Crypto

I Am Myriad pokreće svoje Web3 ambicije sa Amesweh Aliens NFT kolekcijom

Odricanje od odgovornosti: Tekst ispod je saopštenje za javnost koje nije dio Cryptonews.com urednički sadržaj.

Na tržištu definitivno ne nedostaje zanimljivih Web3 kompanija. Mnoge kompanije su kreirale nove platforme koje koriste najsavremeniju tehnologiju da donesu najbolja NFT i metaverzalna iskustva. Sa današnjom rafiniranom Web3 tehnologijom, ove kompanije mogu ispričati zanimljive priče i pružiti uvjerljiva iskustva korisnicima.

Nova Web3 kompanija pod nazivom I am Myriad pravi talase na tržištu zbog ovog pristupa. Zajedno sa NFT tržištem, kompanija je lansirala novu NFT kolekciju sa zadivljujućom pričom pod nazivom Amesweh Aliens. Saznajte sve što trebate znati o I Am Myriad i Amesweh Aliens NFT kolekciji ovdje.

I Am Myriad je Web3 kompanija sljedeće generacije

Ja sam Myriad je Web3 kompanija u nadolazećoj fazi koja je specijalizirana za pružanje širokog spektra Web3 iskustava, uključujući i ona koja se odnose na NFT. Tim stvara prostor u kojem umjetnici, muzičari, brendovi i filmaši mogu koristiti njegovu platformu za interakciju sa svojim zajednicama.

I Am Myriad platforma uključuje NFT tržište koje je izgrađeno na BSC mreži. Kao rezultat toga, postoje veoma niske naknade za gas i besplatno kovanje NFT-ova, što će se bez sumnje svidjeti kolekcionarima. Kriptovalute koje se mogu koristiti uključuju USDT, BNB i BUSD, iako će u budućnosti postojati podrška za više sredstava.

Prvi veliki napor I Am Myriada u Web3 prostoru je kolekcija Amesweh Aliens NFT, koja je zajednički projekat pokrenut s novim umjetnikom u nastajanju. Kolekcija je znak snažnog naglaska I Am Myriada na autentičnosti, ključnog faktora kada je u pitanju izlistavanje na NFT tržištu platforme.

NFT tržište je veliki dio ekosistema I Am Myriad, gdje će korisnici kupiti brojne autentične NFT kolekcije koje tim planira da ponudi. Korisnici se mogu povezati na tržište s bilo kojim kompatibilnim novčanikom, kao što je MetaMask ili Trust Wallet. Zatim, da bi kupili NFT, jednostavno moraju odabrati određeni NFT i pratiti direktne upute na ekranu.

Prednosti postojanja na BSC mreži čine kolekcije privlačnijima zbog nižih troškova. NFT-ovi se mogu prodati na bilo kojem tržištu baziranom na BSC-u, a korisnicima će biti potrebno samo malo BNB-a da plate naknade za gas.

Postoje različite vrste NFT-ova dostupnih na I Am Myriad tržištu. Međutim, najzanimljiviji od njih su Amesweh Aliens, koji ima neka zvjezdana djela i zaista bi mogao privući mnogo investitora.

Šta je kolekcija Amesweh Aliens NFT?

Prvo veliko izdanje I Am Myriad je već spomenuta kolekcija Amesweh Aliens NFT. Ovo je set od 2.222 NFT-a zasnovanih na četiri vanzemaljske rase, od kojih svaka ima svoju posebnu filozofiju. Umjetnički stil kolekcije baziran je na NJO Creations anime umjetničkom stilu. Ovi NFT-ovi imaju dodatne prednosti i korisnost osim samo upečatljivih umjetničkih djela.

Ovi vanzemaljci pripadaju četiri klana: Zahrab, Azrachola, Lahdom i Humora. Imaju različite filozofije: rivalstvo, dominaciju, osvetu i harmoniju. 2.222 NFT-a zajedno pričaju priču o ovim bićima koja žive u svetu Tasira.

Umjetnik iza projekta je 14-godišnjakinja po imenu Naomi John O., koja ima inspirativnu priču i dala je mnogo doprinosa u dobrotvorne svrhe. Ovo je zaista u skladu sa fokusom I Am Myriad na zajednicu i altruističku svrhu. Projekat čak ulaže napore da nahrani gladne u siromašnim zemljama poput Ugande i da ženama obezbijedi sanitarne potrepštine.

Ono što je posebno zanimljivo je da svaki nosilac NFT-a može direktno doprinijeti priči ovog svijeta. U ovom univerzumu će biti deset epizoda u stilu animea, a svaka epizoda će trajati 2 do 3 minuta. Anime epizode će ući u produkciju nakon što se NFT-ovi rasprodu.

Kao što smo ranije spomenuli, ima višestruke prednosti držanja Amesweh Aliens NFT-a. Najznačajniji od njih je činjenica da će vlasnici dobiti Tether tantijeme generisane iz prihoda NFT tržišta.

Bliska budućnost za Amesweh Aliens i I Am Myriad izgleda vrlo obećavajuće. Amesweh Aliens donosi uzbudljiv projekat fokusiran na naraciju na NFT tržište, dok I Am Myriad podstiče stvaranje autentičnih NFT-ova fokusiranih na zajednicu. Ovo je uzbudljivo vrijeme biti NFT kolekcionar i kreator.

Donošenje autentičnih narativa u NFT prostor

I Am Myriad kolekcionarima nudi fascinantnu NFT kolekciju, a istovremeno stvaraocima pruža pošteno i pouzdano tržište. Sve u vezi sa projektom vodi zajednica, a tim je izuzetno fokusiran na to da ga učini platformom za sve dionike. Bilo da se radi o umjetnicima, kreatorima ili NFT kolekcionarima, tim želi da svi sarađuju kako bi stvorili najzabavnije iskustvo.

Trebali bismo očekivati ​​da ćemo vidjeti više kolekcija sa snažnim narativima poput Amesweh Aliensa. Ali, za sada, korisnici bi trebali pogledati NFT seriju prije nego što ona neizbježno osvoji NFT tržište.

Provjerite I Am Myriad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *