Crypto

Crypto Black Friday ponude: Silks nadmašuje konkurenciju s paketom Avatar&Horse

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

Čistokrvni metaverz za trke konja Silks je najavio uvjerljiv Black Friday Deal, u paketu sa Common Silks Genesis Avatar i Racehorse-om za samo 750 dolara uz popust od 25/30% na stvarnu cijenu ovisno o cijeni ETH (cijena Avatara je 0,25 ETH sa cijenom konja iznosi 750 dolara). Ponuda će biti aktivna od petka ujutro do ponedjeljka uveče.

Dogovor da ne propustite

Silks Thoroughbred Racehorses bila je jedna od najiščekivanijih NFT kolekcija ove godine. Jedinstveni digitalni kolekcionarski predmeti odražavaju stvarne rasne konje u metaverzumu. Oni prate porijeklo, fizičke osobine, razvoj, produktivnost i životne događaje svojih IRL kolega na blockchainu.

S obzirom na to da se rasni jednogodišnjaci svake godine prodaju za bogatstvo uoči svoje prve trke, rasprodaja svile 2022. Genesis godišnje privlači veliku pažnju. Svileni trkaći konji će sazreti zajedno sa Godišnjacima. Štaviše, oni će akumulirati nagrade za nosioce svaki put kada čistokrvni IRL pobijedi u utrci ili uzgoji potomstvo. Sadašnji rod jednogodišnjaka počeće da se trka već sledeće godine.

I kripto i nekripto korisnici opskrbljuju se NFT-ovima zbog njihove kolekcionarske vrijednosti i potencijala zarade. Međutim, korisnici moraju držati Silks Genesis Avatare da bi učestvovali u prodaji. Avatari Silks Genesis predstavljaju jedinstveni identitet svakog učesnika u metaverzumu Silks.

Prva serija Silks Genesis Avatara rasprodana je od 5000 zaliha za nekoliko dana, što je na kraju dovelo do vrha NFT prodajnih ljestvica na OpenSea. Projekat je ponovo otvorio SilksGenesis Avatar kolekciju kako bi održao korak sa rastućom potražnjom i učinio metaverzum dostupnim većoj bazi korisnika. Većina drugog seta od 5000 je sada rasprodata. Ali možete uzeti ono što je ostalo od kolekcije sa službene web stranice ili kupiti na OpenSea. Kada kupujete polovno, provjerite da Avatar još nije potrošio svoju 2022 Genesis Yearlings Sale Mint Pass.

Uz Silks Crypto Black Friday Deal, korisnici mogu dobiti Common Silks Genesis Avatar i Racehorse Delivery Pass za samo 750 dolara. To je krađa, uzimajući u obzir rastuću potražnju za Silks NFT.

Kupite svileni paket već danas

Investitori visokog profila opskrbljuju se svilom

NFT kolekcionari koji drže visokoprofilna sredstva kao što su CryptoPunks, CloneX, Autoglyphs i Mutant Ape Yacht Club dodaju Silks NFT u svoje novčanike. Uprkos uslovima na tržištu medvjeda, Silks bilježi veliku potražnju od strane zajednica kriptovaluta i rasnih konja.

Budući da su punokrvni konji izvan financijskog dosega većine, mali investitori i ljubitelji rasnih konja umjesto toga kupuju Silks Horses kako bi zaradili na osnovnom IRL konju.

Veliki deo popularnosti Avatara Silks Genesis može se objasniti entuzijazmom oko metaverzuma Silks koji se sprema. Izvedeni virtuelni svijet će uvesti gejmificirane poslovne modele sa širokim spektrom mogućnosti prihoda za vlasnike NFT-a.

Na primjer, postojat će farme konja i štale u metaverzumu Silks, baš kao u stvarnom svijetu. Korisnici mogu kupiti ili iznajmiti Silks Land parcele i unovčiti ih. Zanimljivosti i prodaja nekretnina su druge zanimljive mogućnosti zarade. Zemljište, štale i farme konja su također pokrenute kao NFT na svili. Kako metaverzum raste i evoluira, tako će rasti i mogućnosti monetizacije.

Silks je prvi projekat koji donosi uzbuđenje trka rasnih konja vrednih više milijardi dolara u metaverzum. Jedinstveni pristup pomaže mu da privuče pažnju i sa kripto i ne-kripto strane svijeta. S obzirom na to da se punokrvni konji takmiče za više od 1.000.000.000 dolara novčane nagrade, Silks Racehorses čine jedan od vrhunske NFT investicije za 2023.

Zatražite svoje Silks avatare prije nego što cijena padne

Postoji samo 10.000 Avatara Silks Genesis. Ako se planirate pridružiti igri i skupljati nagrade 2023., trebate ih sada zgrabiti. Iako uvijek možete kupiti Silks Avatar na sekundarnim tržištima, cijena možda neće ići u vašu korist u narednim mjesecima.

Jedinstvena kombinacija boja i uzoraka Silks Genesis Avatara stvara jedinstveni „grb“ koji predstavlja dinastiju vlasnika u Igri svile. Sva sredstva koja posjedujete u metaverzumu Silks bit će istaknuta po temi.

Evo nekih od najboljih pogodnosti i privilegija držanja Silks Genesis Avatara:

  • Trkačke nagrade u igri svile
  • Doživotna propusnica za godišnja rasprodaja
  • Jedinstvene osobine i rijetkost koje određuju njegovu vrijednost
  • Potpuno funkcionalan 3D lik za navigaciju Silks metaverzom.
  • Ekskluzivna iskustva, pokloni i IRL događaji

Široka lepeza izvora prihoda na Silks-u, u kombinaciji s njegovim izvedenim sastavom, čini Silks Genesis Avatars i Silks Horses dvije od najboljih NFT kolekcija ove godine.

Kupite svileni paket već danas

Leave a Reply

Your email address will not be published.