Crypto

Dobijte ekskluzivni pristup kripto signalima i strategijama uz Dash 2 Trade – posljednja šansa da se pridružite pretprodaji

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Iako veliki dio kripto tržišta krvari, Dash 2 Trade korisnicima nudi priliku da maksimiziraju svoj potencijal za ostvarivanje profita pružanjem niza uzbudljivih alata i analitike.

Nova platforma, koja je sada u posljednjim danima preprodaje D2T tokena, sadrži široku paletu alata, podataka i metrika kako bi omogućila investitorima i trgovcima da nadmaše ostatak tržišta.

Pretprodaja je već prikupila više od 11 miliona dolara ulaganja i završit će se 5. januara 2023., prije svog IEO-a 11. januara 2023. – ostavljajući novim investitorima dragocjeno malo vremena da osiguraju D2T tokene prije nego što stignu na razmjenu.

CryptoNews je već proglasio Dash 2 Trade među našim najboljim kriptovalutama za kupovinu za 2023. godinu, s tim da se oko projekta nastavlja graditi hype.

Kupite D2T tokene odmah

Šta je Dash 2 Trade?

Dash 2 Trade je platforma za kripto inteligenciju dizajnirana da pomogne svojim korisnicima da maksimiziraju potencijal svojih posjeda.

To čini tako što nudi vodeće podatke na tržištu i alate profesionalnog nivoa koje korisnici mogu koristiti kako bi ostali korak ispred tržišta i osigurali da su profitabilni – čak i na medvjeđim tržištima.

Dash 2 Trade karakteristike uključuju:

  • Platforma za pretprodaju kriptovaluta po mjeri – Dash Score – koja ocjenjuje i rangira nove projekte od 100 tako da investitori mogu s povjerenjem kupiti nove tokene i izbjeći prevare
  • Signali za kripto trgovinu koji ističu mogućnosti kupovine i prodaje na tržištu
  • Praćenje platformi društvenih medija kao što su Twitter i Reddit, analiza na lancu i praćenje kitova novčanika kako bi se uočili trendovi u razvoju
  • Profesionalne nezavisne mjere trgovanja kao što su pokretni prosjeci i statistika knjige naloga
  • Alati za izgradnju strategije kao što su API-ji za automatsko trgovanje i back-tester za testiranje strategija u životnim uslovima bez rizika kapitala
  • Funkcija kopiranja trgovanja i trgovačka takmičenja za nagrade
  • Naučite da zaradite akademiju za trgovce početnike da nauče kako trgovati
  • Profiler rizika koji pomaže trgovcima da postanu dosljedniji i funkcije društvenog trgovanja kao što su Discord grupe samo za članove za dijeljenje uvida

Dash Score – jedna od glavnih karakteristika platforme – je daleko ispred njenog prvobitnog rasporeda razvoja, a beta testiranje bi trebalo da počne 5. januara 2023.

Dash 2 Trade je dostupan trošenjem D2T tokena na mjesečnu pretplatu za pristup stranici. Dostupna su tri nivoa – besplatni, početni i Premium – sa svakim nivoom koji nudi pristup različitim nivoima funkcija.

Kupite D2T tokene odmah

Dash 2 Trade Presale Info

Dash 2 Trade je sada u završnoj fazi pretprodaje sa manje od 10 dana preostalo do zatvaranja.

Pretprodaja će se završiti 5. januara, a projekat će zatim održati svoj IEO 11. januara 2023. – gde se očekuje da će interesovanje i cene porasti.

Liste na LBanku, BitMartu, Changelly Pro i Uniswapu su već potvrđene, a više će biti objavljeno u narednim sedmicama i mjesecima.

D2T tokeni su trenutno u prodaji za 0,0533 dolara, ali se ne očekuje da će ta cijena trajati dugo. Projekat također nudi 150.000 dolara D2T tokena kako bi se proširila vijest o projektu na društvenim medijima.

Dash 2 Trade je razvio doxxed i KYC verifikovan tim koji je prethodno razvio Learn2Trade, platformu za forex i kripto trgovinu za početnike koja ima više od 70.000 korisnika i ocjenu od četiri zvjezdice na web stranici za recenzije TrustPilot.

Pametni ugovor D2T tokena također je u potpunosti revidiran od strane SolidProof-a.

Za više informacija o projektu možete pronaći u bijeloj knjizi Dash 2 Trade ili pridruživanjem Telegram grupi.

Kupite D2T tokene odmah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *