Crypto

Investirajte u ovu platformu za kripto signale sada i povećajte svoj uspjeh u trgovanju

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Uzbudljiva nova platforma za kripto inteligenciju i signale Dash 2 Trade sada ulazi u posljednje dane svoje preprodaje D2T tokena.

Projekat, koji je sada prikupio skoro 11,5 miliona dolara tokom pretprodaje, ima još samo nedelju dana do zatvaranja pretprodaje (5. januara 2023.) do početne ponude razmene 11. januara 2023.

Investitori i trgovci su izuzetno uzbuđeni novim protokolom koji će svojim korisnicima pomoći da maksimiziraju svoj potencijal za ostvarivanje profita i uspjeh u trgovanju nudeći niz alata, podataka, analitike i metrike.

Dash 2 Trade je već osigurao listing na berzama LBank, Changelly Pro, BitMart i Uniswap, a stručnjaci predviđaju da će D2T token porasti tokom IEO-a kao jedan od najboljih budućih kripto projekata.

Posjetite Dash 2 Trade Presale odmah

Dash 2 Trade za pomoć investitorima i trgovcima

Dash 2 Trade je razvila grupa iskusnih profesionalnih trgovaca koji su uočili ogroman jaz na kripto tržištu za pouzdanu analitiku i alate.

Nakon kolapsa FTX-a – koji je doveo do uništenja milijardi dolara novca investitora – grupa u razvoju odlučila je prekinuti pretprodaju prije nego što se očekivalo jer su kripto investitorima hitno potrebni pouzdani alati koji će im pomoći da maksimiziraju profit i izbjegnu prevare.

Dash 2 Trade platforma, kojoj se pristupa putem troslojne pretplatničke usluge, nudi različite usluge koje će svojim korisnicima pomoći da povećaju svoje posjede čak i tokom medvjeđeg tržišta.

Jedan takav alat je Dash Score, prilagođeni alat za ocjenjivanje kripto preprodaje koji će biti podvrgnut beta testiranju od 5. januara 2023. godine.

Iako je ulaganje u pretprodaju kriptovaluta bilo jedan od najpouzdanijih načina na koji su investitori ostvarili profit tokom užasne 2022. godine, ono je još uvijek prepuno inherentnih rizika – s tim da su mnogi projekti čiste prevare.

Mnogim investitorima nedostaje znanja ili vremena za pravilno istraživanje novih pretprodajnih projekata pa će Dash 2 Trade obaviti dužnu pažnju u njihovo ime, temeljito istražujući njihove bijele knjige, tokenomiju, tim i korisnost kako bi ponudio rezultat od 100.

Oni će tada biti rangirani kako bi se osiguralo da investitori troše svoj kapital s povjerenjem na najbolje nove projekte u prostoru.

Daleko od Dash Score-a, Dash 2 Trade također nudi vodeće kripto signale na tržištu za isticanje mogućnosti kupovine i prodaje i pruža analitičke podatke za uočavanje trendova u razvoju – osjećaj društvenih medija, podaci na lancu i kit novčanici će se pratiti i analizirati kako bi se dobili prednost nad tržištem.

Netrgovci također mogu koristiti funkciju trgovanja kopiranjem profitabilnih trgovaca ili naučiti kako sami trgovati tako što će se upisati na Akademiju Learn to Earn.

Za trgovce, postoji niz nezavisnih tehničkih indikatora profesionalnog nivoa, kao što su statistika knjige naloga i pokretni proseci, kao i razni alati za izgradnju strategije i profiler rizika koji pomažu u psihologiji i doslednosti tržišta.

Postoje automatizirani API-ji za trgovanje i back-tester koji omogućava trgovcima da testiraju teorije u živim tržišnim uvjetima bez rizika kapitala.

Postoje i alati za društveno trgovanje kao što su Discord grupe samo za članove za diskusiju o uvidima i trgovačkim takmičenjima koja nagrađuju najprofitabilnije trgovce.

Posjetite Dash 2 Trade Presale odmah

Preprodaja D2T tokena

Kao što je ranije spomenuto, sada je preostala samo jedna sedmica za investitore da kupe D2T tokene prije nego što stignu na burze, gdje se očekuje da će cijena naglo skočiti.

D2T tokeni se trenutno mogu kupiti za 0,0533 dolara, ali ta cijena neće trajati dugo nakon što projekat bude imao početnu ponudu za razmjenu.

Dash 2 Trade također nudi 150.000 dolara D2T tokena u nagradnoj igri, a investitori mogu slagati unose ispunjavanjem zadataka na društvenim medijima.

Dash 2 Trade dolazi od doxxed i KYC verifikovanog tima koji je prethodno razvio Learn2Trade, početničku platformu za Forex i kripto trgovinu koja ima više od 70.000 korisnika i četiri zvjezdice na web stranici TrustPilot za recenzije.

Pametni ugovor D2T tokena također je u potpunosti revidiran od strane SolidProof-a.

Potencijalni investitori bi trebali pročitati bijelu knjigu Dash 2 Trade ili se pridružiti Telegram grupi za više informacija i najnovije vijesti.

Kupite D2T tokene odmah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *