Crypto

Coinbase liste KAVA, unapređenje interoperabilnosti Ethereum-Cosmos

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

San Francisko, Kalifornija, 18. januar 2023, Chainwire

Danas je Coinbase uvrstio Kavu na listu i pokrenut će ogromnu kampanju nagrada za učenje kako bi educirao svoju korisničku bazu o tome kako Kava vodi svijet prema Web3.

Kava je decentralizirani blockchain sloja 1 koji kombinira brzinu i interoperabilnost Cosmosa sa razvojnom moći Ethereuma. Kava je provela prošlu godinu gradeći duboku integraciju sa Coinbase-om koja optimizuje proces za Cosmos SDK lance da se integrišu sa Coinbase-om, pomažući da se podstakne nova likvidnost u Cosmos ekosistem.

Otključavanje Cosmos Liquidity

Coinbase-ova izvorna integracija sa Kava-om omogućava jednostavnu listu projekata Kava ekosistema, KAVA ulaganje na Coinbase i otključava korištenje DeFi-ja za Coinbase korisnike na Kavi. Pored toga, Kava je sarađivao sa Coinbase timom kako bi značajno olakšao Cosmos lancima da se kotiraju na berzi, otključavajući pristup likvidnosti za Cosmos projekte i dalje podstičući usvajanje i rast čitavog Cosmos ekosistema. Čitav proces skraćuje vremensku liniju za integraciju Cosmos SDK lanaca u Coinbase sa 12-18 mjeseci na jedan mjesec. Cosmos lanci sada mogu biti integrisani jednako lako kao i ERC-20 tokeni. Veliki korak naprijed ka povećanju likvidnosti unutar kosmos ekosistema

“Uzbudljivo je vidjeti Kavu kotiranu na najvećoj berzi koju reguliraju SAD. Coinbase postavlja standard kao najvažniju rampu za nove korisnike i kapital u blockchain ekosistemu. Radujem se rastućoj izloženosti Kave novim korisnicima, što će imati nizvodne efekte za sve protokole u Kava Rise programu i ekosistemu Cosmos.” — Scott Stuart, izvršni direktor Kava Labs

Poticanje rasta protokola uz Kava Rise

Kava je izgrađena od temelja kako bi optimizirala svoje resurse za rast protokola, ojačana svojom Cosmos-EVM tehnologijom koja omogućava maksimalnu skalabilnost, brzinu, sigurnost i podršku za programere. U 2022. godini, Kava je kombinirala on-chain i off-chain mehanizme rasta u jedan program poticaja za programere pod nazivom Kava Rise.

Kava Rise ima za cilj da postavi novi standard za omogućavanje rasta i potražnje za hiljadama Web3 protokola. Graditelji zarađuju dio Kava Rise-ovog poticajnog fonda za programere u iznosu od 750 miliona dolara putem metode distribucije programa zasnovane na blockchain-u, dizajniranom da nagrađuje najbolje protokole svakog mjeseca na osnovu korištenja. Više od 50 protokola kao što su Curve Finance, Sushi i Beefy Finance zajedno su donijeli više od 15 miliona dolara TVL u ekosistem, pokazujući sposobnost programa da omogući protokolima da rastu i napreduju bez obzira na tržišne uslove.

O Kavi

Kava naplaćuje rast Web3 najboljim on-chain poticajima i Cosmos-EVM sidechain tehnologijom. Pridružite se mreži donoseći milione na Web3 na kava.io

Kontakt

Media Manager
Guillermo Carandini
Kava Labs
[email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *