Crypto

Igrajte da zaradite uz Calvaria – Sljedeća velika stvar u Crypto Gamingu?

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Prije blockchain ere, igrači su provodili toliko vremena igrajući franšizirane igre, a jedina nagrada za nebrojene sate bile su uzbuđenje i avantura. Međutim, blockchain prostor brzo uvodi sistem u kojem igrači mogu generirati prihod od igara s kojima komuniciraju. Još zanimljivije je da igrači posjeduju 100% svih sredstava u igri koju ostvare igrajući igru.

Jedna takva igra za zaradu je novo izdana blockchain kartaška igra, Calvaria: Duels of Eternity.

Šta je Calvaria?

Calvaria: Duels of Eternity je online strateška igra koja omogućava igračima da učestvuju u turnirima putem karata koje predstavljaju različite likove u igri. Svaka kartica je nezamenljivi token (NFT) sa jedinstvenim sposobnostima i osobinama.

Igrači imaju zadatak da sastave najbolji špil karata kako bi se međusobno borili. Da bi to učinili, igrači koriste složene strategije i taktike u pokušaju da dobiju nagrade i osvoje razne nadogradnje. Pobjednički igrač je tada nagrađen eRIA-om.

Blockchain igra je također napravljena na način da igrači imaju 100% kontrolu nad svojom imovinom u igri. Ova sredstva se mogu zaraditi igranjem igre ili sudjelovanjem u drugim aktivnostima platforme. Igrači mogu unovčiti ovu imovinu u igri na Calvaria NFT tržištu za pasivni prihod.

Calvaria je na misiji

Kripto prostor je još uvijek u fazi usvajanja jer sve više korisnika ulazi u ekosistem. Međutim, brz rast ekosistema i brzina angažmana korisnika su prilično spori. To je zbog potrebe za više projekata fokusiranih na korisnika i složenosti same tehnologije.

Kako bi ubrzao ovaj proces, Calvaria tim je odlučio napraviti igru ​​u kojoj svaki igrač postaje pseudo-ambasador kriptovaluta. To se radi putem višestrukih načina igre, koji se sviđaju kako igračima koji vole kripto, tako i pasivnijim igračima. Igra Calvaria je podijeljena na free-to-play (F2P) i play-to-earn (P2E) način rada.

Oba omogućavaju igračima pristup cjelokupnoj funkcionalnosti Calvaria s jednom ključnom razlikom; F2P igrači ne zarađuju RIA valutu u igri. Osim toga, mogu učestvovati na sezonskim turnirima, nadograditi svoja sredstva u igri i dobiti stipendije.

Međutim, P2E način rada dolazi s još više funkcionalnosti. S obzirom da je svaka karta NFT, igrači mogu lako prikupiti najbolji špil karata i prodati ih drugima. Uz jedinstvene i rijetke osobine, ove karte značajno povećavaju pobjednički potencijal igrača.

Također, ove kartice se zatim mogu prodati na Calvaria NFT marketplaceu, a najbolja stvar u vezi s tim je da prvi vlasnik dobije određenu naknadu. Ovo je odličan način za generiranje pasivnog prihoda od igranja igara koje pokreće blockchain.

Osim ovoga, igrači također mogu nadograditi svoje NFT kartice, zaraditi stipendije i prilike za oglašavanje, otvoriti tajanstvene kutije za plijen i učiniti mnogo više.

RIA-in potencijal

Kako se pokreće sve više projekata, valute u igri postaju norma u blockchain igraćem krajoliku. Međutim, RIA je malo drugačija od stada. Za početak, pokreće čitavu online stratešku igru, što znači da se svaka transakcija izvršava s njim, a igrači se istovremeno nagrađuju tokenom.

Međutim, svojim vlasnicima pruža još jednu mogućnost pasivnog prihoda. Na sljedećem pokrenutom projektu, vlasnici RIA tokena će moći uložiti svoju digitalnu imovinu i zaraditi više od toga.

RIA-ina fascinantna runda pretprodaje

Calvaria tim trenutno razvija igru ​​i nalazi se u fazi pretprodaje. Do sada je tim ostvario preko 2,59 miliona dolara investicija. Ovo pokazuje snažno interesovanje za projekat i rastuće uverenje u njegovu sposobnost da postane popularan u narednim mesecima.

RIA je u posljednjoj fazi pretprodaje, sa samo 16% tokena za kupovinu. Investitori sada mogu kupiti 30,77 $RIA za 1 USDT.

Kupite RIA u pretprodaji odmah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *