Crypto

FTX seks traka označava dno za cijene kriptovaluta? Predviđanja trgovaca

Prodajte kada se pojave reklame za Super Bowl, kupujte kada se pojave seks snimke‘ bio je jedan trgovački savjet od kripto trgovca Chedsa nakon FTX skandala.

cheds (@BigCheds) koji ima 291.000 pratilaca, nije jedini kripto influencer koji predviđa da bi FTX seksualni snimak mogao biti donji signal – pored šireg kolapsa i skandala oko Sama Bankmana-Frieda, Caroline Ellison, Sama Trabuccoa i drugih u Alamedi koji je vidio tržišno raspoloženje dotaknuo dno.

FTX Sex Tape & Crypto Price Predictions

NFT investitor @jpeggler također je tvitovao slično predviđanje svojim 54.000 pratilaca da bi SBF seks traka trebala označiti dno cijena kriptovaluta.

DonAlt, jedan od najpraćenijih kripto Twitter naloga i domaćin emisije TechnicalRoundup na YouTube-u, sada kupuje Bitcoin za dugotrajno zadržavanje.

@CryptoDonAlt je tvitovao grafikon cijena Bitcoina i dugo se postavio ispod svojih 441.000 pratilaca (zaustavljanje nula).

CrediBULL Crypto (@CredibleCrypto), koji ima 337.000 pratilaca, zatim je citirao na Tviteru DonAltovo predviđanje cijene Bitcoina u saglasnosti. On je i sam objavio slične cijene od 100.000 dolara, i više.

Naš stalni analitičar CryptoNews Jacob Bury je ‘počinje akumulirati neke dobre altove po prodajnim cijenama i ulagati u nove pretprodaje‘.

Bitcoin se trenutno trguje za nešto manje od 17.000 dolara, do sada držeći najniži nivo od 9. novembra – 15.588 dolara na Binanceu u odnosu na USDT.

Iako nije spomenuo FTX seks snimku, Edward Snowden je također komentirao 14. da ‘po prvi put nakon nekog vremena počinjem da osjećam svrab da se vratim u Bitcoin‘.

Elon Musk je tvitovao istog dana kada je ‘BTC će uspjeti, ali možda će biti teška zima.’

FTX Sex Tape Datum izlaska

Ako je stvarna, priča se da će FTX seksualna snimka biti objavljena danas u ponoć, u petak 18.

Dana 16 @WhaleChart objavio gornju poruku, navodno od bivšeg radnika FTX-a.

glasi:

SBF i Caroline (Alameda) moraju biti odgovorni. 18.11.2022. njihova seksualna snimka će biti objavljena na ovoj necenzurisanoj web stranici.

Kao insajder FTX-a koji želi ostati anoniman, jedino je ispravno iznijeti istinu na vidjelo. Video snimci iz polikule će unijeti transparentnost i poniznost u ovaj prostor. Neće obrisati ovu web stranicu, ne mogu. Puff komad iz NYT mora biti izbalansiran. Molimo vas da osvijestite ovo nadolazeće curenje informacija.

Ažuriraj – vlasnik web stranice na kojoj će biti objavljena FTX seksualna snimka, sada navodi ‘više očiju‘ su potrebni prije objavljivanja videa, i da će više ažuriranja ispasti’sutra‘.

Posjetite tu stranicu na vlastitu odgovornost – ako je traka zaista stvarna, možda bi bilo sigurnije pratiti stranice poput Know Your Meme koje izvještavaju o ovoj priči u razvoju.

Je li Bitcoin na dnu – Anketa

Najbolji kripto za kupovinu sada

Dok tržište nalazi dno, novi token u pretprodaji mogao bi biti sigurna opklada.

Pogledajte naše recenzije 15 najboljih predprodaja kriptovaluta trenutno na tržištu i nedavne vijesti o prva četiri:

Leave a Reply

Your email address will not be published.