno uspešnu pretprodaju i prikupio je skoro 15 miliona dolara za nešto više od mesec dana, sa samo 15% preostalih alokacija za pretprodaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published.