Crypto

FightOut Move-Earn Crypto Presale prikuplja skoro 2,5 miliona dolara, 50% bonusa se završava uskoro – je li ovo sljedeći 25x ICO?

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Revolucionarni novi kripto projekat FightOut koji se kreće za zaradu već je prikupio skoro 2,5 miliona dolara tokom svoje pretprodaje – sa ranim investitorima koji su takođe mogli da zarade 50% bonusa na FGHT tokene.

Projekt ima ambiciozne planove za razvoj uzbudljive nove aplikacije za fitnes, kao i za izgradnju i razvoj teretana integriranih u Web3 na ključnim lokacijama širom svijeta.

Lokacije za prvu teretanu se već traže, a ranije ove sedmice, FightOut je najavio da je već sklopio partnerstvo sa tri sportista svjetske klase koji će djelovati kao ambasadori.

Prva faza pretprodaje je gotovo 50% završena – sa ciljem od 5 miliona dolara – i kada se to postigne, bonus tokeni više neće biti dostupni investitorima, dok će FGHT tokeni također porasti u cijeni nakon završetka faze 1.

Tokeni su trenutno u prodaji po cijeni od 0,0166 USD svaki, a zatim će se svake sekunde povećavati na maksimalnih 0,0333 USD 31. marta 2023. – povećanje od 100%.

Kupite FGHT tokene odmah

FightOut predviđanje cijene – 25x moguće?

Iako 25x – ili 2,500% – zvuči kao velika količina, tokenomija FightOuta i ogromno interesovanje za projekat su vidjeli da neki stručnjaci to smatraju posebnom mogućnošću.

Da bi FGHT tokeni porasli 25x od trenutne cijene, trebali bi dostići cijenu od 0,415 dolara po tokenu.

Međutim, kao što je gore spomenuto, dok su FGHT tokeni trenutno u prodaji za 0,0166 dolara, oni koji sada kupe vidjet će da se cijena tokena udvostruči prije nego što se pretprodaja završi – što znači da je FGHT po 0,415 dolara samo 12,5 puta veći od te cijene, što ga čini jednim najboljih kriptovaluta za kupovinu upravo sada.

FightOut ima maksimalnu ponudu od 10 milijardi tokena, što znači da bi projekat trebao dostići tržišnu granicu od 4,15 milijardi tokena da bi FGHT token dostigao tu cijenu. Opet, to zvuči kao velika cifra, ali s obzirom na korisnost projekta i njegove ambiciozne planove, velika je mogućnost da bi s vremenom projekat mogao dostići tako velike visine.

Projektom će također biti zaključano 30% tokena koji će biti zaključani i pušteni linearno u narednih 10 godina, što potrebnu tržišnu kapitalizaciju smanjuje na ispod 3 milijarde dolara.

Najveći projekat za zaradu koji je trenutno na tržištu, STEPN, bio je pionir u M2E prostoru i ranije ove godine dostigao je najveću tržišnu kapitalizaciju od nešto manje od 2,5 milijardi dolara.

Međutim, vrijednost GMT tokena je u velikoj mjeri porasla samo zbog hype-a i pala je u posljednjih osam mjeseci, a zajednica je bila odbijena potrebom da kupi skupe NFT-ove za pristup sistemu nagrađivanja.

FightOut izbjegava tu zamku bez NFT-ova potrebnih za pristup aplikaciji FightOut i nagrada raspoređenih u REPS-u – drugoj valuti koja djeluje samo unutar aplikacije i nema vrijednost izvan nje – dok FGHT tokeni podupiru projekt, s većinom novca prikupljenog u pretprodaja se koristila za finansiranje kupovine i renoviranja prostora (70%), marketinga i partnerstava (18%) i razvoja proizvoda (12%).

Investitori koji kupuju FGHT tokene u prvoj fazi pretprodaje mogu zatražiti do 50% svoje kupovine u vidu bonusa – sa do 25% za iznose ulaganja preko 50.000 dolara i dodatnih 25% ponuđeno onima koji zaključaju svoje tokene na 24 mjeseca.

FightOut je razvio tim doxxed KYC verificiran od strane CoinSnipera, dok je pametni ugovor FGHT token u potpunosti revidiran od strane pouzdane blockchain sigurnosne firme Certik.

Za više informacija o projektu i bonus šemi za pretprodaju, pročitajte bijelu knjigu FightOut.

Kupite FGHT tokene odmah

FightOut za revoluciju M2E prostora

Investitori su toliko uzbuđeni zbog FightOuta jer je postavljen da pruži bona fide odgovor na ogroman potencijal prostora koji se kreće da zaradiš.

Dok su drugi projekti brojali samo korake dok hodate ili trčite, FightOut koristi pametnu tehnologiju kako bi dosegao kretanje, ključne pokazatelje napora, spavanje i ishranu kako bi izgradio digitalni fitnes profil u svojoj aplikaciji, a zatim prilagodio individualne režime vježbanja svakom korisniku.

Režimi treninga nisu fokusirani samo na snagu i kardio vežbe, već nude holistički pristup koji također uzima u obzir dobrobit i mentalnu snagu.

Fitnes profil je predstavljen u NFT avataru vezanom za dušu – što znači da se ne može prodati ili trgovati – sa korisnicima koji zarađuju REPS za završetak treninga kod kuće ili u teretani i dodatni REPS koji se može osvojiti kroz takmičenja protiv drugih korisnika.

REPS se može koristiti za ostvarivanje popusta na pretplatu na aplikacije i članstva u teretani, rezerviranje osobnih treninga ili kupovinu odjeće, dodataka i opreme za trening.

Programeri FightOuta već traže lokacije za svoju prvu teretanu u stvarnom svijetu, koja će imati funkcije integrirane u Web3 kao što su ‘ogledala’ koja pokazuju digitalni fitnes profil i senzore koji prate treninge – projekt ima za cilj izgraditi i razviti više teretana u ključne lokacije širom svijeta koje djeluju kao središta zajednice.

Prva tri od mnogih velikih sportista već su dovedena u projekat da djeluju kao ambasadori, ne samo da pomognu u reklamiranju projekta, već i da obezbijede ekskluzivni sadržaj kao što su masterklasovi treninga i pristup kampovima za obuku iza scene.

UFC par Amanda Ribas – 9. u slamnatoj kategoriji – i brzorastuća zvijezda Taila Santos, koja je 12. na rang-listi funta za funtu i koja se borila za titulu u mušoj kategoriji u junu, pridružila se projektu, kao i britanski boks kraljica Savannah Marshall.

Bivša WBO šampionka u srednjoj kategoriji Marshall izgubila je titulu u mega-borbi protiv Claresse Shields u oktobru, u najgledanijem ženskom bokserskom meču svih vremena.

Kupite FGHT tokene odmah

Kako kupiti FGHT tokene

FightOut pretprodaja je sada rasprodala skoro 50% svoje faze 1 alokacije, sa tokenima u prodaji za 0,0166 dolara i dostupnim bonusima do 50%.

Da biste kupili tokene, pročitajte naš cijeli vodič o tome kako kupiti FGHT tokom pretprodaje.

FightOut također nudi jednom pobjedniku priliku da osvoji $250,000 FGHT tokena – da uđete morate imati $250 FGHT tokena na dan izvlačenja.

Unosi se mogu slagati ispunjavanjem zadataka na društvenim mrežama.

Kupite FGHT tokene odmah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *