Crypto

Cijena tabu tokena porasla je za 267% za 7 dana – Šta je TABOO i treba li razmisliti o kupovini?

Porast cijena tabu tokena nastavlja se bez prekida čak i dok većina kripto imovine smanjuje nedjeljne dobitke nakon akcije Ministarstva pravde Sjedinjenih Država u srijedu u kojoj je osnivač malo poznate burze Bitzlato uhapšen i izručen SAD-u kako bi odgovarao na optužbe za pranje novca. TABOO je porastao za nevjerovatnih 267% u sedmici, što dovodi njegov ukupni mjesečni kumulativni dobitak na 361%.

Uprkos ovom eksplozivnom porastu, cijena Taboo Tokena je pala za 74% za godinu dana. Stoga, postoji prostor za rast jer se investitori raduju potencijalnom pomaku na najviši nivo od 0,0639 dolara u novembru 2021.

Cijena tabu tokena dobiva zeleno svjetlo, da li je ovo početak bikovskog tržišta?

Cijena tabu tokena promijenila je tok svog trenda zajedno s drugim kriptovalutama na tržištu krajem decembra. Iako nije zvanično, TABOO-ovo dno je možda došlo sa podrškom od 0,0002 dolara, otvarajući put za naizgled nezaustavljiv bikovski potez.

Po prvi put od avgusta, cena Taboo Tokena se trgovala na najvišem nivou oko $0,0023, nakon što su bikovi ‘pojeli’ još jednu nulu. Međutim, reli je u srijedu nakratko odahnuo, vjerovatno da bi se tražila veća likvidnost, a istovremeno omogućila stranskim investitorima da iskoriste uzlazni trend.

Za sada, bikovi moraju gurnuti dalje od otpora istaknutog 200-dnevnim eksponencijalnim pokretnim prosjekom (EMA) na 0,001292 dolara. Uspješno probijanje i zadržavanje iznad ove prepreke otvorilo bi vrata sljedećoj fazi oporavka, budući da trgovci očekuju moguće ciljeve uzimanja profita na $0,0025, $0,005 i $0,0011, respektivno.

Duge narudžbe po cijeni Taboo Tokena i dalje su održive uprkos kolosalnom oporavku ovog mjeseca. Kao što je primećeno sa indikatorom divergencije pokretnog proseka (MACD), kupci bi nastavili da drže uzde sve dok MACD (plava linija) bude iznad signalne linije (crvena). Obratite pažnju na indikator zamaha iznad srednje linije, što implicira da je put sa najmanjim otporom na gore.

O Taboo Tokenu

Taboo Token je inovativno tržište koje ima za cilj promovirati lični rast, inspirirajući članove zajednice da budu sigurni, sretni i spremni da istraže svoje tabu fantazije.

Da bi se postigao ovaj cilj, projekt ima za cilj inovirati svijet medija zalaganjem za kvalitetom, a ne kvantitetom. Korisnici unutar ovog ekosistema nagrađuju se za svoj doprinos korištenjem blockchain tehnologije. Prema objavi na Medium-u o kripto projektu, „Taboo pruža najkvalitetniji i ekskluzivni SFW, NSFW do XXX ekskluzivnih medija kreatora sadržaja.“

Taboo Token angažuje korisnike sa NFT tržištem i medijskom platformom dok koristi različite protokole rješenja sloja 2 uz najniže naknade, ali podržava brze transakcije. Taboo se može pohvaliti tržišnom kapitalizacijom od 12,5 milijardi dolara i zauzima 817. mjesto, s porastom od 24% u 24 sata.

Njegov obim trgovanja je naglo rastao kako investitori akumuliraju TABOO tokene. CoinMarketCap pokazuje obim od 1,4 miliona dolara nakon što je eksplodirao za 636% u 24 sata.

Cijena tabu tokena je bikovska, ali ovi altkoini nude bolji omjer rizika i nagrade

Investitori koji traže nove dodatke svom portfelju mogu biti zainteresirani za novije kriptovalutne projekte s potencijalom rasta. Odabrani tokeni navedeni ovdje kreću se prema svojim prvim listama na burzi, iako je Dash 2 Trade (D2T) debitovao na dvije vodeće burze ovog mjeseca.

Meta Masters Guild (MEMAG)

Investitori koji su zainteresovani za platforme za kripto igrice “play-to-earn” (P2E) mogu usmjeriti svoju pažnju na Meta Masters Guild, prvi web3 gaming ceh fokusiran na mobilne uređaje. U ovom novom ekosistemu, korisnici su nagrađeni za igranje igara u kojima uživaju, pored širokog spektra doprinosa koji mogu dati za ostvarivanje većeg prihoda. Investitori kupuju MEMAG u pretprodaji koja je do sada prikupila 651 hiljada dolara.

Posjetite Meta Masters Guild sada.

FightOut (FGHT)

Fight Out 2023. uvodi revolucionarnu aplikaciju “moli-to-earn” (M2E) i mrežu teretana, dizajniranu da poboljša fitnes iskustvo za entuzijaste. Koristeći najsavremeniju tehnologiju, korisnici mogu zaraditi nagrade za svoje treninge i takmičiti se protiv drugih članova. FightOutova pretprodaja je prikupila 3,05 miliona dolara i brzo se rasprodaje.

Posjetite FightOut sada.

kalvarija (RIA)

Calvaria je kripto projekat koji ima za cilj da bude vodeći u trci za premošćivanje jaza između “stvarnog svijeta” i kriptovaluta. Tim se nada da će biti konkurentan na Web2 tržištu igara stvaranjem dvije verzije igara, omogućavajući i kripto i ne-kripto korisnicima da imaju koristi za razliku od prije. Calvaria pretprodaja prikupila je 2,84 miliona dolara, što je daleko ispred prvog kotiranja na burzi.

Posjetite Calvaria odmah.

C+Charge (CCHG)

C+Charge je mreža zasnovana na blockchainu koja ima za cilj stvaranje sveobuhvatnog ekosistema za punjenje električnih vozila. Omogućava korisnicima da zarade karbonske kredite punjenjem svojih električnih vozila i demokratizacijom tržišta karbonskih kredita. C+Charge pretprodaja se rasprodaje kao vrući kolač, sa 320.000 dolara prikupljenih dok investitori uzimaju CCHG token.

Posjetite C+Charge Now.

Enjin novčić (ENJ)

Cijena Enjin Coina je blago u minusu, nakon gubitka od 1,4% u 24 sata i trgovanja na 0,4135 dolara. Čini se da token usporava dvonedeljni guranje zbog kojeg je njegova vrijednost porasla za 64,8%. Uzlazni trend cijene Enjin Coin-a možda uzima pauzu zajedno sa kripto tržištem i uskoro bi se vratio na vrhove iznad 1,00 dolara.

Dash 2 Trade (D2T)

Dash 2 Trade ima za cilj donijeti istu stručnost na kripto tržišta pružanjem tačnih trgovačkih signala i društvene analitike na podacima na lancu kako bi maksimizirali svoju dobit u svakom trenutku. D2T se trguje za 0,0135 dolara, što je pad od 8,3% u 24 sata.

Posjetite Dash 2 Trgujte sada.

Povezani članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *