Crypto

Cijena TANU projekta naglo raste – koliko daleko može ići?

Odricanje od odgovornosti: Odjeljak Industry Talk sadrži uvide igrača kripto industrije i nije dio uredničkog sadržaja Cryptonews.com.

TANU (Treasure Area Needs U) Projekt NFT-ovi su zabilježili nagli rast cijena od prošlog petka. Prosječna cijena za NFT je porasla sa oko 15.000 dolara u petak na oko 152.000 dolara u ponedjeljak, što je povećanje od 8x.

Prosječna cijena za NFT-ove u posljednjih 7 dana bila je 45,3 hiljada dolara. TANU NFT-ovi su prodati 214 puta u protekloj sedmici, generirajući prodaju u vrijednosti od 9,69 miliona dolara. TANU projekat ima ukupno 500 tokena sa 77 vlasnika.

O TANU projektu

Nikada niste čuli za TANU? Riječ je o NFT projektu nazvanom po sjevernom bijelom nosorogu zvanom “Najin” i njegovoj kćeri “Fatu”, jedine dvije preostale u svijetu.

Sivi nosorog označava „krizu u kojoj osoba zna šta će se dogoditi, ali odbija da postoji i na kraju se suočava s krizom“.

TANU NFT projekat je zasnovan na zajednici koja se priprema za dugo očekivani Web3.0 kao priliku, a ne kao krizu.

Postoji ukupno 500 TANU NFT-ova u vlasništvu 77 ljudi. TANU NFT projekat radi na Polygon blockchainu. Potreban vam je MetaMask novčanik da iskovate TANU NFT.

Signal je bio identifikovan

NFT Signals, popularna NFT platforma za trgovanje, rano je prepoznala signal, donoseći zdrav profit za investitore.

NFT signali pomažu NFT trgovcima da pronađu profitabilne preokrete. Oni koriste algoritam za generiranje profitabilnih signala za kupovinu i prodaju za NFT i slanje ih korisnicima u realnom vremenu.

Do sada su njegovi korisnici ostvarili ukupan profit grupe od više od 142 hiljade dolara. Morate se samo pretplatiti na njihovu uslugu trgovačkih signala i pridružiti se njihovoj globalnoj zajednici uspješnih trgovaca.

Zatim možete izvršiti svoje NFT trgovine na osnovu njihovih signala za kupovinu i prodaju i gledati kako vaša kripto zarada raste.

Za više informacija o NFT signalima, pogledajte:

web stranica: https://www.nftcrypto.io/

Besplatni telegram signali: https://t.me/NFTCrypto_IO

Twitter: https://twitter.com/NFTCrypto_io

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *