Crypto

Izgradite svoj vlastiti virtuelni svijet s ovim Metaverse Crypto – dobijte rani pristup u pretprodaji

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com

Metaverzum je možda u nastajanju manje od tri godine, ali je privukao nekoliko interesovanja kompanija i pojedinaca. Prema a McKinsey izvještajvirtuelni krajolik sa kriptovalutom mogao bi potencijalno dostići 5 biliona dolara 2030. godine, za manje od osam godina.

Trenutni metaverzalni koncepti kao što su Decentraland i The Sandbox otvaraju put za novu ekonomiju kreatora. Međutim, oba ne mogu dovesti podsektor u nastajanju do njegovog punog potencijala. Jedan projekat koji dodaje ukus ekosistemu metaverzuma je RobotEra.

Ovaj članak će investitorima dati kratak pogled na projekat RobotEra i ideju koja potencijalno mijenja igru ​​​​koji predstavlja za virtualni svijet.

Šta je RobotEra?

Pokrenut u novembru 2022., RobotEra je projekat metaverzuma za obnovu planeta nalik sandboxu. Fokusira se na uključivanje korisnika u višestruke aktivnosti u kojima su oni odgovorni za reorganizaciju napuštenog virtuelnog pejzaža.

Igrači su predstavljeni kao roboti na projektu metaverse, otuda i naziv RobotEra. Svaki robot se kombinuje kao nezamenljivi token (NFT), što ih čini jedinstvenim i različitim jedni od drugih.

RobotEra predstavlja puni paket metaverzuma mogućnosti na koje svi mogu iskoristiti. Isključiva odgovornost igrača je da steknu resurse koji će im pomoći u potrazi za ponovnom izgradnjom planete, kreirati robote pratioce i učestvovati u misijama. Ono što ga čini još impresivnijim je to što dolazi sa zajedničkim multiverzumom u kojem se korisnici mogu povezati s drugim svjetovima kako bi kreirali i sarađivali, monetizirali tematske parkove kroz lansiranje, organizirali koncerte, pa čak i kreirali muzejski događaj u koji će virtualni korisnici otići. Korisnici takođe mogu kreirati sa drugim NFT zajednicama u pejzažu virtuelne stvarnosti.

Glavni tim projekta razvija još više jedinstvenih koncepata oko njega. U bliskoj budućnosti, korisnici mogu otključati svoje kreativne genije putem RobotEra Editor-a. Ovo će omogućiti igračima da kreiraju virtuelne zemlje i robote i NFT.

Korisnici će takođe moći da učestvuju u misijama kako bi imali priliku da osvoje nagrade, od kojih će neke doći u tokenu platforme, TARO. Još je jedinstveniji jer korisnici mogu stvarati originalna umjetnička djela i izlagati ih na muzejskim događajima.

Sa toliko potencijala upakovanog u projekat, nije ni čudo što je mrežni token privukao toliku pažnju.

TARO Blazing Through Presale

Kao i većina projekata fokusiranih na kripto, RobotEra tim ima za cilj promovirati usvajanje kriptovaluta kroz prostorno orijentiranu blockchain igru. Projekat pokreće model igranja za zaradu (P2E), koji nagrađuje igrače valutama u igri za interakciju s igrom.

Ovaj novac u igri, nazvan TARO, koristit će se za brojne aktivnosti platforme, uključujući plaćanje predmeta i otključavanje ključnih stavki na pojedinačnim robotima.

U međuvremenu, projekat RobotEra je trenutno u fazi pretprodaje, što znači da prikuplja sredstva od investitora. Uprkos tome što je star mjesec dana na tržištu, TARO token je privukao značajnu pažnju investitora. To se vidi i po tome koliko je ekipa do sada podigla. U vrijeme štampe, RobotEra projekat je prikupio preko 635.072 dolara u pretprodaji.

U međuvremenu, rani investitori trenutno kupuju token na 0,020 dolara u trenutnoj fazi pretprodaje. Ali očekuje se da će se ovo povećati na 0,025 dolara za drugu fazu i vjerovatno zaokružiti na 0,032 dolara u završnoj fazi prije nego što token bude lansiran na tržište. To ukazuje na jaku potražnju investitora za projektom.

Sa ekosistemom metaverzuma koji se smatra sljedećom granicom ljudskog iskustva i interakcije s internetom, RobotEra i TARO su najbolje opcije za korištenje u potencijalno profitabilnoj budućnosti.

Kupite TARO u pretprodaji odmah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *