Crypto

Dash 2 Trade ICO prikupio 7 miliona dolara, priprema se za rano lansiranje sa 2 potvrđene liste CEX-a

London, Engleska, petak 25.11.2022 – Platforma za informacije i signale za kripto trgovinu Dash 2 Trgovina privlači pažnju sve većeg broja investitora nakon što je prikupio 7 miliona dolara za nešto više od mjesec dana.

Sa porastom zamaha investitora, njegova ključna ponuda – inteligencija novčića, analitika na lancu i kontrolna tabla za signale – spremna za lansiranje, plus plan razvoja proizvoda prije roka i red mjesta trgovanja koji se redaju kako bi izlili svoj token, Dash 2 Trade je projekat na pravom mjestu u pravo vrijeme.

Hard cap revidiran kao razvoj proizvoda prije roka

Kao rezultat toga, cilj hard capa je smanjen na 13,4 miliona dolara završavanjem u fazi 4. Tim ima dva glavna razloga za smanjenje tvrdog limita.

Prvo, ključna pretprodajna analitička kontrolna tabla je ispred svog razvojnog plana, što znači da se njegovo uvođenje može odgoditi, a investiciona sredstva prikupljena u pretprodaji odmah se mogu koristiti u marketinške svrhe.

Drugo, u vezi s prvim razlogom, promijenjeni tržišni uslovi znače da su proizvodi Dash 2 Trade upravo ono što je maloprodajnim investitorima trenutno potrebno da izvrše solidnu analizu u svjetlu debakla FTX-a.

Kao što je detaljnije objašnjeno u nastavku, zastoji van tržišta dolaze sa prilikama, a Dash 2 Trade želi da ih iskoristi.

Novi cilj znači da je više od 50% limita sada postignuto dok se zamah nastavlja graditi prema završnoj prekretnici.

Osim toga, kao veliki uspjeh za Dash 2 Trade, projekat je već osigurao obaveze od dvije berze – LBank i BitMart – da izliste D2T token ubrzo nakon završetka pretprodaje.

Imajući na umu ovaj razvoj događaja, tim Dash 2 Trade je došao do zaključka da nema vremena za gubljenje u izvođenju svog terminala za kontrolnu tablu profesionalne klase na tržište jer savršeno odgovara tržištu za ova vremena testiranja kriptovaluta.

U tom cilju, pretprodajna kontrolna tabla beta će biti lansirana u narednih nekoliko sedmica, a pretprodaja će se završiti prije nego što je prvobitno planirano. Beta će omogućiti korisnicima da počnu testirati prvu ključnu funkciju kontrolne table.

Dash 2 Trade objavljuje imenovanje novog glavnog tehničkog direktora

Zbog svog porijekla i svog iskusnog tima profesionalnih trgovaca, kvantitativnih analitičara i blockchain programera, Dash 2 Trade ima intimno znanje i osjećaj za uvide i tržišnu inteligenciju koja je potrebna njenoj publici trgovaca na malo da bi uspjela.

Dakle, u još jednoj pobjedi projekta, Dash 2 Trade danas može objaviti da će se novi glavni tehnološki direktor Ilyes Kooli pridružiti timu dok projekat dalje usavršava svoju ponudu kako bi se optimizirao za rastuće zahtjeve kupaca u klasi kripto imovine koja se brzo razvija prostor.

Kooli je ranije bio tehnički vođa tima u ConsenSys-u. ConsenSys je Ethereum fokusiran blockchain laboratorij i inkubator i nedvojbeno je lider u industriji.

Bio je i vodeći softverski inženjer na projektu CocoLabs okvirnih usluga e-trgovine i viši softverski inženjer na platformi za mašinsko učenje Cobania. Kooli je bio na čelu kripto razvoja u posljednjih nekoliko godina.

Sada će Kooli svoj talenat okrenuti zadatku vođenja tima u njegovoj izgradnji najboljeg proizvoda koji cilja na adresibilno tržište od 830 milijardi dolara (ukupno tržište kriptovaluta prema Coinmarketcap).

Dvije razmjene su već potvrđene za listing D2T tokena

Kao još jedna blagodat za projekat, centralizovane berze se već postavljaju za D2T, što svedoči o čvrstim osnovama projekta, tako da nema potrebe da brinete o povlačenju tepiha ili drugim podlim aktivnostima.

Više od toga, međutim, imati razmjene kao što su LBank i BitMart Na brodu u ovoj ranoj fazi znači da će biti više nego dovoljno likvidnosti da bude podrška cijenama za ono što će vrlo vjerovatno biti snažno lansiranje javne trgovine.

Daleko od toga da smanji svoje ambicije, Dash 2 Trade želi ubrzati vrijeme izlaska na tržište tako što će prenijeti svoj vjerovatni krajnji datum prikupljanja sredstava i ponovo kalibrirati cilj tvrdog ograničenja kako bi se završio na cilju 4. faze.

Trenutno, u fazi 3 od prvobitno planiranih 9 faza, D2T token ima cijenu od $0,0513 u pretprodaji, a to će porasti na $0,0533 u fazi 4, što će sada biti završna faza ove atraktivne pretprodaje.

Kao rezultat toga, umjesto 700 miliona tokena za prikupljanje sredstava od 40 miliona dolara, Dash 2 Trade sada dodjeljuje 262.500.000 D2T tokena za pretprodaju kako bi ciljao ukupno 13.420.000 dolara.

Tokeni koji više nisu dodijeljeni za pretprodaju (437,500,000) bit će zaključani na pet godina.

Katastrofalni gubici koje je pretrpeo milion korisnika FTX-a je tragedija za sve zainteresovane, ali kao i na svim finansijskim tržištima, uništenje kapitala stvara uslove za podmlađivanje.

Kontrolna tabla za analizu pretprodaje je skoro spremna za lansiranje

Upravo ove nove uslove u nastajanju Dash 2 Trade nastoji da iskoristi za dobrobit trgovaca i investitora.

Dash 2 Trade, naravno, nije u poziciji da unaprijedi regulatorne promjene koje su neophodne da bi se prostor oslobodio loših aktera, ali može pružiti alate, analitiku i signale za sigurne i profitabilne puteve do povrata koji pobeđuju tržište.

Srećom, čak i prije nego što je prikupljanje sredstava zatvoreno, Dash 2 Trade je u zavidnoj poziciji da ima proizvod koji je spreman za rad, u obliku svog najmodernijeg terminala na kontrolnoj tabli – Bloomberg terminala za trgovce kriptovalutama, ako ti ces.

U vrijeme kada su trgovci i investitori gladni alata koji će im pomoći da bezbedno potraže ogromne mogućnosti zarade koje su se sada otvorile na kripto tržištu, agilni tim u Dash 2 Trade je u sretnoj poziciji da može da se okrene na komprimirani plan isporuke proizvoda.

Tim Dash 2 Trade otkrio je značajan i važan kutak kripto tržišta u nedostatku usluga u vezi s dužnom pažnjom o kovanicama prije prodaje, gdje je istraživanje teško i dugotrajno za obične investitore i trgovce.

Jedinstveni vlasnički Dash Score sistem za pretprodaju i ICO ocjenjivanje Dash 2 Trade će biti jedini na istraživačkom tržištu u ponudi ove funkcije traženja i osiguranja alfa.

Ovo je dio kripto tržišta na kojem pametni profesionalni trgovci rade kako bi osigurali velike povrate na povrat ulaganja.

Ponovno pokretanje Dash 2 Trade web stranice pokazuje kontrolnu tablu

Pokrenuta je osvježena web stranica. Novi dizajn stavlja naglasak na pokazivanje pretprodajne analitičke kontrolne ploče sa primamljivim snimcima ekrana i pristupačnim mekim bijelim okvirom pozadine.

Nove karakteristike koje će potencijalni investitori smatrati korisnim uključuju matricu konkurencije za brzo upoređivanje i kontrast sveobuhvatnog skupa funkcija Dash 2 Trade, što objašnjava zašto je to izbor trgovaca.

Mapa puta je sada jasnije postavljena, pokazujući na prvi pogled šta je završeno i gdje se tim nalazi na mapi puta.

Odjeljak ‘Upoznajte tim’ ima LinkedIn linkove za sve članove tima, tako da su svi doxxed, dok zvanični partner, Learn2Trade, je sada vidljivo prikazan sa svojom ocjenom Trustpilot.

Konačno, najvažnija adresa ugovora D2T tokena prikazana je u običnom tekstu i sa vezom na stranicu etherscan explorera: https://etherscan.io/address/0x4Dd942bAa75810a3C1E876e79d5cD35E09C97A76

Timu se pridružuje novi vrhunski menadžer zajednice

U ostalim razvojima projekta, novi menadžer zajednice Trevor M pridružuje se timu.

Trevor je video producent za Coinmarketcap i plodan jutjuber od tri godine.

On je diplomirao na Univerzitetu Shippensburg u Pensilvaniji i bavit će se razvojem društvenih medija, poruka i kanala video sadržaja projekta.

Njegovo iskustvo izgrađeno na vodećim kripto podacima, analitici i portalu zajednice Coinmarketcap, nesumnjivo će biti važna prednost za projekat.

Trevorovi talenti će biti od suštinskog značaja za pomoć u usvajanju Dash 2 Trade-a kroz kreiranje i širenje zanimljivog sadržaja.

On će također biti odgovoran za ažuriranje članova zajednice sa novostima i razvojem projekta.

Nakon FTX-a, kripto krajolik se promijenio i Dash 2 Trade savršeno odgovara tržištu

Iako je kolaps FTX-a pokvario raspoloženje na kripto tržištu općenito, on je također otvorio profitabilne vektore koji su bili zatvoreni u posljednjih nekoliko godina.

Upravo je ulazak čikaških trgovačkih firmi kao što su Jump, DRW, Wolverine i ostale arbitrirao bezbroj neefikasnosti cijena koje su nekada bile obilježje kripto tržišta.

To se sada sve promijenilo. Ove gigantske kompanije napustile su tržište u masama, mnoge sa stotinama miliona, ako ne i milijardama dolara zaglavljenih u novčanicima bankrotiranog trgovačkog mjesta FTX, ili još gore, ukradenih ili nestalih.

Shodno tome, nova klima koja stavlja naglasak na pružanje sofisticiranih kompleta alata, istraživanja i djelotvornih signala koje maloprodajni trgovci i investitori sada zahtijevaju znači da će platforme poput Dash 2 Trade zasjati još jače.

Visoko ulagav projekat otvara profitne centre u novom kripto pejzažu

Za razliku od mnogih kripto projekata, Dash 2 Trade je spreman za novi krajolik digitalne imovine koji će sigurno sada staviti naglasak na izgradnju i isporuku prihoda i profita za investitore.

Njegova podrška rizičnog kapitala i iskusan tim koji je već dokazao svoju poslovnu sposobnost izgradnjom zajednice od 70.000 trgovaca u Learn 2 Trade, gdje su mnogi usavršili svoje vještine, stavlja Dash 2 Trade glavu i ramena iznad većine kripto projekata.

Takođe, zbog finansiranja početnog rizičnog kapitala (VC) u iznosu od 200.000 dolara, Dash 2 Trade je poslednjih meseci uspeo da napreduje u izgradnji minimalno održivog terminala za kontrolnu tablu proizvoda koji je sada spreman za beta lansiranje.

Njegova postojeća VC podrška i napredna faza razvoja njegovog proizvoda čine projekat mogućom metom za dalja ulaganja iz izvora VC, kao što su porodične kancelarije, privatni kapital i, na primer, specijalni investicioni instrument od milijardu dolara koji Binance sastavlja.

Objedinjena trgovačka inteligencija s aktivnim signalima pobjeđuje konkurenciju

Dash 2 Trade gradi jedinstven sistem koji uključuje sve što konkurencija nudi i još mnogo toga.

Dakle, dok Cryptohopper uključuje backtesting, kao i Dash 2 Trade, on nema odabrane trgovačke signale, živu analizu tržišta i društvenih sentimenata, pretprodaju i ICO sistem bodovanja, profil rizika, feedove vijesti i trgovačka takmičenja kao Dash 2 Trade donosi na sto.

Suprotno tome, konkurenti kao što je Cointelegraph Markets Pro mogu imati analizu društvenog raspoloženja i upozorenja o oglasima, ali nemaju funkcije automatskog trgovanja, podršku za brokerski API ili sisteme za nadzor prije prodaje kao što je Dash 2 Trade.

Sve gore spomenute funkcije, kao i druge kao što su društveno trgovanje, tehnički indikatori i on-chain analitika, dostupne su kupovinom mjesečne pretplate koristeći D2T token za djelić cijene Glassnode Professional računa ili Bloomberg terminala, na primjer .

Gdje i kako kupiti D2T token

Oni koji nemaju finansirani kripto novčanik, mogu kupiti ETH debitnom ili kreditnom karticom direktno na Dash 2 Trgovačka stranica.

Korisnicima mobilnih uređaja najbolje je koristiti Trust Wallet i navigaciju na stranicu za pretprodaju putem ugrađenog pretraživača Trust Wallet.

Dash 2 Trade kod pametnog ugovora je u potpunosti revidiran od strane SolidProof-a a tim je verificirao Coinsniper.

Leave a Reply

Your email address will not be published.