Crypto

Intervju s Kevinom O’Learyjem: 28.000 $ Bitcoin sljedeći ili niže? | Tržišni razgovori sa Crypto Jebbom

Sa cijenom Bitcoina (BTC) iznad 22.000 dolara, sve više i više tržišnih igrača ponovo postaje bikovsko. Da li to znači da bismo mogli vidjeti da BTC kratkoročno ide na 28.000 dolara ili će pasti ispod trenutnih nivoa? Pridružite nam se dok razgovaramo o ovoj i drugim temama sa Crypto Jebbom i gospodinom Wonderfulom, samim sobom, Kevinom O’Learyjem.

U ovonedeljnoj epizodi Market Talks, pozdravljamo biznismena, preduzetnika, autora, vinara i televizijskog voditelja, g. Kevina O’Learyja.

O’Leary, najpoznatiji kao ajkula u hit reality TV emisiji Shark Tank, je predsjednik O’Shares Investments i strateški investitor u WonderFi. Priča o uspjehu gospodina O’Learyja počinje tamo gdje većina poduzetnika počinje — s velikom idejom i nula gotovine.

Glavna tema razgovora u emisiji je da li će BTC dostići 28.000 dolara ili će ponovo testirati najniže vrijednosti na medvjeđem tržištu u junu. Sa toliko neizvjesnosti na tržištu trenutno, razgovaramo i o najboljem načinu navigacije digitalnom imovinom do kraja godine.

Nakon propasti Terra (Luna) — sada preimenovane u Terra Classic (LUNC) — i nesolventnosti Celsiusa i Three Arrows Capitala, pitamo Kevina misli li, iz poslovne perspektive, da je ove kompanije trebalo spasiti.

Iako je gospodin O’Leary veliki pobornik Bitcoina i kriptovaluta, još uvijek nismo vidjeli velike institucionalne investitore u ovom prostoru. Kao takvi, pitamo Kevina šta treba da se dogodi prije nego što velike institucije uđu na kripto tržište. Također biramo njegov mozak o regulatornim izgledima za kriptovalute u Sjedinjenim Državama i inozemstvu.

Ether (ETH) je posljednjih sedmica bio najbolji kripto izvođač, ali jesu li dobici opravdani ili su samo nusproizvod hypea oko spajanja? Pitamo Kevina šta misli o budućnosti Ethereuma i da li je moguća ETH od 2.000 dolara 2022.

Uključite se da se vaš glas čuje. Prihvaćat ćemo vaša pitanja i komentare tokom cijele emisije, stoga ih pripremite za rad.

Market Talks with Crypto Jebb prenosi uživo svakog četvrtka u 12 pm ET (4:00 pm UTC). Svake sedmice donosimo intervjue s nekim od najutjecajnijih i najuticajnijih ljudi iz kripto i blockchain industrije. Stoga, svakako prijeđite na Cointelegraphovu YouTube stranicu i razbijte ta dugmad za lajk i pretplatu za sve naše buduće videozapise i ažuriranja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *