Crypto

Danas u Crypto: FTX miniseriji na Prime Video, Hodlnaut pod policijskom istragom, Ardana bazirana na Cardano zaustavlja razvoj

Dobijte svoj dnevni sažetak vijesti o kriptoaktivi i blockchain-u – istražujući priče koje lete ispod radara današnjih vijesti o kriptovaluti.
__________

Vijesti iz zabave

  • Ograničena serija od osam epizoda o FTX implozija produkcijske kuće Joea i Anthonyja Russoa, AGBOpostavljeno je u Amazon, objavio je Variety. Amazon se nada da će emisiju pokrenuti u proljeće 2023.

Pravne vijesti

  • Platforma za kripto pozajmljivanje Hodlnaut je pod policijskom istragom u Singapuru zbog navodne prijevare i prijevare. Hodlnaut i njegovi direktori osumnjičeni su da su dali “lažne izjave u vezi sa izloženošću kompanije određenom digitalnom tokenu”, navodi se u policijskom saopštenju.
  • Kompanija je ugovorila oporavak FTX aktiva je saopštila da je uspela da povrati više od 740 miliona dolara, prema podacima od 16. novembra, izvestio je Fox Business. Kompanija za finansijske usluge digitalne imovine BitGokoji je bio angažovan kada je FTX 11. novembra podneo zahtev za stečaj, procenio je da je iznos vraćene i obezbeđene imovine od tada verovatno porastao iznad milijardu dolara.

DeFi vijesti

  • Ardanadecentralizovani ekosistem koji je radio na a Cardano (ADA) stablecoin, zaustavio je razvoj zbog neizvjesnosti finansiranja i vremenske linije projekta. “Naš kod će ostati otvorenog koda za graditelje da nastave naš rad kako žele”, stoji u tvitu. rekao je i dodao da će „preostala sredstva i bilansi trezora itd Ardana Labs sve dok se drugi kompetentni razvojni tim u zajednici ne javi da nastavi naš rad.”

Razmjena vijesti

  • Bybit osnovao je fond od 100 miliona dolara za podršku institucionalnim klijentima, it potvrđeno na Twitteru. Berza će ponuditi do 10 miliona dolara postojećim i novim market mejkerima na svojoj platformi, kao i posvećenim menadžerima naloga.
  • CrossTowerkoja trenutno licitira za imovinu Voyager Digital, želi da kupi firme sa “dobrim skupom kupaca” i “dobrim bilansom stanja”. Per Bloomberg, izvršni direktor Kapil Rathi rekao je da berza “otvoreno gleda na različite tipove kompanija iz perspektive organskog rasta”.

NFT vijesti

  • Prvi album non-fungible token (NFT) koji je nominovan za Grammyja je sa DAORecords na NEAR blockchainu, navodi se u najavi Near Foundation. ‘Rhythm and Soul’ je jazz album koji je producirao Arturo Sandoval u saradnji sa MetaJAX-om, a nominovan je za najbolji latino jazz album Grammy 2023.
  • Nagradni fond za kripto razmjenu OKXNFT fudbalski kup se više nego udvostručio od pokretanja događaja 8. novembra, navodi se u saopštenju za javnost. Ovo dovodi ukupan nagradni fond za NFT Football Cup iznad 2 miliona dolara, a ukupan nagradni fond za širi OKX Football Festival na više od 4 miliona dolara.

Investicione novosti

  • Overnight Finance, protokol za upravljanje imovinom koji nudi proizvode pasivnog prinosa prvenstveno za konzervativne stabilne investitore, dobio je grant od 300.000 tokena Optimism (približna ekvivalentna vrijednost od 300.000 dolara). U najavi se navodi da će dodjela granta biti iskorištena za razvoj finansijskog primitiva koji pokriva široke primjene, od upravljanja trezorom do iskopavanja likvidnosti. The Optimism Foundation je neprofitna organizacija posvećena razvoju Optimism Collectivekoji skalira Ethereum (ETH) tehnologiju.
  • Indijska wellness platforma Growfitter je u partnerstvu sa NEAR India, regionalno središte Fondacije NEAR, da proširi svoje poslovanje na globalnom nivou. Prema saopštenju za javnost, integracija Growfitter-a u NEAR blockchain je značajan korak naprijed u opredjeljenju kompanije da proširi svoje prisustvo u Vijetnamu, Filipinima, Dubaiju i Singapuru.

Leave a Reply

Your email address will not be published.