Crypto

Investitori odustaju od Svjetskog kupa Inu (WCI) kako bi se pridružili Presale Dogecoin (DOGE) i Orbeon Protocol (ORBN)

Odricanje od odgovornosti: Tekst ispod je oglasni članak koji nije dio Cryptonews.com urednički sadržaj.

Orbeon Protocol (ORBN), trenutno u četvrtoj fazi globalne pretprodaje, zauzeo je tržište kriptovaluta uz rast od 1400%. Stručnjaci iz industrije jamče za dugoročni uspjeh Orbeon protokola (ORBN) zbog njegovih jedinstvenih slučajeva upotrebe i ogromnog potencijala rasta.

Dok se mnogi kripto projekti oporavljaju od svojih dugotrajnih padova, kao što je Dogecoin (DOGE), kripto investitori globalno odbacuju tokene poput Svjetskog kupa Inu (WCI) radi zelenijih pašnjaka. Čitajte dalje da biste razumjeli zašto je Orbeon protokol (ORBN) izbor svakog kripto entuzijasta i da li biste i vi trebali zaroniti?

>>KUPITE ORBEON TOKENE OVDJE<<

Svjetsko prvenstvo Inu (WCI) lišeno praktične koristi

Svjetsko prvenstvo Inu (WCI) je ETH token lansiran kako bi proslavili groznicu Svjetskog kupa, omogućavajući vlasnicima da međusobno trguju i klade se. Svjetsko prvenstvo Inu (WCI) je web3-ova vrhunska platforma za klađenje koja omogućava klađenje i lutriju u stvarnom vremenu za ljubitelje igara. Kao inovativan koncept, Svjetsko prvenstvo Inu (WCI) je dobilo veliku podršku i podršku fudbalskih zvijezda, što je u početku pomoglo Svjetskom kupu Inu (WCI) da dobije zamah.

U vrijeme FIFA svjetskog prvenstva, WCI token je doživio porast od 4000% u odnosu na početnu cijenu od 0,0012 dolara. Trenutno se trguje po cijeni od 0,0026 dolara, što je skoro 92% niže od cijene ATH od 0,034 dolara, kao što je viđeno u oktobru 2022. Nakon FIFA Svjetskog prvenstva, vlasnici tokena su shvatili da Svjetsko prvenstvo Inu (WCI) više nema koristi u stvarnom svijetu.

Stoga je vrijednost Svjetskog kupa Inu (WCI) pala za preko 50% u sljedećem mjesecu. Shodno tome, investitori Svjetskog kupa Inu (WCI) prebacuju svoja sredstva na pouzdanije alternative koje su usmjerene na rast kao što je Orbeon protokol (ORBN).

Dogecoin (DOGE) više obećava od ostalih meme kovanica

Dogecoin (DOGE), lansiran 2014. godine, danas je među najpopularnijim mem kovanicama na kripto tržištu. Unatoč tome što većina investitora i dalje sumnja u memecoine, Dogecoin (DOGE) se pojavio kao obećavajući kripto token koristan za podršku transakcijama u kripto ekosistemu. Nedavno je Dogecoin (DOGE) bio u vijestima za smanjenje emisije ugljika za 25% u 2022. Stoga su stručnjaci ustanovili Dogecoin (DOGE) kao pouzdan meme kovanicu, za razliku od drugih sličnih tokena.

Dogecoin (DOGE) se trenutno trguje po cijeni od 0,08 USD, što je otprilike 89% niže od ATH cijene od 0,73 USD, kao što je viđeno u maju 2021. Investitori vide Dogecoin (DOGE) kao idealno dugoročno zadržavanje. Međutim, s novim tokenima veće korisnosti koji dominiraju kripto tržištem, ne možemo jamčiti za rast Dogecoina (DOGE) do njegovih prethodnih ATH nivoa.

>>KUPITE ORBEON TOKENE OVDJE<<

Orbeon protokol (ORBN): Crypto novi rudnik zlata

Orbeon Protocol (ORBN) je kripto premijerni projekt koji ima za cilj revolucioniranje tradicionalnog crowdfundinga i industrije rizičnog kapitala uz pomoć napredne blockchain tehnologije. Orbeon Protocol (ORBN) omogućit će maloprodajnim kripto investitorima da kupe NFT-ove koji se temelje na dionicama obećavajućih startupa za samo 1 dolar. Istovremeno, Orbeon Protocol (ORBN) će omogućiti preduzećima u ranoj fazi da prikupe kripto kapital prodajom frakcionisanih NFT-ova podržanih stvarnim kapitalom.

Kako bi osigurao sigurnost sredstava maloprodajnih investitora, Orbeon Protocol (ORBN) će primijeniti mehanizam ‘Fill or Kill’. Ako preduzeće ne uspije prikupiti minimalni potrebni kapital, Orbeon Protocol (ORBN) će vratiti prikupljena ulaganja svojim obveznicima. Nedavna revizija pametnih ugovora koju je proveo Solid Proof dobila je zeleni signal, uvjeravajući pouzdanost Orbeon protokola (ORBN). Iznad svega, platforma je najavila desetogodišnji period zaključavanja likvidnosti, što ukazuje na dugoročnu viziju Orbeon protokola (ORBN).

ORBN token, koji je trenutno u završnoj fazi pretprodaje, trguje se po neverovatno niskoj ceni od 0,06 dolara, što je idealno za investitore da urone. Stručnjaci su prognozirali da će cena ORBN dostići 0,24 dolara kada se pretprodaja završi.

Saznajte više o pretprodaji Orbeon protokola

web stranica: https://orbeonprotocol.com/

Pretprodaja: https://presale.orbeonprotocol.com/register

telegram: https://t.me/OrbeonProtocol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *