Crypto

Da li je vaš SOL bezbedan? Šta znamo o Solani haku | Saznajte sada na The Market Report

U ovonedeljnoj epizodi “The Market Report”, stalni stručnjaci Cointelegrapha raspravljaju o najnovijim ažuriranjima u vezi sa nedavnim hakom Solane (SOL).

Za početak, objavili smo najnovije vijesti na tržištima ove sedmice:

Opsegovi cijena bitcoina formiraju ključni otpor jer bikovi gube 24.000 dolara, a značajna aktivnost kitova između 22.000 i 24.800 dolara doprinosi složenosti trenutne postavke spot tržišta. Bitcoin (BTC) je konsolidovao niže 9. avgusta nakon što je poznati otpor zadržao višemesečni raspon trgovanja. Kada ćemo konačno izaći iz ovog raspona cijena i krenuti prema 30.000 dolara?

Institucije hrle na Ethereum 7 uzastopnih sedmica kako se spajanje približava: Izvještaj, „Veća jasnoća“ oko spajanja je dovela do priliva institucija u Ethereum proizvode, prema izvještaju CoinShares. Da li je spajanje ETH konačno iza ugla i da li će to donijeti nove vrhunske vrijednosti za ETH ili je cijena već uračunata u trenutnu cijenu?

Circle zamrzava adrese pametnih ugovora Tornado Cash na crnoj listi, agregator kripto podataka Dune Analytics rekao je da je u ponedjeljak Circle, izdavalac stabilnog coina USD Coin (USDC), zamrznuo sredstva u vrijednosti od preko 75.000 USDC povezanih sa 44 adrese Tornado Cash-a koje je sankcionirao Spisak posebno određenih državljana i blokiranih osoba (SDN) američkog Ureda za kontrolu strane imovine. Može li ovo označiti kraj za Tornado Cash ili postoji način na koji se mogu iskupiti?

Sljedeći je novi segment pod nazivom “Brzi kripto savjeti”, koji ima za cilj da novopridošlicama u kripto industriji pruži brze i jednostavne savjete kako bi izvukli maksimum iz svog iskustva. Savjet za ovu sedmicu: Pripremite neka sredstva za kupovinu daljnjih padova.

Stručnjak za tržište Marcel Pechman zatim pažljivo ispituje tržišta bitkoina i etera (ETH). Da li su trenutni tržišni uslovi bikovski ili medveđi? Kakvi su izgledi za narednih nekoliko mjeseci? Pechman je tu da to razbije. Stručnjaci također pregledavaju neke vijesti s tržišta kako bi vas obavijestili o najnovijim vijestima o dvije najbolje kriptovalute.

Nakon Marcelove analize tržišta, naši stalni stručnjaci raspravljaju o tome da li je vaš SOL siguran i o najnovijim ažuriranjima o Solani haku. Također raspravljamo o tome zašto je mreža bila žrtva tolikog broja hakova i zastoja. Šta tačno ovi eksploati znače za Solana platformu i treba li vas brinuti.

Na kraju, dobili smo uvide od Cointelegraph Markets Pro, platforme za kripto trgovce koji žele da ostanu korak ispred tržišta. Analitičari koriste Cointelegraph Markets Pro da identifikuju dva altcoina koja su se istakla ove nedelje: Radicleov RAD i DigiByteov DGB.

Imate li pitanje o novčiću ili temi koja ovdje nije obuhvaćena? Ne brini. Pridružite se YouTube sobi za ćaskanje i tamo pišite svoja pitanja. Osoba sa najzanimljivijim komentarom ili pitanjem će dobiti 1-mjesečnu besplatnu pretplatu na markets Pro u vrijednosti od 100 USD!

Market Report emituje uživo svakog utorka u 12:00 ET (4:00 pm UTC), pa svakako posjetite Cointelegraphovu YouTube stranicu i slomite te dugmad za lajk i pretplatu za sve naše buduće video zapise i ažuriranja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *