Crypto

CoinEx 5. proslava se zaokružuje: osvjetljavanje puta naprijed

Odricanje od odgovornosti: Tekst ispod je saopštenje za javnost koje nije dio Cryptonews.com urednički sadržaj.

CoinEx 5. proslava na temu “Do In5inity and Beyond” zaokruženo 8. januara 2023. godine, čime se završava proslava jednomjesečne godišnjice berze. Prema zvaničnim podacima, CoinEx je poklonio preko milion USDT korisnicima i proveo nezaboravnu proslavu godišnjice zajedno sa više od četiri miliona korisnika CoinExa širom sveta.

Dana 9. decembra 2022. CoinEx je pokrenuo seriju jubilarnih nagradnih događaja na SNS platformama sa temom „Za In5inity i dalje, budućnost s vama“, pozivajući globalne korisnike da se pridruže njegovim SNS promocijama. Tokom događaja, korisnici mogu pratiti CoinExove SNS naloge i postavljati fotografije godišnjice ili blagoslove kako bi osvojili CET nagrade. U proteklih nekoliko sedmica, mnogi korisnici su postavili fotografije na temu CoinExa, napravili rođendanske torte za razmjenu i ponudili svoje blagoslove stvarajući nezaboravne uspomene.

U međuvremenu, CoinEx je također bio domaćin offline zabava na pet glavnih tržišta. Korisnici su se okupili na zabavama kako bi razgovarali o budućnosti kriptovaluta i podijelili radost proslave godišnjice. Zabave su omogućile korisnicima da dijele savjete o korištenju CoinExa i ponudile im jubilarne nagrade i poklone. Osim toga, korisnici su također dali svoj blagoslov CoinExu i poželjeli njegov budući uspjeh.

Korisnici CoinExa su sa velikim entuzijazmom učestvovali u online i offline događajima. Mnogi njeni vjerni korisnici rekli su da su se u posljednjih nekoliko godina upustili u nevjerovatnu kripto avanturu zajedno sa CoinExom. Zajedno su postigli lični rast uz CoinEx. U isto vrijeme, mnogi novi korisnici izrazili su zahvalnost za CoinEx-ove proizvode koji su jednostavni za korištenje, zadovoljavajuće usluge i promocije prilagođene korisnicima i poželjeli CoinEx-u svoje najbolje želje.

Dana 20. decembra 2022., CoinEx je pokrenuo niz događaja na svojoj web stranici, a korisnici se mogu prijaviti za događaje uključujući Time Machine, Grand Challenge, Futures Tradeboard i CoinExTurns5 kako bi se pridružili CoinExu 5th Proslavite i osvojite još nagrada i poklona. Vozeći vremeplov, korisnici mogu pogledati svoj izvještaj o godišnjici i otključati ključnu riječ godine. Štaviše, putem Vremeplova možete dobiti i kartu za Grand Challenge, tokom kojeg su mnogi korisnici raspakirali misteriozne kutije od milion dolara i dobili ogromne nagrade, kao i skrivena iznenađenja.

Osim toga, tokom proslave, Futures Tradeboard je postao popularan među korisnicima. Dostupan svim korisnicima, Futures Tradeboard (5th Celebration Special) pokriva svako linearno tržište na CoinExu, a korisnici koji su trgovali fjučersima tokom događaja imali su priliku da osvoje dvostruke nagrade. 150 korisnika podijelilo je nagradni fond Futures Tradeboarda. Konkretno, prvoplasirani je dobio neverovatnih 7.500 USDT od CoinExa, a drugoplasirani i trećeplasirani su takođe osvojili 4.000 USDT i 2.500 USDT, respektivno.

Povodom svoje pete godišnjice, CoinEx je poslao pismo zahvale svim korisnicima CoinExa 24. decembra 2022. U pismu, CoinEx je korisnicima rekao kako se razvijao u protekloj godini kao prijatelj i zahvalio se svim korisnicima na njihovoj kontinuiranoj podršci ; u pismu se također spominje da će CoinEx biti tračak nade koji će voditi korisnike kroz sadašnju konfuziju i depresiju, te da će napredovati s vjerom i hrabrošću. U međuvremenu, proslava godišnjice kulminirala je na Badnje veče. Dana 24. decembra, širom svijeta, ljudi su proslavili i Božić i peti rođendan CoinExa.

Iako je ostao posvećen kripto industriji već pet godina, CoinEx je tu za više od četiri miliona korisnika u više od 200 zemalja i regiona. Danas krećemo na naše šestogodišnje putovanje u kriptoprostor. U međuvremenu, CoinEx 5th Slavlje je savršeno završilo 2022. godinu. Ispunjena neizvjesnostima, 2023. će biti godina nade i mogućnosti. U narednoj godini, CoinEx će nastaviti da poboljšava svoje proizvode i usluge dok istražuje više vrhunskih kripto projekata. Zajedno s našim korisnicima putovat ćemo kroz medvjede i bikove i proširiti svoje bogatstvo. Kao što smo spomenuli u Pismu zahvalnosti, CoinEx će i dalje biti tračak nade koji će voditi korisnike naprijed i težiti daljem uspjehu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *